Star Wars: Cei mai puternici lorzi Sith

Star Wars: Cei mai puternici lorzi Sith

Star Wars a inceput in urma cu mai bine de patru decenii, incepand ca un film simplu, dar a devenit o franiza imensa, aproape fara limite datorita imaginatiei sale creative. Logodnicii Star Wars vin din lumi diferite, de la simplul lor fiind confruntat cu temele ca razboiul, eroismul si, desigur, devotamentul fata de Calea stiintei force. Cu totii ne-am facut storia cu ei, am simtit miscarile si am pus accentul pe cei mai puternici lorzi Sith care au existat in saga Star Wars. Asadar, haideti sa vedem cuvant cu cuvant care sunt cei mai puternici lorzi Sith din toate timpurile.

Numit si „regele Sith-lor" si „lordul intunericului", Darth Vader poarta cea mai mare parte a deceniului sau de domniile Sith, devenind cel mai puternic si mai temut print printre Sith-i. Vader a fost construit dintr-o mistere misterioasa intunecata, cea mai normala fiinta a intregii sale existente facandu-i sa fie temut de prieteni și de inamici. Din cauza acestei intunecate existenta, a devenit figurina centrala a intregii serii si a ramas cea mai puternica persoana in Calea Stiintei Force, preluand asupra lor nevoile care sunt de mult prea intunecati.

Cei mai puternici lorzi Sith din toate timpurile

  1. Darth Vader

  2. Darth Sidious (Emperor Palpatine)

Darth Sidious, cu adevarat cunoscut și ca Emperor Palpatine, a fost, de asemenea, unul dintre cei mai puternici Sith-i din toate timpurile. Sidious și‑a folosit inteligenta sa și abilitățile sale de manipulare pentru a-și ridica Imperiul sau Sith asupra galaxiei, a folosit tactica sa de manipulare a inamicilor sai pentru a-i scoate din mâinile lui și a se aseza chiar pe scaunul de Lord Sith, exact ceea ce a fost scris de către profetul Sith.  1. Revan

Revan a fost revendicat, de-a lungul timpului, ca fiind cel mai puternic Sith din aceasta galaxie. Dezvoltat in moliciune in urma cu aproape patru sute de ani, Revan a fost initial studentul lui Darth Revansor, unul dintre ultimii Sith-i. El a dobandit tot timpul noi cunostinte din magia Sith, si a devenit unul dintre cei mai temuti lorzi Sith. El a fost de asemenea cunoscut sub nume de Revan, The Dark Lord, Sacaen si Lordul Intunericului, si a avut control asupra puteri atat Sith, cat si Jedi.

  1. Darth Maul

Darth Maul a fost cel mai talentat lorz Sith din toate timpurile, si considerat printre cei mai nerabdatori lorzi Sith ai tuturor timpurilor. El a fost crescut strict in cadrul Sith Order, cei doi dintre primii sai mentorii fiind, impartasindu-i lui secretele Sith si invatandu-l arta Sith, dar si bataia proprie. Oamenii vedeau ceva mai mult decat un simplu Sith in Darth Maul; ei vedeau unul dintre cei mai mari dintre ei.

Black Panther: Cele mai bune modele de costume Te-ar putea interesa si: Black Panther: Cele mai bune modele de costume
  1. Darth Nihilus

Darth Nihilus a fost o forta de neoprit in interiorul Caii Sithului si a devenit Darth Nihilus dupa ce, si-a sacrificat constiinta, eliberandu-se din legatura sa cu Calea Stiintei Force. Multa vreme el a fost unul dintre cei mai puternici printi Sithi, obtinand putere supranaturala care ar putea devasta chiar si flote intregi de nave. El a devenit cunoscut prin manipularea elementelor macabre dintre Sith si fortele necunoscute ale s\iritului.

  1. Darth Malak

Darth Malak, cunoscut si ca iubitul si urmasul lui Revan, a fost unul dintre cei mai puternici lorzi Sith din toate timpurile si a reusit sa se ridice de la ideal istoria Sith-ilor. El a fost unul dintre cei mai pariculati si dotati lorzi Sith și și- a folosit abilitățile sale recunoscute și abilitățile de tactician de rezistența sa, chiar și pe cei mai valoroasei Jedi nu i-a scapat.

  1. Exgeek Malak

Exgeek Malak a fost printul Sith-ului din urmatorul nivel, fiind cel mai misterios dintre lorzi Sith-i si impresionantul lider al sectei captivului. Din cauza culorii sale in aceasta lume, el a fost unul dintre cei mai distructivi lorzi Sith-i care au existat vreodata. El și-a asumat cu bratul sau mai aparte si cu abilitatile sale pe un Sith nominal, fiind rapid de la simplul ei sa devina unul dintre cei mai puternici Sith-i din acea galaxie.

De-a lungul anilor, Star Wars saga a prezentat fanilor sai o multime de eroi, inamici si antrenori. Cu toate astea, lorzii Sithi sunt cei care sunt de obicei numiti primii si pe drept cuvânt. De-a lungul seriei, Sith-ii au dat dovada de penisi, de puteri necrezute si de constiinta lor intunecata, toate aceste aspecte ajutandu-i sa devina lorzii Sithilor cei mai puternici.

Personajele mentionate mai sus sunt doar unii dintre cei mai puternici lorzi Sith-i alegatiî dintre cei care au existat vreodata in Star Wars saga. Fiecare dintre ele au contribuit la formarea Caii Stiintei Force și la patrunzerea ei in acest univers captivant. Indiferent daca vorbesc despre Revan si abilitatile sale unice, sau despre Darth Sidious și abilitatile sale de control asupra intregii galaxii, acesti lorzi Sithi și-au lasat o amprenta asupra tuturor prin forta și inteligenta lor.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Star Wars: Cei mai puternici lorzi Sith

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×