Singapore execută un bărbat pentru livrarea de canabis

Singapore execută un bărbat pentru livrarea de canabis

Singapore, anul acesta, a devenit primul stat din Asia de Sud-Est care sa execute un bărbat pentru trafic de droguri. Acesta a fost executat pe data de 18 iulie 2018 pentru livrarea de cannabis, într-o adâncă chestiune morală. Acesta a fost cea mai recentă execuție publică din Singapore, unde condamnările la moarte sunt utilizate pentru pedepse la nivel de crimă.

Pentru cei care sunt necunoscuți cu sistemul de justiție al Singaporeului, este important să se știe că această execuție a fost fundamentată pe principiul numit 'pedeapsa cu moartea'. Execuția publică va duce la o stare de șoc deoarece acStepdouăzeci şi cinci de persoane au fost executate de-a lungul anilor din Singapore. Cei mai mulți dintre aceștia nu au fost executați pentru traficul de droguri, ci mai degrabă pentru viol sau crima.

În acest articol, vom vorbi în detaliu despre acest caz și despre condamnările la moarte în Singapore. Din acest motiv, vă invităm să citiți în continuare pentru a afla mai multe informații despre acest soi de pedeapsă în Singapore.

Cine a fost Executat Pentru Trafic De Droguri

Prusianto Putranto, în vârstă de 33 de ani, a fost executat pentru traficul de droguri. El a fost un individ care a fost condamnat la moarte pentru traficul de droguri în Singapore, un stat unde acest lucru este ilegal și este la fel de considerat drept o pedeapsă foarte gravă cu cea mai înaltă pedeapsă - moartea.Prusianto a adus 30,77 kg de cannabis în Singapore de la Indonezia, folosind cartea sa de identitate indonezuiană și documente falsificate. Acest act a fost facut în 2015 și a fost folosit ca parte a depoziției pentru trimiterea de droguri în țară. El a fost capturat, condamnat, și aSTEptal execuția lui la ultima zi de 18 Iulie.

Istoric: Execuția Pentru Traficul De Droguri în Singapore

În Singapore, utilizarea drogurilor ilegale este foarte puțin tolerată. De-a lungul anilor, Singapore a preluat un cod de lege ferm pentru a-și asigura că este un loc sigur și sănătos pentru a locui. Codul de lege se referă, în special, la traficul de droguri dar și la producerea produselor ilegale de droguri.

Datorită numărului mare de cazuri de trafic de droguri în Singapore, multe persoane au fost condamnate la moarte pentru această crimă. Cu toate acestea, această ruptură a existat în mare parte în anii '90, când majoritatea cazurilor au fost execuțiați. Majoritatea acestor persoane au fost indigeni ai Singaporeului, de origine malaneză și chineză.

PS5 versus Xbox seria X – care dintre aceste sisteme de joc este mai potrivit pentru un gamer? Te-ar putea interesa si: PS5 versus Xbox seria X – care dintre aceste sisteme de joc este mai potrivit pentru un gamer?

Această execuție a fost una dintre putinele care au avut loc în ultimii ani deoarece guvernul Singapore a început să adopte o politică mai puțin dure asupra aplicării pedepselor cu moartea. Totuși, moartea penală este încă aplicată pentru cei mai violenți luptători ai legii și pentru cei care sunt considerați ca producători și traficanți de droguri în Singapore.

Legile și Legea De Execuție Misia Singaporeului este de a deveni o comunitate fără droguri, ceea ce înseamnă că guvernul a creat legi de execuție foarte stricte, care trebuie aplicate în cazuri de trafic de droguri.

Potrivit acestor legi, orice persoană care se dovedește că a adus droguri în Singapore, în orice cantitate care depășește 15 g de cannabis și 500 g de opium, poate fi condamnat în mod automat la moarte. De asemenea, orice fel de droguri ilicite pot fi sancționate cu aceeași pedeapsă, în funcție de tipul și cantitatea de droguri care au fost aduse.

Reacția Oamenilor Despre Execuție Reacția oamenilor din Singapore la acest caz a fost destul de pozitivă. În ciuda faptului că situația este considerabilă tristă, mulți oameni și-au pus îndoielile pe latura lor de a împiedica traficul de droguri. Ministrul Sănătății din Singapore, Gan Kim Yong, spune că acest incident a dat un puternic mesaj că traficul de droguri trebuie să fie văzut ca o acțiune foarte serioasă și periculoasă care nu trebuie tolerată în nici un caz.

Avocații care s-au opus execuției, cum ar fi Amnesty International, au argumentat că execuția unui traficant de droguri nu va reduce traficul de droguri în Singapore. Aceștia au argumentat că această pedeapsă ar putea fi prea drastică și greșită, având în vedere că anumite circumstanțe ar putea contribui la achiziționarea de droguri în locul lor, cum ar fi sărăcia persoanelor sau dorința de a obține un venit suplimentar.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Singapore execută un bărbat pentru livrarea de canabis

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×