Sfaturi fiscale pentru întreprinderile mici

Sfaturi fiscale pentru întreprinderile mici

Atunci când ești în căutarea soluțiilor optime de proprietar de întreprindere mică, luarea în considerare a sfaturilor fiscale și a stratagemelor poate oferi un impuls progresului. Având în vedere că nu există măsuri universale care sunt recomandate tuturor, sunt anumite lucruri de luat în considerare care ar putea ajuta în reglementarea, în special fiscală, a întreprinderii.

Iată câteva sfaturi:

Înțelegeți diferitele forme juridice

Ca proprietar de afaceri, este important să înțelegeți cum funcționează diferite entități juridice și care se potrivesc cu strategia de impozitare optimă. Spre exemplu, înregistrarea ca o corporație LLC sau S poate oferi anumite avantaje legate de cererea de obținere de acești beneficii fiscale. Corpurile C sunt adesea alegeri obișnuite pentru anumite feluri de întreprinderi, dar trebuie să fiți contienți că pot exista și îngrădiri legale pe această formă juridică.

Bazați-vă pe un contabil

Chiar dacă vă puteți gestiona propriile afaceri, o bună strategie fiscală începe cu căutarea încrederii unui contabil competent. Un contabil poate oferi o strategie fiscală integrată pentru întreprindere, care urmărește secvența corectă de către contribuabili pentru a obține beneficii fiscale maximale pentru busines. Un contabil care poate fi de acord pentru a fi răspunzător pentru servicii tax la nivelul întreprinderii vă poate ajuta să folosiți formularele corecte, să stabiliți relația cu IRS și să găsiți soluții pentru alte situații legate de taxe.Tipuri de taxe pentru șoferi și angajați

Lucrarea în strânsă legătură cu contabilul și/sau consilierul financiar de încredere vă poate ajuta să vă luați de bune sfaturi legate de regulile referitoare la taxe pentru angajați și șoferi. Orice contribuabil care realizează venituri din ceea ce este definit prin “activități comerciale sau profesionale” (până la munca independentă – lucrul pentru sine) trebuie să știe anumite reguli care țin cont de toate obligațiile retențiilor de la plata salariilor angajaților și plata către IRS și șoferi și trebuie să știe cum sunt determine și raportate aceste taxe, plus orice alte investiții pe care le poate face pentru propria-i invenție.

Un ghid complet pentru externalizarea resurselor umane Te-ar putea interesa si: Un ghid complet pentru externalizarea resurselor umane

Tipuri de deduceri

Nu există scutire fiscală obiectiv care să se aplice afacerii dvs., dar planificarea fiscală și cercetarea proprietarului de afaceri pot ajuta la scderea taxelor datorate și oferă oportunități de îmbunătățire a veniturilor. Deducerea afacerii, de exemplu, include, dar nu se limitează la cheltuieli de producție, altele decât materialele, echipamentul, mijloacele de transport și alte cheltuieli legate de afaceri, deoarece IRS oferă motivații pentru îmbunătățirea și extinderea activității. În funcție de natura activității, deducerile ar putea include și cheltuieli legate de rezidențele de afaceri, călătorii fiscale, asigurări de sănătate și alți angajați, precum și alte beneficii acordate angajaților și / sau contribuabilii înșiși.

Impozitele pe venit datorate

Un proprietar de afacere trebuie să se grăbească să învețe despre impozitele pe venit și toate avantajele fiscale pe care le poate oferi forma juridică, cum ar fi tratamentul special, clasele de impozite, ratele reduse și opțiunile. Cu toate că sunt adesea schimbărilee următoarelor forme de impozite pe venit – așa cum spune preotul Fiscal -, țineți-vă abloape cu modificatea lor prin înțelegerea impozitelor pe venit și a cotei de impozitare stabilite în limitele legale.

Alegerea unei strategii fiscale

Alegerea unei strategii fiscale adecvate unui anumit tip de afaceri presupune folosirea tacticilor bine calculate la vânzarea sau furnizarea bunurilor și serviciilor. Strategiile care sunt adecvate unei afaceri în creștere ar putea fi complet diferite față de strategiile ideale pentru afaceri în scădere.

Urmărirea strategiei financiare și fiscale optime poate oferi un avantaj competitiv pentru întreprinderea dumneavoastră, în special când împreună cu un contabil și/sau un consultant fiscal. Discutați soluțiile potrivite pentru întreprinderea dvs. și evaluați modalități de minimizare a taxelor prin planificare fiscală și alegerea formei adecvate de entități.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Sfaturi fiscale pentru întreprinderile mici

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×