SMS Marketing 101: Cum să obțineți un răspuns de fiecare dată

SMS Marketing 101: Cum să obțineți un răspuns de fiecare dată

SMS-urile sunt actualmente o metodă de marketing extrem de versatilă și eficientă. Acestea aduc rapid și la prețuri mici informațiile despre ofertele, serviciile, noutățile sau campaniile către clienții tăi. În plus, sms-urile sunt întotdeauna lide în mână și încearc să stimuleze clienții tăi să ia imediat unele acțiuni. Cu toate acestea, poți să cauți câte ore către un client și tot nu va răspunde. Din această cauză, îți prezentăm 3 soluții foarte practice pentru a obține un răspuns de fiecare dată când folosești SMS-ul ca modalitate de marketing.

 1. Ce este SMS Marketing? SMS-urile sau mesajele scurte sunt aplicațiile scurte create prin care se trimite și se primeste informație, dintr-un calculator sau un telefon. Acestea au intrat în modă în urmă cu mai bine de 20 de ani și de atunci au fost folosite extrem de des în aplicațiile de marketing. Este una dintre modalitățile cele mai directe de a le comunica clienților tăi orice tip de informație despre produse sau servicii. În plus, puteți folosi datele pentru a personaliza și îmbunătăți campaniile tale.

  
  
  
 2. De ce să folosești SMS-ul? Atunci când dorești să faci marketing folosind SMS-urile vei beneficia de multiple avantaje. Acestea sunt în special:

• Rapiditate: În mod ideal, SMS-urile sunt deschise și citiate în doar 90 de secunde. Acesta este unul dintre scopurile publisherului, deoarece se obține un feedback rapid.

• Ușor de folosit: Platformele de SMS-uri sunt foarte intuitive și ușor de folosit. De asemenea, sunt ușor de personalizat cu grafică sau imagini.

• Prețuri mici: unul dintre avantajele de bază ale unei aplicații de SMS-uri este că costul lor este foarte mic.

• Receptie: SMS-urile se trimit la un număr limitat de destinații, astfel încât sunt mai puțin susceptibile de a ajunge la destinația greșită sau clienții greșiți.

 1. Cum să folosești eficient SMS-ul Există mai multe metode de a folosi SMS-ul ca modalitate de marketing. Acestea includ:

• Promotii și oferte speciale: una dintre cele mai eficiente modalități de a folosi SMS-urile în marketing este trimiterea de promoții sau oferte speciale clienților. Acest lucru te va ajuta să fidelizezi clienții și să obții câștiguri suplimentare.

Cum Afectează Serviciul Pentru Clienți Succesul Afacerii Te-ar putea interesa si: Cum Afectează Serviciul Pentru Clienți Succesul Afacerii

• Notificări punctuale: SMS-urile pot fi folosite pentru a trimite clienților tăi notificări legate de oferte sau noutăți despre produse și servicii. Acest lucru îi va ține informați și la curent cu promisiunile tale.

• Țintirea audienței:puteți ținti mesajele dvs. selectând publicul-țintă. Astfel, veți putea livra informațiile potrivite țintei dvs., ceea ce face campaniile tale de SMS mai relevante și eficiente.

 1. Lucruri pe care trebuie sa le ai in minte când trimiteți mesaje Atunci când trimiteți SMS-uri clienților tăi există câteva lucruri pe care ar trebui să le aveți în minte. Printre acestea se numără:

• Mesajele trebuie să fie scurte și concise: Clienții au doar câteva secunde să știe ce spun mesajele tale. Rețineți acest lucru și faceți ca mesajele tale să fie scurte și concise.

• Folosește accentul potrivit: în mesajele tale nu folosi un limbaj prea formal. Asigurați-vă că vă exprimați cât mai bine în mod natural, astfel încât mesajele tale să devină mai atractive pentru clienții tăi.

• Foloseste limbajul potrivit: este important să ții cont de limbajul pe care l-ai folosit pentru a scrie mesajele tale. Evită exprimările greșite sau formalități și asigură-te că mesajele tale sunt simple, concise și la obiect.

• Utilizați imagini și video-uri: În cazul în care aveți nevoie să transmiteți un mesaj mai complex și bogat în informații, puteți folosi imagini sau chiar clipuri video. Acestea pot ajuta clienții tăi să înțeleagă mesajele tale mai bine și mai rapid.

 1. Cum să obțineți un răspuns de fiecare dată Atunci când încerci să faci SMS-uri de marketing cel mai greu lucru este acela de a obține un raspuns de fiecare dată.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la SMS Marketing 101: Cum să obțineți un răspuns de fiecare dată

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×