Sportivi Profesioniști Care Sunt Și Investitori Remarcabili

Sportivi Profesioniști Care Sunt Și Investitori Remarcabili

Sportivii profesioniști nu sunt doar unii dintre cei mai bine remunerați oameni din întreaga lume. Din moment ce ei sunt, de asemenea, adesea exemple de antreprenori remarcabili și investitori. Acest articol se concentrează pe căutarea modalităților prin care sportivii profesioniști și-au folosit succesul financiar ca o platformă pentru a deveni investitori de succes.

Sportivii profesioniști sunt invidia multore dintre noi. Ei câștigă salarii uimitoare și au un statut care le-a adus renume și faimă. Din această lume de apartenență unică, unii dintre acești indivizi devenit și gazde proeminente în domeniul investițiilor. Acești sportivi profită de statusul lor și poziția financiară ca urmare a succesului carierei lor pentru a face investiții destul de fericite pentru ei înșiși și ale companiilor lor relevante.

Marcationarea investitorilor sportivi profesioniști

Investitorii sportivi sunt extrem de interesanți și diferențiați, deoarece își folosesc cunoștințele experientiale pentru a se alinia cu cei dispuși să se asocieze cu ei. Ei se folosesc adesea de platformele lor online și extind expertiza lor prin tehnologiile relevante disponibile. În general, aceștia se concentrează pe noi afacere bazate pe software, tehnologia și investiții cu economii alternative.Cele mai remarcabile investitori sportivi profesioniști

  1. Michael Jordan

O lege anypropie, Michael Jordan este o echipă de origine a multor domenii de producție de la baschet la produse alimentare și abia începe. Acesta se associază cu antreprenori foarte respectați la nivel mondial, inclusiv cu pe David Tepper, co-fondatorul Appaloosa Management. Jordan a investit în aplicații de produse alimentare și a de asemenea plonjat în domeniul producției sportive.

Care Sunt Șansele Ca Man City Să Câștige Titlul În Premier League? Te-ar putea interesa si: Care Sunt Șansele Ca Man City Să Câștige Titlul În Premier League?
  1. Kevin Durant

Primul său venture de investiții a fost lansarea businessului de calitate „The Durant Company” cu ajutorul fondatorilor Orange Culture. Investițiile sale ulterioare au fost în industria tehnologică, mulți antreprenori și proiecte printre care numărându-se Acorns și Postmates. El a făcut, de asemenea, investiții în diverse magazine de tehnologie care au devenit foarte înalte profitabile, inclusiv rubricile media The Players Tribune și Boardroom.

  1. Steph Curry

Supperstarul Steph Curry vedea investițiile ca o modalitate de a sprijini com unit țățile lui, astfel încât să se alinieze cu antreprenori urmași și dispuși să crească și mod de afaceri în boxloare. Acesta este unul dintre investitorii care a susținut munca de accelerare printr-o vizită în Silicon Valley și chiar investind în acțiunile Just Eat, anul fondatorului drept fondator al Techstars. El a investit, de asemenea, într-o gamă largă de produse, inclusiv produse de comandă prin intermediul cafelei, produse de realitate virtuală și produse de îmbrăcăminte.

Sportivii profesioniști sunt cei care au făcut din succesul lor de pe terenul de sport un punct de plecare pentru a fi remarcabili și investitori îndrăzneți. Nu este surprinzător că ei au utilizat succesul lor de a face bani să investească în domenii diferite, dar relevante precum tehnologia și întregul mediu sportiv. Aceste schimbări din partea lor arată că au matură urmași mulți și anteprenoriali.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Sportivi Profesioniști Care Sunt Și Investitori Remarcabili

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×