Cele mai bune pozitii pentru utilizarea unui vibrator in timpul sexului

Cele mai bune pozitii pentru utilizarea unui vibrator in timpul sexului

Exista o serie de metode prin care poti anima atmosfera in dormitor si prin care te poti bucura de momente intense de placere si orgasme multiple. Insa, cel mai simplu mod de a adauga acel ceva la placerea resimtita alaturi de partener este folosirea uni vibrator. Aceasta jucarie sexuala este una dintre modelele clasice, utilizate atat in cadrul unui cuplu, in timpul preludiului sau al actului sexual, cat si de catre femei, in timpul propriilor stimulari si explorari ale corpului.

Daca sunteti deschisi la o astfel de experienta, avem cateva sfaturi pentru a integra mai usor un vibrator, in momentele voastre intime. Unul dintre multiplele avantaje ale punerii in practica a acestei metode este diversitatea in ceea ce priveste modelele de vibratoare pentru care poti sa optezi. Unele sunt create special pentru stimularea clitorisului, altele se ataseaza de penis, iar unele sunt perfecte pentru punctul G.

Descopera mai jos care sunt cele mai bune pozitii pentru utilizarea unui vibrator in timpul sexului, cu recomandari concrete de produse pe care le poti comanda simplu si rapid, pentru ca voi sa va bucurati de momente mult mai intense si placute, in dormitor.

 

Pozitia misionarului de la clasic la fun

Una dintre pozitiile clasice, cea a misionarului, in care barbatul este deasupra femeii, poate fi cu usurinta modificata cu ajutorul unui vibrator, pentru a o face mult mai antrenanta si placuta. In acest caz, s-ar potrivi foarte bine un inel pentru penis cu vibratii. Acesta se pune la baza penisului, iar micul vibrator intra, in timpul pozitiei, in contact cu clitorisul partenerei, ceea ce ii intensifica acestea orgasmul si voi va puteti bucura de momente de placere mult mai intense. Acest tip de vibrator este ideal mai ales in cazul in care, partenere ajunge cu greu la orgasm si are nevoie de extra-stimulare.

Pozitia doggy style – placere la dublu

In timpul pozitiei doggy style, atunci cand barbatul vine in spatele femeii, acesta poate sa se foloseasca de un vibrator cu strap on, pentru a penetra in acelasi timp vaginul si anusul partenerei. Aceasta metoda este potrivita pentru cuplurile in care exista experienta si deschidere spre nou in ceea ce priveste sexul. Un alt mod in care te poti bucura de beneficiile unui vibrator in aceasta pozitie este acela in care partenera utilizeaza un vibrator ou, pentru stimularea clitorisului, in timp ce pertenerul o penetreaza de la spate.

La ce vârstă sunt mai predispuse femeile să înșele? Te-ar putea interesa si: La ce vârstă sunt mai predispuse femeile să înșele?

Pozitia 69 mult mai intensa

In pozitia 69 partenerul poate sa produca multa mai mult placere partenerei cu ajutorul unui vibrator pentru clitoris, special realizat pentru stimularea intensa si precisa a punctului sensibil din vecinatatea vaginului. Exista o serie de modele din care poti alege, fiind de preferat un vibrator de dimensiuni reduse, pentru a putea fi cu usurinta utilizat in timpul pozitiei 69.

Pozitia femeia deasupra pentru cele mai intense orgasme

Atunci cand partenera este deasupra si in control total asupra miscarilor de penetrare, poate intensifica senzatiile resimtite prin utilizarea unui vibrator la nivelul clitorisului, care poate sa fie tinut si manevrat de catre partener. Acelasi lucru poate fi facut in pozitia inversata a femeii deasupra, atunci cand aceasta se intoarce cu spatele la partener. Acesta o poate stimula cu ajutorul unui vibrator anal.

Folosirea unui vibrator in timpul sexului nu ar trebui sa fie ceva complicat, totul depinzand de imaginatia voastra si de modul in care vrei sa intensificati senzatiile resimtite. Alegeti un model cu care sunteti amandoi de acord si pe care doriti sa-l experimentati. Incercat mai intai cu un inel pentru penis cu vibratii sau cu un vibrator pentru clitoris, daca vreti optiuni mai simple si usor de manevrat.


Ce nota merita acest Articol:
Oana V

Oana - Bucuresti, 28 ani

Numele meu este Oana si sunt absolventa a Facultatii de Literaturi si Limbi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti. Specializarea mea este Limba si Literatura Engleza. Cel mai mult imi place sa scriu. Printre hobby-urile mele se numara, evident, scrisul, cititul, pictura, si mersul pe bicicleta. De cand fac content writing, am lucrat pentru numeroase site-uri. Dintre acestea, amintesc kmarket.ro, buybooks.ro. Sunt un content writer profesionist si entuziast care iubeste ceea ce face, iar asta se vede in rezultatele muncii depuse. Sunt de parere ca atunci cand faci ceva cu pasiune, ai posibilitatea sa iti depasesti limitele si sa obtii cele mai bune rezultate.

Nu sunt Comentarii la Cele mai bune pozitii pentru utilizarea unui vibrator in timpul sexului

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×