Samaritan, cel mai nou film al lui Sylvester Stallone

Samaritan, cel mai nou film al lui Sylvester Stallone

La 76 de ani, Sylvester Stallone este încă activ în industria cinematografică și recent a apărut în premieră în pielea unui super-erou. Recunoscut pentru rolurile din filme de acțiune, Stallone a fost lăudat pentru prestația pe care a avut-o în Samaritan.

Această producție a fost lansată pe data de 26 august și a avut un buget de aproximativ 100 de milioane de dolari. Filmul poate fi urmărit deja în România pe Amazon Prime Video.

Stallone intră în pielea lui Samaritan, un super-erou inedit. Acțiunea se petrece într-un oraș gri, controlat de bande violente, unde un puști interpretat de Javon Walton este salvat de un gunoier morocănos, interpretat de Stallone.

Pustiul face legătura între gunoier și cel mai mare supererou al lumii, Samaritan, despre care nu se mai știa nimic de 25 de ani, fiind convins că omul care l-a salvat este chiar Samaritan. Este un film cu super-eroi neconvențional, așa cum s-a întâmplat și cu Hancock, o producție apărută în 2008, care l-a avut în rolul principal pe Will Smith.Regia îi aparține lui Julius Avery, iar din distribuție mai fac parte Pilou Asbaeck, Dascha Polanco și Moises Arias. Stallone are și rol de producător în acest film care a avut parte de recenzii mixte.

Filmele care i-au adus celebritatea lui Stallone

Rambo

Această franciză conține nu mai puțin de 5 filme de cinema, în care îl putem vedea pe Sylvester Stallone. Primul a apărut în 1986, cu numele First Blood, iar acțiunea este la cel mai înalt nivel. De altfel, First Blood a reușit să aibă încasări de peste 125 de milioane de dolari. Seria Rambo s-a bucurat de o popularitate incredibilă, motiv pentru care ulterior au fost lansate și șapte jocuri video în această franciză, cel mai cunoscut fiind Rambo: The Video Game, din 2014. De asemenea, a apărut inclusiv un joc de pacanele online dedicat seriei Rambo, joc care îi poartă, de altfel, și numele. Acțiunea îi transpune pe utilizatori în universul Rambo, motiv pentru care printre simboluri regăsim chipul lui Stallone, Grenade, Arme și Săgeți. Cei care au încercat jocul apreciază și grafica peste medie pusă la punct de Stakelogic, producătorul slotului.

Cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz Te-ar putea interesa si: Cele mai bune filme cu Chloë Grace Moretz

Rocky

Pe lângă Rambo, Stallone este alăturat adesea și personajului Rocky. Primul film a apărut în 1976, iar filmul a avut un succes major, motiv pentru care a câștigat trei premii Oscar. A fost o surpriză majoră în acel moment, din moment ce bugetul a fost de doar 1 milion de dolari, iar încasările au trecut de 225 de milioane de dolari, echivalentul a peste 1 miliard în banii din zilele noastre. Ulterior au apărut opt continuări ale Rocky, cu Stallone de fiecare dată în rolul principal. În patru filme a fost și regizor, iar de șase ori a avut și rolul de scenarist.

The Expendables

În acest film din 2010 Stallone are colegi de cinci stele în distribuție, nume care au marcat istoria producțiilor de acțiune precum Jason Statham, Jet Li și Dolh Lundgren. Aceștia sunt în pielea unor mercenari plecați într-o misiune din America Latină. Încasările producției au trecut de 270 de milioane de dolari, la un buget de 80 de milioane de dolari.

Cop Land

Filmul a fost lansat în 1997, iar Stallone este în rolul unui șerif dintr-un orășel aflat în statul american New Jersey. El are în subordine o mulțime de polițiști corupți, pe care încearcă să îi prindă, însă misiunea să nu este dintre cele mai ușoare. Cop Land are o distribuție bună în care îi mai regăsim pe Robert De Niro și Ray Liotta. Încasările filmului au trecut de 63 de milioane de dolari, la un buget de 15 milioane de dolari, iar recenziile au fost bune.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Samaritan, cel mai nou film al lui Sylvester Stallone

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×