Samsung Galaxy Z Fold Tab: Tot ce trebuie să știi

Samsung Galaxy Z Fold Tab: Tot ce trebuie să știi

Samsung Galaxy Z Fold Tab este un tablet PC Android proiectat de Samsung și lansat pentru prima dată în acest an. Este una dintre cele mai recente și mai avansate tablete Android din lume, ce oferă un procesor puternic, o memorie masivă și mai multe opțiuni de conectivitate, precum Bluetooth, Wi-Fi și o rețea GSM. Dispozitivul are un ecran tactil de 8,9 inci și o gamă de caracteristici pe care nu le veți găsi pe oricare alt PC, inclusiv o tastatură virtuală inteligentă, un procesor dual core de 1.5GHz, un sistem de operare Android 5.0 (Lollipop) și un port USB-C.

În continuare, vom prezenta beneficiile preferate și caracteristicile Samsung Galaxy Z Fold Tab, astfel încât să puteți face cea mai bună alegere pentru nevoile și bugetul dvs.

Caracteristicile Samsung Galaxy Z Fold Tab

 1. Ecran tactil: Dispozitivul prezintă un ecran tactil TIP Super AMOLED de 8,9 inci, care oferă o experiență vizuală captivantă. Acesta include caracteristici ale unui ecran Full HD și o densitate de pixeli de 276ppi și unghiuri de vizualizare ample.

 2. Procesor: Dispozitivul include un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 821 de 1,5GHz, care oferă viteze de procesare rapide și o bună cantitate de memorie RAM.

 3. Sistem de operare: Dispozitivul rulează un sistem de operare Android 5.0 (Lollipop). Sistemul de operare beneficiază de șapte ani de actualizări suplimentare de la Google și oferă oferă unul dintre cea mai bune experiențe Android.

  
  
  
 4. Memorie: Dispozitivul dispune de 64GB de memorie internă și de 3GB de memorie RAM. Există, de asemenea, posibilitatea adăugării de carduri microSD pentru a mări capacitatea de stocare.

 5. Conectivitate: Samsung Galaxy Z Fold Tab suportă Wi-Fi, Bluetooth și o rețea GSM și LTE pentru conectivitate la viteză mare. De asemenea, dispozitivul dispune de un port USB-C pentru conectarea la PC-uri sau alte dispozitive.

 6. Baterie: Dispozitivul rulează cu o baterie de 4500mAh și poate furniza până la opt ore de utilizare continuă.

 7. Greutate: Tablet PC-ul Samsung Galaxy Z Fold Tab are o greutate de numai 496g și măsoară 149.2x71.3x8.9mm, ceea ce îl face destul de ușor de transportat.

 8. Camera principală: Dispozitivul vine cu o cameră principală de 13MP și un senzor de imagine CMOS de 13MP, care poate captura imagini clare și realiste.

 9. Frontul camerei: Dispozitivul include și o cameră principală frontală de 5MP, care poate captura selfie-uri și cadre preferate clare și vii.

  Căști Apple AR/VR: Tot ce trebuie să știi Te-ar putea interesa si: Căști Apple AR/VR: Tot ce trebuie să știi
 10. Caracteristici suplimentare: Tablet PC-ul Samsung Galaxy Z Fold Tab oferă, de asemenea, o tastatură virtuală inteligentă, care vă permite să tastați rapid, precum și să accesați toate aplicațiile și funcțiile de pe tableta dvs. În plus, dispozitivul include și caracteristici de securitate, precum un cititor de amprentă și un modul de securitate avansat care să vă țină datele în siguranță.

 1. Ecran tactil: Ecranul tactil Super AMOLED de 8,9 inci poate furniza o experiență vizuală captivantă și oferă o rezoluție inovatoare de 1920x1080px și o densitate de pixeli de 276ppi.

 2. Procesor: Tablet PC-ul Samsung Galaxy Z Fold Tab include un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon 821 de 1,5GHz care furnizează viteze de procesare rapide.

 3. Sistem de operare: Dispozitivul rulează un sistem de operare Android 5.0 (Lollipop).

 4. Memorie: 64GB memorie internă și 3GB memorie RAM și o posibilitate de extindere a capacității folosind carduri microSD.

 5. Conectivitate: Există o rețea GSM și LTE, Wi-Fi, Bluetooth și un port USB-C pentru conectarea la PC-uri sau alte dispozitive.

 6. Baterie: Tableta Samsung Galaxy Z Fold Tab rulează cu o baterie de 4500mAh ce poate asigura până la opt ore de utilizare continuă.

 7. Greutate: Tableta Samsung Galaxy Z Fold Tab cântărește numai 496g și are o mărime impresionanta de 149.2x71.3x8.9mm.

 8. Camere: Camera principală de 13MP și senzor de imagine CMOS de 13MP și o cameră frontală de 5MP.

 9. Caracteristici suplimentare: O tastatură virtuală inteligentă și un modul de securitate avansat care include un cititor de amprentă.

Beneficiile cumpărării Samsung Galaxy Z Fold Tab

Având în vedere caracteristicile, atributele și beneficiile enumerate mai sus, iată ce beneficii veți primi de la Samsung Galaxy Z Fold Tab:

 1. Experiență irezistibilă: Ecranul tactil Super AMOLED de 8,9 inci asigură o experiență vizuală captivantă, iar sistemul de operare Android 5.0 Lollipop asigură cea mai bună experiență Android.

 2. Viteză rapidă: Procesorul dual-core Qualcomm Snapdragon 821 oferă viteze de procesare rapide, făcând dispozitivul ideal pentru streaming, gaming, redactare și alte procese de calitate.

 3. Memorie mai mult: Cu 3GB de memorie RAM și 64GB memorie interna, aveți suficient spațiu pentru a stoca filmele, muzica, jocurile și alte conținuturi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Samsung Galaxy Z Fold Tab: Tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×