Plaje care trebuie vizitate în Australia de Sud

Plaje care trebuie vizitate în Australia de Sud

Australia de Sud este plină de destinații minunate și frumoase pentru a te relaxa și a te bucura de fiecare zi. Din fericire, aceasta țară australiană are multe plaje spectaculoase care se numără printre cele mai bune pe care să le vizitați. Dacă doriți să vă bucurați de vremea caldă și de peisajele oceanului vă recomandăm câteva plaje care trebuie vizitate în Australia de Sud.

I. Cenoman Beach

Cenoman Beach se află în parcul național Coffin Bay și este cel mai bun loc pentru cei care sunt pasionați de scuba diving. Acesta example este încadrat de o vegetație luxuriantă și un peisaj spectaculos, iar apele sunt foarte clare, limpezi și adânci, ideal pentru scufundări. Pe plajă veți găsi și numeroase liniște cu scoici mari și colorate și fîsii adorați.

II. Troubridge Beach

Troubridge Beach oferă cea mai bună imagine a tradiționalelor vacanțe australiene. Plaja se află lângă un sat de pescari și este un loc ideal pentru a te relaxa și a te bucura de vremea caldă și de soare. Pe lângă o frumoasă plajă, aici veți găsi și magazin mut de alimente și de băuturi.

III. Beachport

Beachport este unul dintre locurile cele mai populare din Australia de Sud pentru amatorii de pescuit. Cele mai populare specii de pești pe care le veți găsi sunt garfish, red mullet și Australian salmon. Plaja este înconjurată de dune naturale de nisip alb și scoici, iar pe lângă pescuit veți putea profita și de numeroasele opțiuni de recreere de pe lângă plajă.IV. Spring Beach

Spring Beach, situată în Parcul Național Great Otway, este una dintre cele mai frumoase destinații din Australia de Sud. Este un loc perfect pentru cei care caută să se relaxeze și să se bucure de natură sălbatică. Plaja este înconjurată de copaci și fierbinți de lacuri care oferă priveliști spectaculoase. Dacă te simți aventurier vei putea explora numeroase trasee de drumeții care te vor duce la cascade și la izvoare.

V. Port Willunga Beach

Port Willunga Beach este una dintre cele mai populare plaje de pe coasta South Australia. Aceasta a obținut recunoașterea pentru nisipul său fin alb și apele perfecte de surf. Multe dintre acestea sunt favorite pentru pasionații de kitesurfing, windsurfing și kayaking. Zona de kitesurfing de la sud de plajoar este considerată una dintre cele mai bune din țară.

Last minute in Grecia? 5 destinatii in care sa mergi primavara aceasta Te-ar putea interesa si: Last minute in Grecia? 5 destinatii in care sa mergi primavara aceasta

VI. Kings Beach

Kings Beach este plaja cea mai apropiată de orașul Adelaide. Plaja se află lângă un ghetou de mare și veți vedea o mulțime de păsări și animale marine în zona aceasta. Mai mult, veți găsi și multe restaurante și cafenele unde să vă bucurați de mâncăruri exotice variate. Cea mai bună opțiune aici este să vă relaxați în soare, să vă bucurați de mare și să vă plimbați prin sat.

VII. Blanche Point Beach

Blanche Point Beach este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Australia de Sud. Aceasta este plaja perfectă pentru cei care caută să se relaxeze și să se bucure de plăcerea orientală a apelor oceanului. Pe plajă veți găsi un număr mare de păsări, precum și unele pești și scoici colorate. Vă recomandăm să vă plimbați în jurul priveliștilor spectaculoase de aici și să vă bucurați de vederile fotografice pe care le veți avea.

VIII. Vivonne Bay

Vivonne Bay este una dintre cele mai bune plaje din Australia de Sud, iar aceasta se află în parcul național Kangaroo Island. Aceasta este populată de surfiști care se bucură de vânturile mari și de apa caldă. Pe lângă surf, această plajă are și multe opțiuni de recreere: puteți să vă plimbați prin munți sau prin pădurea de eucalipt, să explorați lagunele de pe coasta de sud sau să faceți plajă toată ziua.

IX. Mountsolus Beach

Mountsolus Beach este alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de viața ocenanica și de plajă. Este una dintre cele mai populare plaje din Australia de Sud pentru că abundă în pești și este un mediu conservat. Aici veți putea găsi și numeroase liniști spectaculoase și veți vedea multe pești colorați și păsări. Experiența ta de pe Mountsolus Beach poate fi cu adevărat memorabilă.

X. Lady Bay Beach

Lady Bay Beach se află la sud-vest de Westvier și se bucură de numeroase vizitatori. Aceasta este plaja perfectă pentru cei care caută să se relaxeze și să se bucure de vremea caldă și de mare. Plaja are nisip alb și fin, un ocean curat, și foarte mult soare. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Plaje care trebuie vizitate în Australia de Sud

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×