Tableta Google Pixel: tot ce trebuie să știi

Tableta Google Pixel: tot ce trebuie să știi

Tableta Google Pixel oferă utilizatorilor posibilitatea de a desfășura activități variate, de la conectarea la internet și navigarea pe web, la vizionarea de filme și ascultarea muzicii online. Procesorul ridicat și designul inteligent oferă o impresie de lux și un nivel superior de performanță. Cu toate acestea, sunt multe alte detalii și caracteristici pe care mulți încă nu le cunosc la Tableta Google Pixel. Iată tot ce trebuie să știți despre această tabletă uimitoare.

I. Caracteristici majore ale Tabletei Google Pixel

Tableta Google Pixel este un dispozitiv de calitate de 8,9 inci creat cu un design atent cultivat. Fiecare producător de produse electronice oferă un arc de produse și versiuni diferite pentru o anumită mașină, iar Google a făcut lucrurile mult mai bine cu această tableta de raportat la standardele reglementare. Așadar, acest dispozitiv are următoarele caracteristici principale:

A. Ecran de 8,9 inci

Tableta Google Pixel este laptabul ideal pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spațiu în raport cu ce oferă simplele lor smartphone-uri. Ecranul de 8,9 inci a fost fabricat cu un rezoluție 2560 x 1600 și oferă o imagine detaliată pentru utilizatori. Culorile culorilor vii sunt procesate cu ajutorul ecranului LCD, care oferă o experiență vizuală cât mai bună.B. Sistem de operare Android

Deși am menționat că Google oferă pre-instalate mai multe versiuni diferite ale sistemului de operare, dispozitivul vine cu Android 8.X și are compatibilitatea pentru actualizările ulterioare. Pentru cei care sunt noi în lumea tehnologiei, puteți să vă așteptați la un sistem de operare Android instalat și gata de desfăcut, ceea ce salvează foarte mult timp și efort.

C. Baterie de 10 ore

Tableta Google Pixel poate funcționa în condiții normale până la 10 ore pe baterie, iar aceasta depinde și de modul în care este utilizata. Dacă activitatea dvs. se bazează puțin pe muncă pe hârtie și navigați pe site-uri web sau realizați lucrări de birou, potențialul de durată a bateriei poate fi chiar și mai mare.

II. Accesoriile din dotare

Tableta Google Pixel vine cu diversitate accesorii și butoane ușor de utilizat, care fac plăcerea de a lucra cu tableta cu adevărat placută.

A. Tastatură

Fiecare tabletă de 8,9 inci vine cu tastatura magnetică și include următoarele funcții: taste multimedia, tastatură tipică QWERTY, touchpad și porturi USB pentru conectivitatea mai ușoară. Cea mai importantă funcție a tastaturii este aceea că poate fi conectată direct la tableta pentru o manipulare și navigare mai ușoară.

Windows 11: Tot ce trebuie să știi Te-ar putea interesa si: Windows 11: Tot ce trebuie să știi

B.Carcasă

Carcasa produsului este fabricata dintr-un material durabil și va proteja tableta de urmele sau daunele cotidiene. Carcasa de neopren este testată pentru a proteja tableta impotriva căderilor. Aceasta include și un stand de vizionare care permite poziționarea tabletei într-adevăr convenabil.

III. Performanță

Tableta Google Pixel oferă utilizatorilor o gamă de programe și aplicații puternice și controlate. Procesoarele noi aduc o performanță ridicată și pot fi utilizate pe ringuri cu diferite sarcini.

A. Procesor

Tableta Google Pixel oferă utilizatorilor un procesor de ultimă generație, iar modelul de bază include procesorul Snapdragon 845 cu un nucleu octa-core. Acest procesor oferă o susținere ridicată și poate gestiona sarcinile de mare viteză, inclusiv jocurile și agenda, fără prea multe întreruperi.

B. RAM și stocare

În plus, tableta dispune de 6 GB memorie de sistem RAM și 128 GB stocare. Această memorie va permite instalarea aplicațiilor iute și va oferi utilizatorilor posibilitatea de a face şi jocuri și de a vedea filme rapide.

C. Graphics Card

Tableta are, de asemenea, o placă grafică pe bază de grafică pentru un joc mai rapid și distractiv. Acest lucru este foarte benefic pentru cei care folosesc aplicații exigente în judecata graficii.

IV. Conectivitate și alte caracteristici

Tableta Google Pixel vă oferă posibilitatea de a intra în lumea online și de a profita de o conectivitate neîntreruptă.

A. Wireless Capability

Tableta Google Pixel oferă conectivitate wireless standard ca Wi-Fi și Bluetooth pentru este eficient și convenabil. De asemenea, pentru cei care își doresc o conectivitate mai intuitivă la internet, au și suport pentru standardele 4G LTE, 3G sau Wi-Fi.

B. Camera

Tableta are și cameră duală, care poate fi utilizată pentru a realiza imagini de o calitate extraordinară. Camera principală de dimensiune 12MP și una secundară de 8MP oferă utilizatorilor de a face un selfie de calitate și de a face poze la rezoluția adecvată.

C. Caracteristici de securitate

Securitatea este una dintre cele mai importante caracteristici. Tableta include senzorul de amprentă, ceea ce face procedura logării mult mai ușoară și sigură. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tableta Google Pixel: tot ce trebuie să știi

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×