S-a lansat SeoCamp, platformă dedicată managementului agențiilor SEO

S-a lansat SeoCamp, platformă dedicată managementului agențiilor SEO

Dacă funcţionezi într-o agenţie SEO sau faci SEO pentru unul sau mai mulţi clienţi, cu siguranţă simţeai nevoia unui tool special care să te ajute cu planificarea şi organizarea taskurilor. Asta pentru că, în ceea ce priveşte strategia de backlinkuri, poate fi uneori foarte consumator de timp să te ocupi cu grijă de sute de articole lunar, sute de ancore, linkuri, site-uri, publisheri, oferte şi cuvinte cheie.

Noua platformă seocamp.ro lansată de curând vine la pachet cu o serie de facilităţi pentru experţii SEO, project managerii şi copywriterii din agenţiile SEO.

Este o aplicaţie SAS, pentru analiză şi data management, care permite publicarea mai rapidă a advertorialelor SEO, precum şi o mai clară gestionare a celorlalte elemente ce fac parte dintr-o strategie de backlinkuri.

Ce aduce nou SeoCamp?

Cezar Chiriţă, fondatorul SeoCamp subliniază că platforma este gândită pentru workflow-ul dintr-o agenţie SEO, dar nu exclude posibilitatea ca aceasta să fie utilă şi pentru freelancerii specialişti SEO sau antreprenorii care fac SEO in-house.

Am încercat să aflăm mai multe despre caracteristicile şi funcţiile SEOCamp, iar cele mai importante ni s-au părut următoarele.

Ai posibilitatea să creezi mai multe sub-conturi pentru echipă

Acest lucru este util pentru a da acces în platformă şi copywriterilor sau altor roluri implicate în strategia de backlinkuri.De exemplu, contul pentru un copywriter poate fi simplificat, astfel încât acesta doar să poată urca în platformă articolul şi să-l poată trimită la client pentru validare sau direct la publicare, în funcţie de procedura fiecărei agenţii.

În acelaşi timp, managerul de proiect poate avea un cont cu funcţionalităţi extinse, care să-i permită să genereze o serie de rapoarte lunare, să monitorizeze evoluţia cuvintelor cheie şi a poziţiei site-ului în SERP.

Personalizezi platforma cu propriile date - site-uri, publisheri, oferte

După ce te-ai conectat în aplicaţie, următorul pas recomandat este să introduci în secţiunea dedicată publisherii, site-urile pe care poţi posta advertoriale SEO precum şi preţurile site-urilor.

Aici este interesant că o agenţie SEO poate avea oferte de la mai multe agenţii de publishing, ceea ce înseamnă şi mai multe oferte pentru acelaşi site.

Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress Te-ar putea interesa si: Cele mai bune pluginuri SEO pentru WordPress

În acest caz, de fiecare dată când vei alege să publici pe site-ul respectiv care se află în portofoliul mai multor agenţii de publishing, aplicaţia SEOCamp te va ajuta să vezi imediat preţul cel mai mic. Vei câştiga timp şi vei fi sigur întotdeauna că ai făcut cea mai bună alegere din punct de vedere al preţului.

Task tracking - calendarul de monitorizare

O facilitate extrem de practică în aplicaţie tine de calendar şi de posibilitatea de a planifica taskurile, respectiv publicarea articolelor pe site-urile colaboratoare.

După introducerea taskurilor, acestea pot fi monitorizare foarte uşor, fiind evidenţiate în nuanţe sugestive, în funcţie de statusul în care se află.

De exemplu, dintr-o singură privire o să poţi să vezi dacă taskurile sunt finalizare (adică dacă articolele au fost publicate) sau dacă există întârzieri la publicare (articolul nu a fost publicat încă şi trebuie să verifici mai exact de ce s-a întâmplat acest lucru şi să duci sarcina pe verde).

După postarea articolelor, linkurile se introduc în campanie pentru monitorizare, analiză şi pentru raportare.

Statistică, analiză si raportare

Cu SEOCamp ai posibilitatea de generare de rapoarte. În general, partea de raportare este uneori minuţioasă şi cu greu poţi să cuprinzi toate elementele importante implicate într-o campanie de backlinkuri.

Însă, cu SEOCamp procedura de raportare se simplifică dintr-o dată.

De exemplu, la sfârşitul lunii, poţi să trimiţi clientului lista de articole postate pentru site-ul său. În loc să faci acest lucru manual, ceea ce ia foarte mult timp, poţi genera un astfel de raport complet şi într-o formă atractivă pentru client, în doar câteva secunde. Poţi să incluzi în rapoarte şi date legate de evoluţia cuvintelor cheie ale campaniei.

Cei care vor să descopere în detaliu dacă această platformă le este de ajutor sunt invitaţi la o discuţie gratuită de 30 de minute după care primesc un cont demo cu acces gratuit în platformă, la toate funcţionalităţile, timp de 30 de zile.

SEOCamp este deja utilizată cu succes de 6 agenţii SEO de top din România şi 2 agenţii din UK. Extinderea platformei în afara ţării va continua în perioada următoare.


Ce nota merita acest Articol:
Marius

Marius - Bucuresti, 30 ani

Am terminat Facultatea de Informatica in Bucuresti, si am continuat sa ma specializez in domeniul IT urmand si un Master pe acest profil. Cel mai mult imi place sa invat lucruri noi si sa fiu mereu in pas cu noile tehnologii in acest domeniu. Hobby-urile mele sunt baschetul, plimbarile in natura. In momentul de fata, sunt specialist IT, si incerc sa aprofundez pe cat de mult posibil acest domeniu, fiind in permanenta informat, pentru a deveni un profesionist. 

Nu sunt Comentarii la S-a lansat SeoCamp, platformă dedicată managementului agențiilor SEO

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×