Sfaturi geniale pentru a-ți face prieteni ca adult

Sfaturi geniale pentru a-ți face prieteni ca adult

Facem prieteni pe tot parcursul vieții noastre, dar poate fi un proces dificil de a face prieteni ca adult. Uneori, cunoscând oameni noi obține ceva mai complicat decât în ​​școală și liceu. Mulți adulți își pierd contactul cu prietenii lor vechi, iar relațiile se schimbă și se dezvoltă pe măsură ce cresc.

Există câteva sfaturi simple și eficiente pe care le puteți lua în considerare când încercați să faceți prieteni ca adult. Desigur, fiecare persoană și fiecare situație sunt diferite, dar următorii pași vă vor ajuta să vă faceți prieteni noi și să creșteți cercul dvs. de cunoștințe.

I. Identificați-vă interesele

Cea mai bună modalitate de a-ți face prieteni ca adult este să-ți găsești interesele comune și să ieși în mod activ să le explorezi. Facilitățile locale de întâlniri și cluburi își deschid ușile pentru toate tipurile de interese și hobby-uri și sunt un loc ideal pentru a învăța, lua legătura și a întâlni alți oameni cu aceleași interese.

A. Găsește cluburi și grupuri care reflectă ceea ce faceți în timpul liberAtunci când sunteți în căutarea de interese legitime, gândiți-vă la lucrurile pe care le faceți în timpul liber și găsiți grupuri care se ocupă de interesele voastre. Dacă sunteți în muzică, încercați să participați la sesiuni de jam-uri sau la cluburi de microfon deschis. Dacă iubești bucătăria, înscrieți-vă pe un grup de bucătărie și, dacă aveți un bulgăre de sațiu pentru literatura clasică, înscrieți-vă într-un grup de lectură.

B. Extindeți o invitație

Încrezătorul încercarea de a-ți chema oaspeți unice si personale poate fi adesea cea mai bună cale de a forma cunoștințe noi și de a-ți întări legătura. Invitați-l pe cineva să ia masa cu tine, să vizitezi un muzeu împreună sau chiar să ieși în cluburi. Încercați să vă oferiți invitația cât mai deschisă și interesată, nu doar pentru prietenii actuali, ci și pentru persoane nou cunoscute.

Jocuri atractive pentru pasionații de fotbal Te-ar putea interesa si: Jocuri atractive pentru pasionații de fotbal

C. Explorați interesele și hobby-urile în mediul digital

Inițiativele sociale au crescut spectaculos în ultimii ani, cu platforme ca Meetup, Meetin și Reddit oferind mediul ideal pentru a conecta cu alte persoane cu aceleași interese. În plus, aceste site-uri pot fi folosite ca o sursă de informații pentru a vă afla poziția organizații sau grupuri din regiunea dvs.

Este important să vă urmați instinctele și să vă asigurați că întâlnirile au loc într-un mediu comun și bine luminat. Încercați să vorbiți deschis și deschis și să lăsați oamenii să vorbească despre ceea ce îi interesează.

II. Participați la socializări și evenimente

Participarea la petreceri, evenimente locale și alte petreceri poate fi o modalitate ideală de a descoperi persoane noi și interesante. Aceste tipuri de evenimente reprezintă, de asemenea, o modalitate perfectă de a interacta cu oamenii și de a vă face prieteni noi.

A. Luați parte la evenimente

Pentru a câștiga certitudinea pentru a ajunge la evenimentul pe care doriți să-l serviți, încercați să vă înregistrați în avans și să verificați dacă sunt invitați speciali sau vedete care vin la eveniment. Dacă da, asigurați-vă că aveți ocazia să vorbiți cu ei și să profitați de această oportunitate.

B. Folosiți produse și servicii de social media

Platformele sociale oferă o mare varietate de servicii și produse care vă pot ajuta să vă faceți prieteni noi și să vă extindeți grupul de cunoștințe. De exemplu, dacă sunteți interesat de yoga, puteți să vă înscrieți la un program gratuit pe Instagram sau să încercați aplicații de yoga precum Yoga Studio.

C. Creați o rețea de bază

Inițial, încercați să faceți conexiunea atunci când mergeți la evenimente. Acest lucru vă va da posibilitatea de a stabili relații și de a vă face prieteni noi în grupurile și se adresează la persoane care rent.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Sfaturi geniale pentru a-ți face prieteni ca adult

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×