Sfaturi Pentru Economisirea Banilor Pentru Cumpărături Pe Amazon

Sfaturi Pentru Economisirea Banilor Pentru Cumpărături Pe Amazon

Amazon se află în centrul comerțului online din ultimii 20 de ani și și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cei mai fiabili și de încredere furnizori de produse. Cu zeci de mii de produse, acoperind sute de categorii și mii de marci, Amazon oferă ceva pentru aproape fiecare vârstă și interes. Pentru cei care fac dese cumpărături pe Amazon, dar căutarea unor modalități de a câștiga ceva economii, există mai multe moduri de a economisi bani în timpul cumpărăturilor pe Amazon.

Iată cinci dintre cele mai bune sfaturi pentru economisirea banilor pentru cumpărături pe Amazon.

  1. Abonamentul Prime

Primul lucru pe care cineva îl poate face pentru a economisi bani pe Amazon este să-și obțină abonamentul Prime. Abonamentul Prime este disponibil și pentru utilizatorii de pe Amazon în SUA și în întreaga lume. Plata unui abonament anual oferă utilizatorului acces la oferte și reduceri, produse exclusive, transporturi gratuite la majoritatea articolelor și alte avantaje.

Față de un abonament anual de Amazon Prime, cei care doresc să economisească costul unui abonament anual și să economisească mai mult pe un număr limitat de cumpărături au opțiunea de a un membru Prime pe 30 zile. Aceasta este excelentă pentru cei care fac doar o cumpărătură sau două pe Amazon, sau pentru cei care au de gând să profite de anumite oferte sau reduceri de pe Amazon, dar nu vor să își asume costul unui abonament anual de Prime.  1. Folosiți Programul de Credite

Programul de credite de pe Amazon poate ajuta cu economisirea de bani pe orice cumpărătură pe Amazon. Cumpărătorii pot cumpăra un pachet de credite din stoc și pot folosi acele credite pentru a reduce de fiecare dată valoarea cosului de cumpărături. Acest lucru face ca astfel de cumpărături să fie cu adevărat economice, deoarece cumpărătorii pot folosi creditele și ulterior obține ce au nevoie la prețuri nominal.

  1. Găsiți Coduri de Reducere și Cupoane

Un alt mod ușor de a economisi bani este de a căuta coduri de reducere și cupoane de pe site-ul web Amazon. Majoritatea produselor vor avea coduri de reducere și cupoane de pe Amazon, de cele mai multe ori livrate direct din partea producătorului. Acestea sunt deseori cupoane sau coduri de reducere specifice și vor ajunge direct în contul de e-mail al utilizatorului. Amazon are, de asemenea, propriul site web de cupoane de shopping pentru produse de pe site-ul Amazon, ceea ce îl facă ușor pentru toți cei care fac cumpărături, deoarece aceste cupoane sunt adesea disponibile pe Amazon pentru produsele existente.

De Ce Fluxul De Numerar Este Esențial Pentru Vânzătorii De Comerț Electronic Te-ar putea interesa si: De Ce Fluxul De Numerar Este Esențial Pentru Vânzătorii De Comerț Electronic
  1. Utilizați Funcția de Comparare a Prețurilor

Funcția de comparare a prețurilor Amazon ajută utilizatorii bine informați să ​​compară prețurile pe produse similare de pe Amazon. Utilizatorii pot introduce detaliile produsului lor și comparatorul prețurilor le va spune produsele care au cele mai mici prețuri și prețuri mai mari. De asemenea, vor putea vedea ce prețuri au toate produsele lor preferate pentru a le compara și a vedea cine oferă cel mai bun preț. Acest lucru îl va face pe utilizator să știe cum se compara produsele din punct de vedere al prețului și poate ajuta la determinarea cea mai economică opțiune.

  1. Utilizați Starea cadou

În cele din urmă, cei care doresc să economisească bani pe produsele lor Amazon pot folosi statusul cadou. Utilizatorii au opțiunea de a specifica starea cadou la momentul cumpărării, astfel încât să primiți produsele lor fără prețuri și ambalaje cu aspect de cadouri. Acest lucru poate economisi utilizatorilor bani, deoarece vor elimina costul de preț și împachetare. De asemenea, vor avea și opțiunea de a opta pentru livrare gratuită, dacă achiziționează mai multe produse.

Economisirea bănilor pe Amazon este destul de simplu de realizat, folosind oricare dintre sfaturile de mai sus. Utilizatorii pot obține reduceri și oferte cu abonamentul Prime, pot folosi creditul de pe Amazon pentru a reduce costurile cosului de cumpărături, pot găsi coduri de reducere și cupoane pe site-ul Amazon, pot folosi comparatorul de prețuri pentru a vedea cea mai bună ofertă și pot folosi starea cadou. Aceste sfaturi trebuie puse în practică în mod regulat pentru a ajuta oricine să economisească o mulțime de bani în timpul cumpărăturilor pe Amazon.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Sfaturi Pentru Economisirea Banilor Pentru Cumpărături Pe Amazon

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×