Strategiile inovatoare de marketing ale Audi

Strategiile inovatoare de marketing ale Audi

Audi este una dintre cele mai longevive mărci de maşini din industrii. Cu un trecut înregistrat încă din 1921, compania a căpătat o notorietate remarcabilă prin automobiles-le sale luxoase și înalt performantele. Pe lângă produsele sale de vârf, inovarea a fost mereu cea mai importată regulă de marketing pentru Audi și se manifestă prin gama variata de strategii de care se folosește acesta. Astăzi vom vedea cum Audi a parcurs o lungă cale de la produse minimale și a început să se concentreze pe strategii inovatoare de marketing.

Analysis of Current Strategies Audi a crescut de la zero la celebritate și atunci când vine vorba de ceea ce face, se centrzează pe inovare și excelență. Cele mai proeminente strategii de marketing întrebuințate de Audi pentru a se diferenția printre produsele similare sunt menționate mai jos:

  1. Folosirea Platformei Digitale: Audi se concentrează pe utilizarea platformei digitale pentru a atrage clienții săi și pentru a livra produsele sale. Compania utilizează platforma online pentru a promova atât produse cât și evenimente speciale. Audi îşi împărtăşeşte proiectele inovatoare prin intermediul platformelor sociale precum Twitter, Reddit, Github și Facebook.

  2. API Dinamica: Audi exploatează la maxim API-ul său dynamic pentru a oferi o experiență interactivă clienților săi. Această înseamnă că produsele Audi pot fi controlate prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi sau a unor dispozitive mobile. API-ul său dynamic se asigură că clienții se pot bucura de controlul și comandarea la distanța a tuturor funcțiilor automobilelor lor.

    
    
    
  3. Tehnologii noi: Audi cercetează în mod constant tehnologiile noi. Ei implementează tehnologia inteligentă pe modelele sale mai recente. Acestea includ funcții precum prevenirea coliziunilor, conducerea autonomă sau sisteme de control adaptiv. Toate aceste elemente ajută la crearea unei experiențe cu mașina unica pentru fiecare client.

  4. Strategii integrate de publicitate: Audi folosește strategii integrate de publicitate pentru a se asigura că brandul său se bucură de o maximă vizibilitate. Compania a investit în diferite mass-media pentru a se asigura că produsele sale sunt promovate pe o scară largă. Audi a urmat și de marketingul pe alte platforme cum ar fi televiziunea, radio, presa și online. Acestea se corelează cu publicitatea de pe site-urile sale, astfel încât să se asigure că produsele sale sunt vazute peste tot pe internet.

Stiri & Evenimente Totul s-a schimbat când Audi a lansat știri și evenimente în jurul propriului brand. Pentru a spori interesul față de produsele lor, Audi a organizat evenimente precum Audi Summit din Germania sau Audi From Home din China. Acestea au extins publicitatea în mediile alternative și au atras un număr mare de public.

Top strategii de marketing pentru serviciile de menajeră Te-ar putea interesa si: Top strategii de marketing pentru serviciile de menajeră

Jocuri Online Audi nu are grijă doar s divertismentului offline, ci și al celui online. Compania a lansat mai multe jocuri online în jurul automobilului său R18 e-tron și la competiția de car racing care s-a desfășurat în timpul Audi Summit-ului. Aceste jocuri au ajutat la crearea unei mai bune cunoștințe despre produsele Audi și au ajutat la inițierea unui câmp de discuție despre inovaţiile lor.

Ambasadori ai Brandului Audi a înțeles cât de important este să folosească influencerii și actualizatorii media pentru a face brandul său să ajungă la aceia pe care și-l dorește. Compania și-a legat numele de celebrități ca Hugh Jackman, Slumdog Millionaire și Quenten Tarantino pentru a face produsele și serviciile sale să fie cunoscute și pentru a le sugera oamenilor ca Audi este acea marcă de mașini de lux pe care merita să o cumpere.

Social Media În anii de maturitate ai Audi, marca nu prea se concentra asupra promovării produselor sale pe mediile de socializare astăzi ne imaginăm. Cu toate acestea, Audi și-a actualizat acum strategia pentru a se concentra pe social media pentru a determina publicul său țintă. Prezența Audi pe platforme media precum Twitter, Instagram și YouTube a adus marca în fața unui rom de audiență mult mai mare.

Influența mass-media Televiziunea poate fi considerată principalul mediu de publicitate pentru orice marcă și Audi se concentreaza pe promovarea sa direct pe televiziune. Campaniile lor de publicitate televised au fost utilizate pentru a prezenta produsele și serviciile lor pe scară largă și pentru a face produsele să se distingă în fața concurenței. Acest lucru se face prin comerciale care să umble cu produsele Audi și prin care să se facă această marcă luxoasă să fie cunoscut de cele mai multe persoane.

Advertising Outdoor Audi a fost întotdeauna în cea mai bună formă când a venit vorba de advertising-ul exterior. Compania a reușit să utilizeze benzi desenate, markere stradale, afișaje publicitare, reclame radio și multe altele pentru a-si promova produsele și serviciile sale în exterior.

Audi are o tradiție de a fi inovatoare în marketing-ul său. Acest lucru se reflectă prin gama variata de strategii experimentate și implementate în ultimii ani.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Strategiile inovatoare de marketing ale Audi

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×