Scream: Cele mai subestimate personaje din franciza Horror

Scream: Cele mai subestimate personaje din franciza Horror

Scream este una dintre cele mai cunoscute și mai iubite francize de filme de groază. Lansat pentru prima dată în 1996, franciza a câștigat dragostea și recunoașterea criticii și a publicului pentru spiritul ei subversiv, umorul său inteligent și criticile satirice la adresa genului. Au existat patru filme, un serial TV și o varietate de produse derivate, iar franciza populară se află acum în vârstă de aproape 25 de ani. În timpul acestei lungi perioade de producții industriale din seria Scream, au existat multe personaje memorabile. Dar, în ciuda statutului lor de staruri în industria de divertisment, o mulțime dintre personajele din franciza Scream au rămas relativ neobservate.

Blair Witch Project și The Ring

Astăzi, atunci când ne gândim la remake-uri și reimaginări ale filmelor sau chiar ale francizelor, The Blair Witch Project și The Ring sunt adesea aduse în prim plan. Fiecare dintre aceste producții a câștigat fani admiratori, care, de obicei, se bazează pe efectele speciale folosite și imaginile de groază pe care le oferă. Cu toate acestea, este important să menționăm că, în ciuda popularității lor, exemplele mai sus menționate au ceva în comun - hororul lor începe și se termină cu elemente horror care nu sunt foarte des întâlnite în alte produse din același gen. Din această perspectivă, aș putea spune că, deși aceste producții sunt într-adevăr populare, ele sunt, în mod intenționat, subestimat sau chiar ignorat.Personaje subestimate din franciza Scream

În cazul francizei Scream, există o mulțime de personaje care merită mai multă atenție, dar sunt uneori trecute cu vederea. Din acest motiv, în această articol va vom explora câteva dintre cele mai subestimate personaje din franciza horror Scream care, din diferite motive, nu au primit atât cât ar fi meritat.

Sidney Prescott

Sidney Prescott este, fără îndoială, personajul principal în toate filmele Scream și în mod clar protagonistul principal. Întotdeauna în multiple pericole, ea trece prin fiecare film ca un adevărat luptător, mereu pregătit să-și pună în pericol viața pentru a-și menține liniștea. Datorită acestui fapt, ea a devenit populară pentru calitățile sale puternice și decizia ei puternică de a-și îndeplini scopul împotriva tuturor probabilităților. Aceste trăsături distincte și personajul interesant fac din Sidney Prescott unul dintre cele mai memorabile personaje din istoria genului de groază.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale Netflix In 2024

Billy Loomis

Billy Loomis este un alt personaj memorabil din franciza Scream, care a trecut destul de neobservat. Jucat de actorul de televiziune Skeet Ulrich, Loomis a fost prezentat inițial ca prietenul romantic al lui Sidney Prescott. Pe măsură ce filmul avansează și acțiunile personajului Billy Loomis se complică, el devine unul dintre cei mai importanti antagoniști și motivează majoritatea acțiunilor din film. Billy Loomis a trecut prin numeroase schimbări suplimentare în filmele ulterioare, devenind un personaj mai complex și mai interesant. El este în mod ironic cel mai puternic personaj din franciza Scream, dar unknowingly și neobservat.

Randy Meeks

Randy Meeks este interpretat de actorul Jamie Kennedy și este unul dintre cele mai memorabile personaje din franciza Scream. Meeks joacă rolul unui specialist în filme de groază și îi ajută pe eroinele sale să descifreze secretele tortuosului criiminal care a lovit crescentul Woodsboro. El furnizează jocului o mare nuantă de umor, iar fanii l-au iubit instantaneu pentru abordarea lui în materie de horror. El nu este considerat prea des un personaj important al francizei, însă acțiunile, dialogurile și analiza profundă a lui Randy Meeks oferă personajului un rol vital în poveste.

Casey ‘Cici’ Cooper

Casey Cooper, interpretată de actorul Alison Brie, apare în Scream 4 și este considerată “ostatica voinica a zilelor noastre”. Cici este un personaj foarte bine scris și relevant, cu atitudinea luptătoare care se bazează pe deciziile sale puternice și pe sex-appealul său bine elaborate. Aceste trăsături distincte au dus la aprecierea ei în rândul fanilor în timp ce alte personaje din aceeași producție au trecut sub Radar. Din acest motiv, merită menționată în această discuție despre personajele din franciza Scream care nu sunt suficient de cunoscute.

Scream este o franciză asupra căreia lumea are sentimente atât admirări, cât și neîncredere. Cu toate acestea, cu povestea și intriga sa provocatoare, cu personajele sale memorabile și cu umorul său inteligent, franciza Scream a reușit să capteze atenția și interesul fanilor. Aproape 25 de ani de creație, de la premiera primului film Scream în 1996, au adus într-adevăr o varietate de produse din industria de divertisment, dar au lăsat multe personaje cu potențial foarte mare de-a lungul drumului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Scream: Cele mai subestimate personaje din franciza Horror

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×