Strategia de marketing Philips: Stimularea durabilității și a vânzărilor

Strategia de marketing Philips: Stimularea durabilității și a vânzărilor

Philips, producator de produse electronice si de iluminat, a avut o strategie de marketing de succes in ultimii ani, dezvoltata pentru a promova produsele sale durabile, sustenabile si eficiente din punct de vedere energetic. Folosind aceasta strategie, Philips a reusit sa se distanteze de competitia sa, sa obtina un avantaj prin inovatie si sa obtina vânzări mai bune. Acest articol prezinta planul Philips de strategie de marketing si cum aplica acesta in magazinul sau online, precum si cum a fost folosit pentru a genera vânzări si bucuria clientilor.

Ce este strategia de marketing Philips?

Philips a dezvoltat strategia sa de marketing pentru a aduce produsele sale durabile si eficiente din punct de vedere energetic mai aproape de clientii sai. Aceasta strategie, denumita Stimularea Durabilității si a Vânzărilor, se concentreaza pe patru mari obiective: promovarea produselor durabile, abordarea responsabila a produselor electronice, reducerea emisiilor de dioxid de carbon, îmbunătățirea calității produselor sale și extinderea proprietatii intelectuale.

Promovarea produselor durabile

Primul obiectiv al strategiei Philips se concentreaza pe promovarea produselor sale durabile si eficiente din punct de vedere energetic. Philips utilizeaza diferite campanii publicitare si de social media pentru a promova produsele come ale sale durabile si a spune clientilor sai despre avantajele pe care le pot obtine din a achizitiona acestea. De asemenea, Philips comunica despre importanta durabilitatii prin intermediul campaniilor sale de sensibilizare. Acestea sunt proiectate pentru a informa publicul despre ceea ce inseamna durabilitatea si beneficiile sale pentru clienti.Abordarea responsabila a produselor electronice

Al doilea obiectiv al strategiei Philips se concentreaza pe reducerea riscurilor la care se expun produsele sale electronice. Philips a dezvoltat si implementat un program de Responsabilitate Corporativa, care include politica sa privind factura verde, indicele de durabilitate si reciclarea. Acest program se concentreaza pe a promova durabilitatea produselor sale si pe reducerea riscurilor pentru mediul inconjurator.

Reducerea emisiilor de dioxid de carbon

Al treilea obiectiv al strategiei Philips se concentreaza pe reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, Philips a creat o retea globala de fabrici de productie care utilizeaza tehnologii eficiente din punct de vedere energetic. Philips ofera, de asemenea, suport clientilor sai pentru a se angaja in practici durabile si eficiente din punct de vedere energetic, care incurajeaza reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Îmbunătățirea calității produselor sale

Al patrulea obiectiv al strategiei Philips se concentreaza pe îmbunătățirea calitatii produselor sale. Philips se concentreaza pe cercetarea si dezvoltarea produselor sale pentru a le conecta la noi tehnologii, iar produsele sale sunt testate pentru a garanta ca indeplinesc standardele de siguranta si performanta, precum si standardele de etica. Philips ofera, de asemenea, clientilor sai suport tehnic si produse intarite de garantie, pentru a se asigura ca produsele sale vor ramane performante pe o perioada lunga de timp.

Top strategii de marketing pentru brokeraj ipotecar Te-ar putea interesa si: Top strategii de marketing pentru brokeraj ipotecar

Extinderea proprietatii intelectuale

Ultimul obiectiv al strategiei Philips se concentreaza pe extinderea proprietatii intelectuale. Philips solicita o serie de brevete si marci in intreaga lume pentru a-si proteja proprietatea intelectuala si pentru a asigura ca produsele sale sunt protejate si ca nu vor fi copiate de catre competitori. De asemenea, Philips se concentreaza pe lansarea unor noi produse, precum si retehnologizarea produselor sale existente pentru a proteja pozitionarea produselor sale pe piata.

Philips in Magazinul Online Toate obiectivele strategiei Philips sunt reflectate intr-o segmentare a produselor pe care le formeaza, oferind clientilor o experienta online personalizata, precum si campanii de marketing personalizate. Site-ul sau online reflecta filosofia lui despre produse durabile si eficiente din punct de vedere energetic si ofera clientilor obiective informative si educative.

Pentru promovarea produselor sale durabile, Philips utilizeaza campanii publicitare si de social media si se concentreaza pe sectoarele de iluminat, IT si divertisment. De asemenea, promoveaza produsele sale si pe site-ul magazinului sau online, prezentandu-le oferind informatii despre modul lor eficient de functionare si despre beneficiile lor pentru clienti.

Philips utilizeaza campanii de responsabilitate ieftine si inovatoare pentru a ajunge la clientii sai in online. Stranutul magazinului sau online prezinta liniile sale de produse ecologice si responsabile, precum si informatii despre modul lor de functionare. De asemenea, Philips promoveaza produsele sale durabile si eficiente din punct de vedere energetic prin lansari de produse noi si prin recomandari pentru produsele existente.

Pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, Philips a dezvoltat o campanie de responsabilitate corporativa care include principii de fabricatie eficiente din punct de vedere energetic si reciclarea. Acest lucru include, de asemenea, oferirea de suport clientilor pentru a promova produsele durabile si prin oferirea de informatii despre modul in care produsele sale pot reduce consumul de energie.

Philips utilizeaza si o strategie de branding puternica pentru a-si arata pozitionarea pe piata in ceea ce priveste calitatea produselor sale si pentru a-i asigura clientilor ca produsele sale sunt de calitate superioara si ca nu vor avea parte de probleme tehnice si defecte. Promovarea produselor sale se face de asemenea prin campanii publicitare si de social media, pentru a asigura ca acestea sunt recunoscute de catre consumator.

Extinderea proprietatii intelectuale a lui Philips se face prin lansarea unor produse si tehnologii noi, precum si prin solicitarea de marci si brevete pentru produsele sale. Acest lucru ajuta la crearea de bariere competitive in magazinul sau online, precum si in toate punctele sale de vanzare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Strategia de marketing Philips: Stimularea durabilității și a vânzărilor

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×