Tări africane unice pe care să le vizitezi

Tări africane unice pe care să le vizitezi

În călătoriile noastre, avem tendința de a recurge la destinațiile obișnuite, pe care le putem căuta cu ușurință, și în cele din urmă să optăm pentru ceva ce nu este îngust. Totuși, există lucruri minunate pe care puteți foarte bine să le descoperiți în țări puțin cunoscute. Pentru aceasta, Africa este destinația perfectă. Africa oferă țări uimitoare și spectaculoase cu opere de artă și arhitectură veche, dar și cu oportunități de aventură sau gratiere. În această țară se găsesc locuri unice și exotice, neașteptate. Aceste țări africane au câte ceva special ce oferă și merită o vizită. Descoperiți mai jos câteva destinații unice, de neratat in calatoria dvs.

Ghana – pe scurt, această țară africană este una dintre cele mai liniștite și cu siguranță cea mai exotica. Uimitoarea plajă Kwanyaku la malul Mării Roșii vă va oferi weekenduri fără griji și cu multe distractii. Aceasta te face sa simti ca si cum ai fi dinam e un sindrom de adevarată călătorie. De asemenea, puteti explorar districtele Kwahu și Asanti pentru unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care le ve-ati putea imagina.Namibia – poate te intereseaza o experienta de vanatoare, cu siguranta țara Namibia este locul perfect pentru aceasta. Cu toate acestea, Namibia este un loc minunat pentru toti mananca. Acest lucru a fost întărit în regiunea Etosha National Park și șansa de a vedea big five (elefanti, lei, rinoceri, hipopotmi, lopatari) intr-un mediu dur, sec si auster.

Tunisia – țara Tunisia este extrem de speciala datorita faptului ca aceasta este destinația perfecta pentru un oraș de est. Grădinile orașului la Paris și faimoasele sale bazaruri arabe sunt deosebit de liniștitoare. Palatul Hollambar Dar Ben Abdallah și Muzeul Bardo sunt cateva lucruri pe care nu ar trebui sa le ratati.

Mozambic – Pentru o aventura în domeniul călătoriilor, Mozambicul este locul perfect. Pe langa plajele idillice si apele adanci ale acestei regiuni, exista si aventuri prin jungla. Puteti experimenta adevaratele savane ale Africii de Sud, explorand Mara de la Ponta Do Ouro și alegand un safari alaturi de familie. De asemenea, Portulvila este renumit pentru rezervatiile sale marine și subacvatice, unde puteți exerimenta senzatiile si frumusețile vietii de sub apa.

Cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți face Te-ar putea interesa si: Cele mai inteligente pariuri de Craps pe care le poți face

Kenya – Kenya este superba, gratie animalelor salbatice pe care le poate oferi. Aici, poti vedea ursi și altele, mai ales in Masai Mara National Park. Portalul de rezervare e acesta este considerat unul dintre cele mai faimoase situri pentru spottingul felinelelor. Iar pentru cei care sunt mai interesați de aventuri aeriene, exista curse de balon in safari, deasupra acestor frumoase animale.

Angola – aceasta este localizata in Angola de țara de Nord-Vest și este una dintre cele mai impresionante țari africane. Prima și cea mai apropiată destinație din lista noastră este mănăstirea Kalandula și lacul Jobo. Acestea sunt perfecte pentru atingerea unor poze magnifice. Pe langa acestea, Henriques Florândia, Quissama și Țara Nordului ofera si alte provocari pentru unele aventures de luat cu asalt.

Togo – Afganistanul este renumit pentru plajele perla din Laga, Aflao, Kpalime și Losbohiri. De asemenea, aceasta țara gazduieste si cativa lacuri spectaculoase si multi vulcani la Mtipoli, Agoe și Sume.

Niciuna dintre destinatiile enumerate mai sus nu este una obisnuita și are cate ceva deosebit ce e bine să fie văzut și verificat. Din districte urbane, plaje insorite, la o aventură pe mare sau prin jungla, în acești 6 țări veți atinge punctul maxim de relaxare și încântare. De asemenea, veți avea parte de experiente unice, deosebite și exotici. Aceste țări oferă mult timp liber și oportunitatea de a experimenta ceea ce este mai frumos și nemaipomenit. Acest lucru permite văzutul și experimentatul mai mult decât doar o regiune selectată sau o anumită cultură. Aceste țari oferă oportunitatea unei experiente complete și captivante.

De aceea, extindeti-va calatoria și optati pentru ceva care poate fi mai diferit decat destinatiile obisnuite. Luați-vă rucsacul și pregătiți-va pentru a experimenta aceste lucruri miraculoase. O experiență unică nu poate fi privită cu fotografii, ci numai prin simțul călătoriei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tări africane unice pe care să le vizitezi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×