Pirații din Caraibe: Citate emblematice despre Jack Sparrow

Pirații din Caraibe: Citate emblematice despre Jack Sparrow

Jack Sparrow este printre cele mai cunoscute figuri de piraț din lume și, ca urmare, personajul centrale al filmelor din seria Pirații din Caraibe. Cei mai mulți dintre noi, cei care ne-am pierdut în magia și aventurile acestei serii, am putea recunoaște citate înfățișate de acest carismatic erou, ocazional mincinos, nătâng, dar genial și combinând corect abilități și obiective. Iată cele mai emblematice citate ale sale:

  1. “Puțină muzică! Nava ne poartă acasă!”

Această fraza triumfătoare, cu sufletul la gura, spusă de Jack Sparrow în „The Curse of the Black Pearl”, restorează impermeabilul speranței și optimist al lui Jack la vârful capitolelor sale de călătorie.  1. „Hat cald, zâmbetul plictisit. Acelaşi vechi Jack.”

Această replică veselă apărută deja în prima peliculă din seria Pirații din Caraibe, poartă amprenta unique-ului Jack Sparrow. Delicata aluzie la modul său deosebit e spusă cu acel stil calm care îi caracterizează și îl distinge.

Cele mai importante filme Disney din toate timpurile Te-ar putea interesa si: Cele mai importante filme Disney din toate timpurile
  1. ”O purtare nepotrivită se răsplăteşte cu încă o purtare nepotrivită. Aţi citit, nu?”

Această replică ironică foarte potrivită și judicioasă reflectă modul lui Jack de a se descurca prin situațiile încurcate, când umorul său absurd ajută.

  1. "Voi încă nu văd prea clar."

Acesta a fost răspunsul silentios și înțelept al lui Jack Sparrow la Mr. Gibbs, în "The Curse of the Black Pearl”, într-o scenă când a decis să-și folosească creativitatea pentru a ajunge, într-o anumită măsură, la obiectivul său.

  1. „Fie ca acest ochi să fie mereu cu tine.”

Această replică atât de scurtă, dar profundă se strecoară în mintea spectatorului și ia adesea forma unui adevăr spiritual, reflectând dorința lui Jack de a lăsa ceva în urma lui.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Pirații din Caraibe: Citate emblematice despre Jack Sparrow

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×