Tanzania sau Africa de Sud? Ce destinație de safari ar trebui să alegi?

Tanzania sau Africa de Sud? Ce destinație de safari ar trebui să alegi?

Safari-ul este cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi și într-un astfel de caz, destinația pe care alegi contează foarte mult. În Africa de Sud și Tanzania vei găsi cea mai mare diversitate de faune și floră din lume. Iată deci cum poți face alegerea cea mai bună între aceste două destinații de safari.

Acestea fiind spuse, haideți să vorbim despre Tanzania și Africa de Sud.

Istoria și cultura Tanzania

Tanzania ocupă cea mai mare parte a Africii de Est și te lasă cu piese frumoase din istoria și cultura africană. Acestea includ ruine peste 40.000 de ani vechi, uimitoare orașe sase și moschei islamice vechi și pline de farmec. În Tanzania vei găsi și minunatele lor parcuri și rezervații naturale, precum și o mare varietate de wildlife.

Principalele atracții de văzut în Tanzania:

• Kilimanjaro – cel mai mare vulcan al Africii și cel mai înalt munte din continent;

• Selous Game Reserve – unul dintre cele mai mari rezerve din lume și acasă pentru o mare varietate de animale;

• Zanzibar și Sansibar – două insule care oferă plaje incantatoare si orase precum Stone Town;

• Parcul Național Ngorongoro – acolo vei vedea uriașele calde, bivoli, elefanți, hipopotamii și rinoceri;• Lacul Victoria – cea mai mare țară lac de pe continent, unde vei vedea hipopotami și crocodili.

Istoria și cultura Africa de Sud

Africa de Sud a câștigat recunoașterea internațională pentru trecători și istoriea ei turbulentă atât de recentă. Acest stat multicultural este acasă pentru 11 limbi oficiale, ceea ce indică o varietate de istorie, cultură și tsonexperiențe.

Principalele atracții de văzut în Africa de Sud:

• Golfuri - oferind privilegiatele peisaje ale Golfului Agulhas, Mauritius și Golfului din Capul Bunei Speranțe;

• Păduri și Munți - odată la Capul de Sud al Africii, vei găsi munți care se înalță la peste 3000 de metri prin pădurile de conifere numite Kogelberg Biosphere;

• Parcul Kruger - aceasta este cea mai mare și mai importantă rezervă de animale din Africa de Sud, unde vei vedea elefanți, hipopotami, rinoceri și leoparzi;

• Orase - Cape Town, pe coasta de vest a Africii de Sud, te întâmpină cu castelele sale din secolul 16, gradini, nebunia de culori din Pieța Malayan și belvedere;

Malaezia sau Indonezia? Următoarea ta aventură asiatică te așteaptă Te-ar putea interesa si: Malaezia sau Indonezia? Următoarea ta aventură asiatică te așteaptă

• Rezervațiile marine - cu rezervații precum Garden Route și Soweto, vei admira viața marină foarte variate și colorate subacvatice.

Connpararea stilurilor de safari între Tanzania și Africa de Sud

Cei mai mulți turiști care merg la un safari, vor sa vada Big 5. Iată deci care dintre cele doua țări Tanzania sau Africa de Sud, va oferi cea mai bună oportunitate să vezi aceste animale:

Există două stiluri diferite de safari pe care le poți face în Tanzania și Africa de Sud. Safari-ul este organizat în limitele parcurilor naționale sau rezervațiilor.

Iată diferențele:

• Tanzania - vei avea ocazia să experimentezi safari clasic, precum și safariurile cu corturi și călătorii cu balonul în diferitele rezervații și parcuri naționale. Rezervație lacului Manyara este de asemenea un plus bun pentru cei pasionați de viața de apă sărată, în timp ce safariurile cu mareele în Zanzibar sunt de asemenea foarte populare.

• Africa de Sud - cea mai bună alegere pentru cei care vor să experimenteze oaseni de gradul Big 5, cele mai mari parcuri private, precum Sabi Sand sau Kruger National Park oferă o experiență de neuitat. Atât pentru cei care optează pentru safari și seară, cât și pentru cei care doresc să stea în sălile de safari pentru mai multe zile, peisajul oferă imagini cu adevărat minunate.

Cum alegi destinația potrivită de safari?

Atât Tanzania, cât și Africa de Sud sunt destinații de safari minunate și multe persoane se confruntă cu decizia de a se decide dacă să meargă în Africa de Sud sau Tanzania. Acest lucru face ca alegerea destinației uneori să fie mai dificilă decât dura rezervării.

Alegerea corectă se poate face consultând experții în turism și oferind informații despre bugetul și obiectivele personale.

Atunci când alegi destinația potrivită, asigură-te că te documentezi despre obiective și activități înainte de a face rezervări. Există atât de mult de făcut în Tanzania și Africa de Sud, motiv pentru care te sfătuim să citești cât mai mult și să faci alegerea potrivită.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tanzania sau Africa de Sud? Ce destinație de safari ar trebui să alegi?

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×