Poți face marketing online pe cont propriu?

Poți face marketing online pe cont propriu?

Există o mulțime de aspecte în care ai o flexibilitate destul de mare atunci când vine vorba de SEO.
Există atât SEO on-page, cât și off-page, iar ambele variante joacă un rol destul de considerabil în succesul pe care îl poate avea o companie. Cu toate acestea, mulți se întreabă dacă SEO reprezintă doar o strategie internă sau dacă este mai mult de atât. Este bine de știu că o persoană poate gestiona strategia de îmbunătățire SEO pe cont propriu, însă acest lucru implică și un volum destul de mare de muncă pentru ca rezultatele să fie cele dorite. Iar acest lucru se întâmplă mai ales pentru că SEO nu reprezintă o strategie stabilită, ci una în continuă dezvoltare, cu care trebuie să ții permanent pasul. 

Pentru a face marketing online pe cont propriu este nevoie de urmarea unei serii de pași, respectiv:Cercetare continuă a cuvintelor cheie

Cuvintele cheie stau la baza oricărei campanii SEO, acestea fiind elementele de bază pentru găsirea conținutului. Identificarea cuvintelor cheie potrivite este foarte importantă, deoarece acestea determină tipul de conținut pe care îl poți scrie, dar și modul în care conținutul va fi clasat în motoarele de căutare. Nu uita că este nevoie de conținut actualizat tot timpul pentru a te asigura că site-ul deținut se clasează în rezultatele căutării, iar conținut actualizat permanent înseamnă cercetare continuă a cuvintelor cheie. 

Cum să creezi oferte de marketing convingătoare Te-ar putea interesa si: Cum să creezi oferte de marketing convingătoare

Crearea de conținut consistent

Cu cât scrii mai mult conținut, cu atât poți viza mai multe cuvinte cheie și cu cât vizezi mai multe cuvinte cheie, cu atât conținutul tău va avea mai multe șanse să apară în rezultatele motorului de căutare. Crearea de conținut este una dintre cele mai importante, dacă nu chiar cea mai importantă parte a unei strategii SEO. Este important să creezi diferite tipuri de conținut, să te asiguri că acesta va atrage atenția utilizatorilor, iar pentru aceasta poți adăuga imagini multimedia, videoclipuri, infografii personalizate. Toate acestea nu numai că atrag mai mulți vizitatori pe site, dar le oferă acestora și o experiență mai plăcută. 

Monitorizare continuă

Când implementezi ceva pe site, e important să vezi succesul pe care îl are, iar SEO nu face excepție de la regulă. Imaginează-ți că postezi conținut pe site, dar nu verifici cât trafic are acesta în motoarele de căutare. Fără aceste informații, nu vei ști niciodată dacă conținutul postat vizează publicul potrivit, dacă folosești cuvintele cheie potrivite sau dacă scrii într-un mod care să atragă publicul țintă. 

Aceste trei inițiative sunt doar vârful aisbergului când vine vorba de SEO. Există atât de multe alte inițiative necesare pentru a-ți asigura succesul, cum ar fi crearea de linkuri, gestionarea și conectarea la profiluri sociale, crearea de titluri sau metaetichete eficiente și multe altele.


Ce nota merita acest Articol:
Claudia

Claudia - Iasi, 33 ani

Scriu cu drag despre: moda, fashion, stiri mondene. Am terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti. Sunt content writer din 2010 si am creat content pentru cele mai populare site-uri de fashion din Romania. Pe foxi.ro sunt editor si coordonator de proiect.

Nu sunt Comentarii la Poți face marketing online pe cont propriu?

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×