Recenzie Netgear Orbi RBK762S

Recenzie Netgear Orbi RBK762S

Netgear Orbi RBK762S este un sistem de wifi mesh nou și interesant, ceea ce înseamnă că acoperă întreaga casa, oferind o viteză mai bună și conexiune fiabilă la internet. Acesta vine cu două unități separate, un router și o extensie, fiecare direct conectat la Internet, permitându-vă să vă extindeți Wi-Fi cu ușurință. Acest sistem wifi se pliază pe cerințele tuturor locuințelor intenționate a avea o conexiune Wi-Fi mai mare și mai puternică. Aici vei găsi o cercetare detaliată a seturilor Orbi RBK762S și un ghid de cumpărare.

Cel mai bun sistem de rețea Wi-Fi se referă la cel mai puternic semnal, viteza și acoperirea Wi-Fi oferite de un sistem de rețea. Netgear Orbi RBK762S este un sistem de mesh Wi-Fi ieftin cu două unități, router și extensie, și oferă acoperire pentru toată casa, toate sub același nume de rețea și parolă. Acesta este ideal pentru a oferi o conexiune premium fără probleme în întreaga casă.

Avantaje

Orbi RBK762S a ajutat 3000+ de oameni să se bucure de tehnologie și să se conecteze la internet, în mod simultan, în toată casa. Acesta are un design elegant și compact și ajută la eliminarea stresului retragerii legăturii, chiar și în cele mai multe colțuri ale casei.In continuare, veți găsi câteva dintre principalele avantaje ale sistemului Wi-Fi de tip mesh al lui Orbi RBK762S:

  1. Acoperire Wi-Fi extinsă: Acesta oferă o acoperire Wi-Fi în toată casa.

  2. Viteza Wi-Fi superioară: Cu un semnal Wi-Fi puternic, viteza depinde în mare măsură de puterea semnalului.

  3. Super semnal: Acest sistem oferă o acoperire Wi-Fi extrem de puternică până la o rată de transfer de 600 Mbps în 2,4 GHz și 1750 Mbps în 5 GHz.

  4. Software inteligent: Această tehnologie recunoaște și conectează computerele, imprimantele și alte dispozitive externe la routerul Orbi.

  5. Securitate: Acest sistem oferă mai multă securitate și protecție prin tehnologia de criptare state-of-the-art.

  6. Ușor de configurat și folosit: Potrivit producătorului, această tehnologie se configurează în câteva minute, fără probleme.

  7. Preț accesibil: Acest sistem oferă rețelele Wi-Fi preferate la un preț accesibil.

Caracteristici cheie

Recenzie Xiaomi Redmi Note 12 Pro Te-ar putea interesa si: Recenzie Xiaomi Redmi Note 12 Pro

Viteza - Nu numai că viteza Wi-Fi este mai bună decât a altor sisteme similare, ci și performanța acestuia crește cu fiecare extensie adăugată. Unul dintre cele mai bune lucruri despre Netgear Orbi RBK762S este că oferă viteze rapide de transfer de până la 600 Mbps pe 2,4 GHz și până la 1750 Mbps pe 5 GHz.

Acoperire Wi-Fi – Acoperirea este impresionantă. Unul dintre lucrurile bune despre acest sistem este faptul că utilizatorul poate adăuga unități suplimentare, ceea ce îl scutește de oboseala extinderii unei singure rețele. Aceste unități se conectează la routerul principal și amplifică semnalul Wi-Fi oricând rețeaua este slăbită în mod drastic.

Design – Acest sistem are un aspect elegant și modern. Routerul principal este construit din ABS plastic și are o așezare elegantă pentru a se potrivi în orice decor de apartament sau de casă. Are un design modern și ușor care ocupă suficient spațiu și se poate încadra la scară mică.

Facilități și caracteristici

Netgear Orbi RBK762S oferă mai multe facilități și caracteristici care simplifică viața utilizatorului. Acestea includ:

• SpotFinder: Acesta ajută la localizarea cea mai rapidă și mai exactă a extensiei în casă, astfel încât să se obțină cea mai bună acoperire Wi-Fi din locuință.

• Intuitive Parental Controls: Acest lucru vă oferă controlul total asupra rețelei și a dispozitivelor conectate la aceasta, incluzând restricții de online sau alegerea cea mai bună conexiune pentru fiecare dispozitiv.

• Verificare VPN: Aceasta este o caracteristică opțională care poate fi activată pentru a confirma securitatea rețelei VPN.

• Alexa Voice Control: Acesta acceptă controlul prin glas Alexa și oferă acces rapid la informațiile rețelei.

• Secure Shield protection: Acesta oferă protectie aditionala si siguranta prin criptarea de date cu tehnologia criptare avansata.

Netgear Orbi RBK762S este un sistem Wi-Fi mesh ieftin și eficient care oferă conexiuni rapide și un semnal puternic la întreaga locuință. Deși soluția mesh poate fi opțională pentru multe persoane, sistemul Orbi se remarcă prin designul elegant, viteza ridicată, siguranța crescută și caracteristicile avansate. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Recenzie Netgear Orbi RBK762S

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×