Star Trek: Picard - Cum arată regina Borg fără machiaj

Star Trek: Picard - Cum arată regina Borg fără machiaj

"Star Trek: Picard" aduce înapoi una dintre cel mai iconici și îndrăgit personaj din universul Star Trek -regina Borg, care a devenit un simbol al distorsionării si al opresiunii și a fost o prezență constantă în seria de televiziune și în filme. În meritul serii noi, avem șansa să învățăm mai multe despre regina Borg și această schimbare se poate vedea și în cele mai mici detalii, inclusiv modul în care Înaltea sa arată în trecut și prezent.

Istoricul reginei Borg

Regina Borg a apărut prima data ca un element al Collectiveului Borg acum mai bine de 25 de ani în serialul Star Trek: The Next Generation (TNG). Collectiveul Borg, în general, a apărut pentru prima dată în episodul „Q Who?” dar a devenit iubit de către fani după ce regina Borg a apărut în „The Best of Both Worlds” din 1990 și a devenit liderul lor. De atunci, ea a apărut în mai multe episoade și filme din universul și canonul Star Trek, în special în Star Trek: First Contact și Star Trek: Voyager.

Cum arată regina Borg

Functionalitatea înaltei sale se bazează, desigur, pe robotica, ceea ce înseamnă că schimbarea în aparența acesteia a venit în scurgerea serialului. Totuși, există unele caracteristici sigure pe care le vezi în fiecare versiune a reginei Borg.



Machiajul și accesoriile: Cea mai vizibilă schimbare în ultimul serial "Star Trek: Picard" este că regina Borg nu mai aparține hive-mindului și de aceea ea poartă o masca. Aceasta face ca regina Borg să se uite chiar și mai diferită și mai robotică, în comparație cu versiunile din TNG și Voyager. De asemenea, prima versiune a reginei de la trecut îi avea o mică insignă pe rochie. Acesta a fost scos odata ce a devenit liderul, fiind evident prezent și machiajul.

Vocabular și limbaj nonverbal Cea mai notabilă descoperire facută despre regina Borg este limbajul său nonverbal. În ciuda faptului că nu avem o vorbire fluenta, limbajul acesteia poate fi adesea înțeleas și chiar sa transmit sentimente către ceilalți. Acest lucru se poate vedea prin mișcările sale fluide și delicate și prin gesturile pe care le face. Mai mult, presupunând că ea poate comunica cu ceilalți, este în general prin intermediul unui sunet electronic specific, care transmite o temeinică unitate.

Cum să desenezi un fulger Te-ar putea interesa si: Cum să desenezi un fulger

Costume

Regina Borg a experimentat, de asemenea, schimbari în ceea ce privește costumele și îmbrăcămintea. Costumele tinere sau mai vechi de la Star Trek: TNG respectau mai mult silueta umanoid, în special în ceea ce privește culoarea rochiei și îmbrăcămintea. Apoi, majoritatea îmbrăcămintei regalului sau majestății au experimentat câteva schimbări pentru a fi mai evidentă liniile roboticii ale acesteia. Acest lucru se poate vedea cel mai bine în noul serial Star Trek: Picard, când se poartă îmbrăcăminte care are o îmbinare în trei forma diferite.

Designul geamatic

La fel ca majoritatea celorlalți membri ai Borg, regina sa are învelișul exterior robotic, însă designul sau este diferit. Acest lucru se datorează faptului că ea este cea mai înaltă ființă din Hive, fiind implicată în deciziile majore și preluând, de asemenea, comanda. Cu toate acestea, are și o anumită configurație de cercuri în jurul capului care permite îngroparea și scoaterea simulatoarelor sale.

Schimbari recente

În ultimul serial, "Star Trek: Picard", modul în care regina Borg arată a fost profund schimbat. Machiajul ei a scăzut brusc, facețiunea a devenit mai simplă și mai puțin robotică și îmbrăcămintea a devenit, de asemenea, mai obscură. Deși costumele sale încă înglobează liniile robotic și insignele, acestea din urmă pot fi văzute, de asemenea, mai subtil.

Schimbările aduse personajului regina Borg sunt interesante pentru că oferă un sens al evoluției și transformării personajului de-a lungul anilor. De la silueta umanoidă cu cele mai mici detalii până la această formă robotizată în "Star Trek: Picard", această transhumană a mișcat, practic, în trei direcții și și-a schimbat radical modul în care arată. Prin urmare, regina Borg ne încurajează să fim mai deschisi și să acceptăm schimbări.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Star Trek: Picard - Cum arată regina Borg fără machiaj

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×