Proceduri estetice pentru bărbați

Proceduri estetice pentru bărbați

Nu doar femeile sunt preocupate de cum arată, pentru că și bărbații pot acorda foarte multă atenție acestui detaliu. Există foarte multe proceduri estetice pe care bărbații le pot accesa, iar acestea îi ajută să arate așa cum își doresc și să scape de unele complexe pe care le-ar putea avea.

  • Implantul de păr

Când vorbim de o astfel de procedură, pentru eficiență și rezultate foarte bune, cele mai multe persoane aleg să opteze pentru un implant de păr FUE. O astfel de tehnică presupune transferul de unități foliculare de pe zone donatoare, în spațiile de pe scalp în care nu există păr.

Această intervenție este una ce trebuie realizată la o clinică de specialitate. În acest sens îți recomandăm Bucharest Hair Institute, unde vei găsi adevărați specialiști.O astfel de procedură este foarte populară printre bărbații din întreaga lume, pentru simplul fapt că oferă o mulțime de avantaje: nu este dureroasă; lasă în urmă cicatrici neobservabile, care vor dispărea în timp; presupune o recuperare rapidă și oferă rezultate naturale,  permanente.

În cadrul intervenției, se începe cu anestezia locală, după cum este necesar, apoi se extrag foliculii din zona donatoare, sunt pregătiți pentru transplant, apoi se introduc în locurile destinate. La final, se acoperă zona cu un pansament și urmează perioada de recuperare, care este una foarte simplă și care nu impune foarte multe restricții.

  • Rinoplastia

Există foarte mulți bărbați care merg la cabinetele medicilor esteticieni pentru rinoplastie. Aceasta reprezintă o procedură chirurgicală prin care se poate modifica forma, dimensiunea sau poziționarea nasului, în funcție de nevoile și de dorințele pacientului.

Senna: Beneficii pentru sănătate, efecte secundare și riscuri Te-ar putea interesa si: Senna: Beneficii pentru sănătate, efecte secundare și riscuri

Intervenția poate fi făcută prin tehnici minim invazive, care presupun introducerea de materiale de umplere în anumite zone din jurul nasului, sau chirurgical, prin tăierea și realinierea oaselor. Decizia în acest sens se ia în funcție de starea pacientul, însă acesta din urmă trebuie să țină cont de recomandările medicului.

Procedura aceasta poate fi ceva mai dificilă față de implantul de păr FUE, de exemplu, deoarece recuperarea este mai grea. Există posibilitatea să apară dureri după intervenție, infecții, greață, amețeli sau umflături. Totodată, perioada de recuperare este mai îndelungată și poate îngreuna viața de zi cu zi a pacientului, cel puțin la început.

Acestea sunt doar două exemple de proceduri estetice pentru care optează bărbații. Sunt însă foarte multe, deoarece medicina a avansat enorm și se poate face orice îți dorești, mai ales dacă nu îți plac anumite trăsături pe care le ai.

Mare atenție însă, deoarece este deosebit de important ca fiecare intervenție să fie făcută de specialiști foarte bine pregătiți, pentru a avea rezultate bune și pentru a obține exact efectul mult dorit. Așadar, dacă este vorba despre implant de păr, barbă, sprâncene, vei găsi cele mai bune servicii la Bucharest Hair Institute.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Proceduri estetice pentru bărbați

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×