Prințul William are strămoși americani – datând de la Revoluție

Prințul William are strămoși americani – datând de la Revoluție

Atunci când auzim despre Casa Regală britanică, adesea anumite tărâmuri devin predestinate în gândurile noastre – destinul romantic al prințului William, ducele de Cambridge, fiul prețuit al Prințului Charles și al căsătoritei sale, Prințesa Diana, poate fi în vârful listei. Cu toate acestea, o surpriză neașteptată a venit la lumină odată cu faptul că misteriosul prinț al Magneților are, de asemenea, strămoși americani.

Istoria Regală a Prințului William Istoria Regală a Prințului William, pe când și un membru al celebrei familii regale britanice, se întinde de la culturi și evenimente atemporale. El este descendent, atât în Rinul, dar și în liniile sale mai putin cunoscute, din familii regale din toată Europa și chiar și de pe alte continente. William era doar cincisprezece când s-au casatorit, și s-a născut fără egal al unei familii mai mari și istorice – familia Regală. Acest lucru a făcut ca și William și Charles să devină ducii de Cornwall.

Înlinia Sa Americană Datează Din Revoluţia Franceză Deși nu va fi vreodată regina sau regele britanic, prințul William are strămoși americani. Legile privilegiate de succesiune a Casei Regale și-au schimbat cursul de la 1701 până la actuala lege de succesiune din 2013. Motivul? Atunci, când legea i-a dat tutror fiilor lui Șerban I foarte puțină suveranitate, în afara câmpurilor lor tradiționale din Franța, puterea și-a schimbat regatul Pembroke, în Anglia.Acest câmp include, printre altele, originea familiilor regale din întreaga Europă și, de asemenea, transatlantică. Initial, relația între William și Statele Unite a fost stabilită prin Jacqueline Kennedy Onassis, comoara sa și strămona sa, care urmează să fie cea mai vestită Primă Damă de pe pământ - și, de asemenea, cel mai bine privit american în istoria britanică. Viața magistrală a lui Jacqueline Onassis și istoria care se întinde înapoi până înainte de Revoluția Franceză, călătorește prin William și Barbara Tchebinskaia, strămonele sale de origine americană.

Totul Despre Jacqueline Kennedy Onassis Jacqueline Kennedy Onassis a fost soția celui de-al treilea președinte american, John F. Kennedy, și de asemenea a fost prima doamnăa Statelor Unite ale Americii. A fost o persoană față de casă, care a trăit atât o viață publică cât și una privată în ultimii ani din viață. Fiica lui John Vernou Bouvier III și Janet Lee, Jacqueline a fost programata pentru a deveni o persoana excepționala – deși cariera ei a fost construita doar în public, ea a avut imaginea unei femei liberate din anii 1960 și a văzut transformarea profesională a unei ființe umane prin evenimentele care au marcat istoria.

Hamlet de William Shakespeare: Explorând iubirea, răzbunarea și umanitatea Te-ar putea interesa si: Hamlet de William Shakespeare: Explorând iubirea, răzbunarea și umanitatea

Familia Kennedy Onassis - Unica Și Distinctă Familia Kennedy Onassis a adunat din abia mai multe familii regale decât este nevoie, inclusiv regatul britanic și familia Farnham din Newport, Rhode Island. Dupa cum probabil știți, familiile regale au unele legături care devin relativ complicate. Cu toate acestea, familia Kennedy Onassis se distinge prin umbrele Americi și țările Cumberland care se împletesc cu istoria Regatului Unit. Acest lucru face ca legăturile să devina și mai complicate

Istoria Familiei Farnham și Familiei Boleyn din Familia Regală Familia Farnham are propriile sale legături cu Prințul William – pe lângă avansarea strămoșilor săi americani în istoria regal, esența ei se remarcă prin existența unei legendare case de familie. Construit în anul 1787, Farnam Mansion a fost cândva locatia de bază pentru familia lui William și pentru familia lui Kennedy Onassis. Planificatorii l-au construit în stilul Federal, cu forme care reflectă stilul neoclasic afișat în anii lui George Washington.

Casa a fost construită de-a lungul vremii de-a lungul generațiilor, conținând în continuare câteva dintre mostrele lor vechi. Acestea includ articole fabricate în mod artizanal și chiar machiajul clasic al lui Marie Antoinette, deși aceasta poate fi pelea dvs. Aveți, de asemenea, un mobilier decorativ francez și un remarcabil ceas francez în formă de ceas, fabricat pentru Prințesa Diane.

National Historic Landmark Farnham Mansion a fost desemnată drept Monument Istoric National - un loc de păstrare a bunurilor istorice sau culturale reprezentative pentru istoria națională. Birdair, compania de construcții cu sediul în New York, a renovat carena cu un acoperiș din fibra de sticlă, care, cu adăugarea său modernă, face ca Farham Mansion să devină o frumusețe arhitecturală diferită.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Prințul William are strămoși americani – datând de la Revoluție

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×