Sfatul unui expert pentru a-ți găsi stilul personal

Sfatul unui expert pentru a-ți găsi stilul personal

Ți-ai dat seama că ai nevoie de un stil personal, ceea ce este minunat! Starea ta de spirit poate spune multe despre tine, iar îmbrăcămintea poate reflecta exact ceea ce simți. Poate debuta peste noapte sau poate tranzacționa o rebranduire completă, orice ai face, stilul personal devine parte din tine și se schimbă în funcție de circumstanțe și de maturizarea ta. Cu toate acestea, înainte de a începe această călătorie de autodescoperire, este indicat să te înarmezi cu mentorii potriviți, informații și cunoștințe. Cu ajutorul adecvat, vei putea să-ți găsești stilul personal la timp pentru ca această experiență să fie de neuitat. Iată sfaturile unui expert în domeniul stilului personal pentru a-ți găsi stilul personal.

I. Primește inspirația prin Prima ta Bibliotecă de Stil Personal

Înainte de a începe efectiv această călătorie a autodescoperirii, trebuie să te înarmați cu inspirația potrivită. În acest sens, trebuie să îți dedici câteva ore oricărei activități ce implică inspectarea stilurilor și tendințelor care te atrag. Indiferent dacă e vorba de site-uri web, cărți de modă și reviste de specialitate sau bloguri și platforme de socializare, abilitatea ta de a colecta piese de modă inspiratoare din toate sursele te va ajuta să îţi găseşti stilul și direcţiile tale de styling personal.II. Cunoaşte propria ta versiune de stil

Deși blogurile și site-urile de modă (sau influencerii de moda) sunt gazda a multor tendințe interesante, nu prelua niciodată ceea ce ai văzut cu adevărat și esența tendinței pe care o consideri interesantă. Acesta este momentul pentru a-ți cunoaște propria versiune de stil. Pentru a obține acest lucru trebuie să-ți faci propria ta bibliotecă de referință și să te accentuezi pe elemente care îți reflectă personalitatea și stilul personal.

III. Îndrăznește sa iei riscuri în afara zonelor de confort

Cu toate că s-ar putea să ai în prezent un stil de îmbrăcăminte care chiar funcţionează pentru tine, încercarea a ceea ce se află în afara zonelor de confort poate conduce la descoperirea unui look cu sens mai mare. Este recomandat să experimentezi cu piesele noi pe care le vezi la moda și să încerci mai multe stiluri și culori, de la vesel la sofisticat. Nu fi speriat să ține tombe muza și să adsorbi influențele sale. Este un mod excelent de a-ți descoperi stilul personal.

Cei mai buni blugi pentru femeile Te-ar putea interesa si: Cei mai buni blugi pentru femeile

IV. Stilizează produsele tale de îmbrăcăminte și accesorii pentru a-ți spori stilul personal

Unul dintre modurile clasice de a-ți atinge stilul personal este definirea stilului și a modului în care adaugi accesorii produselor tale de îmbrăcăminte. Deși ai fi tentat să mergi într-o direcție uniformă, poate fi un lucru bun să îndrăznești și să nu te abați prea mult. Uneori elementele care ar părea ciudate atunci când sunt purtate separate ar putea combine și forma un look cu sens complet diferit și ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți găsi stilul personal.

V. Alege-ţi piese de îmbrăcăminte lucrate manual care să-ți reflecte personalitatea și stilul

Păstrând în minte că stilul personal reflectă personalitatea ta, piesele de îmbrăcăminte lucrate manual pot fi o parte importantă a modului în care te faci remarcat. Acestea nu se găsesc ușor în magazine, ci mai degrabă datorită relațiilor de încredere pe care le dezvolti cu artiștii. O altă manieră creativă de a-ți găsi piesele lucrate manual este prin magazinul online. Unele magazine online chiar au un departament dedicat de stil personal personalizat care îți pot oferi expertiza potrivită pentru alegerea produselor.

VI. Asigură-te că piesele tale de îmbrăcăminte sunt confortabile

O altă modalitate de a-ți găsi stilul personal este să te asiguri că articolele tale de îmbrăcăminte sunt comode și liniștitoare. Acest sentiment de confort vine din modul în care se potrivesc articolele și afectează fie cu adevărat iubirea ta față de îmbrăcăminte. Dacă unarticol încă te simți inconfortabil, ar trebui să-l ajustezi sau să faci schimbări.

VII. Asigurați-vă că alegerea dumneavoastră de îmbrăcăminte reflectă stilul tă

În cele din urmă, simplul fapt de a asigura că selectele de îmbrăcăminte și accesorii se potrivesc stilului și imaginii sale de personalitate te va ajuta să-ți nu te găsești stilul personal.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Sfatul unui expert pentru a-ți găsi stilul personal

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×