45 cele mai bune tatuaje tribale pentru barbati

45 cele mai bune tatuaje tribale pentru barbati

Mai mult decat orice stil, tatuajele tribale se bazeaza pe elemente de tatuaje traditionale din diverse culturi si grupuri indigene din intreaga lume. Tatuajele maori, modelele aztece si liniile si modelele involburate care s-au dezvoltat in America in anii 1980/90 sunt cunoscute pur si simplu ca „tribale” si toate cad sub umbrela tatuajelor tribale.

Amplasarea acestor modele depinde foarte mult de traditia din care se inspira. Umarul, coapsele, pieptul si fata sunt toate panzele folosite in tatuajul tribal. Depinde de design si de preferintele tale personale atunci cand alegi locatia pentru ideile tale de tatuaje.

Prezentand lucrari din mai multe traditii si culturi diferite, tatuajele tribale din aceasta colectie iti vor oferi o multime de munitie pe care sa o aduci artistului tau preferat atunci cand este timpul sa stai pentru urmatoarea ta sesiune.

1. Tatuaj lup tribal

Lupii au fost simboluri puternice de putere si loialitate de secole si au un potential masiv in ceea ce priveste designul si compozitia. Din ambele motive, tatuajele de lup sunt o alegere excelenta pentru cineva care cauta sa adauge caninul suprem la colectia lor de cerneala.

Tatuaj tribal de lup

2. Tatuaj tribal filipinez

Printre unele popoare din insulele Filipine, tatuajele traditionale sunt cunoscute sub numele de burik . Create folosind modele stratificate si motive extrase din mediile naturale ale insulelor, tatuajele tribale filipineze sunt simboluri puternice ale mostenirii culturale. 

Tatuaj tribal filipinez

3. Dragon Tribal Tattoo

Cu simbolismul puternic asociat cu aceste creaturi mitice si cu formele si anatomia lor complexe, nu este surprinzator ca tatuajele cu dragoni sunt modele populare pentru stilul de tatuaj tribal occidental.

Tatuaj tribal cu dragon

4. Tatuaj Tribal Soare

Un alt design care se preteaza modelelor stratificate si liniilor involburate ale stilului occidental, tatuajele tribale de soare, au castigat popularitate in anii 90 si continua pana in zilele noastre. Tatuat in primul rand pe brate si pe piept, acest tatuaj este perfect pentru a fi mic, facandu-l usor de ascuns cand ai varsta de 9 pana la 5 ani. 

Tatuaj Tribal Soare

5. Tatuaj Tribal Leu

Leul, un pradator de varf, este asociat cu puterea, puterea si vitalitatea. Este modalitatea perfecta de a continua aceasta mostenire de modele semnificative, facand din tatuajele cu leu tribale o alegere excelenta pentru oricine cauta o completare feroce la colectia lor de cerneala.Tatuaj cu leu tribal
6. Tatuaj Tribal Turtle

Testoasa reprezinta perseverenta, puterea si rabdarea, facand din tatuajele tribale broaste testoase un mod vizual izbitor de a intruchipa aceste trasaturi si de a aduce un omagiu acestor culturi vibrante insulare.

Tatuaj tribal broasca testoasa

7. Tatuaj tribal hawaian

Tatuajele tribale hawaiene sunt simboluri puternice ale mostenirii culturale si ale mandriei nationale. Modelele sunt la fel de semnificative, pe atat de izbitoare din punct de vedere vizual pentru cineva care vrea sa-si demonstreze respectul fata de insulele Hawaii si pentru oamenii care le numesc acasa.

Tatuaj tribal hawaian

8. Tatuaj tribal aztec

Gazduind o multitudine de zei feroce si modele complicate, arta si desenele acestei culturi mezoamericane sunt izbitoare si profund semnificative. Pentru cineva care vrea sa-si dedice o parte din piele acestei culturi si oamenilor ei, tatuajele aztece sunt o alegere excelenta.

Tatuaj tribal aztec

9. Tatuaj Tribal Scorpion

Forma agresiva a acestor arahnide pradatoare le face subiectul perfect pentru liniile involburate si marginile ascutite. Tatuajele Scorpion reprezinta si casa zodiacalului, Scorpion, ideala pentru oricine nascut intre 23 octombrie si 21 noiembrie.

Tatuaj tribal scorpion

10. Tatuaj tribal polinezian

Similar cu arta traditionala din alte culturi insulare, tatuajele tribale polineziene folosesc modele stratificate si lucrari complicate pentru a crea arta care se inspira din mare, padure si munti din aceste medii naturale frumoase.

Tatuaj tribal polinezian

11. Tatuaj tribal rechin

Rechinii sunt simboluri puternice ale independentei, puterii si misterului marii. Cand sunt aplicate intr-un motiv care se bazeaza pe culturile indigene din Pacific, tatuajele tribale de rechini pot deveni comemorari unice ale pradatorilor de varf.

Cei mai buni blugi skinny Te-ar putea interesa si: Cei mai buni blugi skinny
Tatuaj cu rechin tribal

12. Tatuaj tribal Phoenix

Atunci cand sunt aplicate in marginile indraznete si ascutite ale modelelor tribale occidentale, tatuajele tribale Phoenix pot crea unele modele atragatoare, in ciuda lipsei de culoare.

Tatuaj tribal Phoenix

13. Tatuaj tribal samoan

Un mic grup de insule situate in mijlocul Pacificului de Sud, Samoa este casa unei culturi care este la fel de feroce si orientata spre familie; si pastreaza onoarea si mandria istoriei sale. Ca simboluri puternice ale poporului, tatuajele tribale samoane sunt aspecte esentiale ale culturii insulei si continua sa detina o semnificatie profunda pentru cei care le poarta.

Tatuaj tribal samoan

14. Tatuaj cu cruce tribala

Amestecarea diferitelor abordari si motive in tatuaje este o dezvoltare naturala care duce la noi stiluri. Combinand imaginile crestine cu aceasta interpretare moderna a modelelor tribale, tatuajele incrucisate tribale sunt exemple grozave ale acestei sinergii.

Tatuaj cu cruce tribala

15. Taino Tribal Tattoo

Locuitorii indigeni din Puerto Rico si din alte insule din Caraibe, Taino, continua sa foloseasca arta si povestile mostenirii lor pentru arta corporala permanenta. Incorporand elemente de design inspirate de mediul natural al insulelor, tatuajele tribale Taino folosesc adesea soparle, serpi si testoase pentru a reprezenta supravietuirea, puterea si mandria culturala.

Taino Tribal Tattoo

16. Tatuaj tribal viking

Tatuajele tribale vikinge sunt o alegere populara pentru persoanele cu radacini in traditia etnica nordica. Adesea prezentand scene si personaje din mitologia nordica, Odin, Thor si Loki sunt toate subiecte populare pentru aceste modele.

Tatuaj tribal viking

17. Tatuaj tribal mexican

Avand in vedere suprapunerea culturala, tatuajele tribale mexicane prezinta adesea personaje si desene din arta si cultura azteca, ceea ce face unele comemorari feroce ale acestei traditii stravechi si vitale.

Tatuaj tribal mexican

18. Tatuaj cu flori tribale

Folosirea liniilor ascutite si a cernelii negre indraznete ale modelelor tribale occidentale poate parea o alegere ciudata pentru un subiect atat de vibrant, dar tatuajele cu flori tribale pot fi surprinzator de atragatoare in mainile unui artist talentat.

Tatuaj cu flori tribale

19. Tatuaj cu trandafiri tribal

Mai mult decat majoritatea altor flori, tatuajele de trandafiri tribale sunt potrivite pentru acest stil, datorita vartejurilor naturale si spinilor ascutiti de pe aceste flori clasice.

Tatuaj cu trandafiri tribal

20. Tatuaj Tribal Tigru

Dungile inconfundabile ale acestui pradator asiatic sunt potrivite in mod ideal pentru modelele tribale, facand tatuajele de tigru tribale o alegere excelenta pentru oricine cauta un tatuaj aprig care sa nu se bazeze pe culori stralucitoare pentru a atrage capetele.

Tatuaj cu tigru tribal

21. Tatuaj tribal african

Departe de orice cultura sau design unic, tatuajele tribale africane cuprind diverse stiluri si traditii de pe cel mai divers continent etnic din lume. Mult prea multe pentru a le enumera aici; acest stil este un excelent punct de plecare.

Tatuaj tribal african

22. Tatuaj Tribal Bufnita

Un simbol al intelepciunii, inteligentei si misterului, bufnita este prezenta in folclorul culturilor din intreaga lume. Impreuna cu chipul inconfundabil al acestui rapitor nocturn, tatuajele tribale de bufnite fac o cerneala convingatoare.

Tatuaj cu bufnita tribala

23. Mic tatuaj tribal

Nu orice design trebuie sa ocupe o mare parte din proprietati imobiliare. Tatuajele tribale mici pot crea modele surprinzator de atragatoare pe o panza mica.

Ghidul suprem pentru curățarea de primăvară a dulapului Te-ar putea interesa si: Ghidul suprem pentru curățarea de primăvară a dulapului
Mic tatuaj tribal

24. Tatuaj Tribal Inima

Nu se poate insela simbolismul din spatele unei inimi si pentru oricine care cauta sa comemorati dragostea, dar care cauta ceva putin diferit, tatuajele inimii tribale ar putea fi o alegere perfecta.

Tatuaj Tribal Inima

25. Tatuaj Tribal Peste

Fie ca este o piesa tribala occidentala plina de linii involburate sau un design inspirat de triburile native din nord-vestul Pacificului, tatuajele cu pesti tribali pot crea cateva detalii convingatoare pline de semnificatii simbolice.

Tatuaj cu peste tribal

26. Tatuaj tribal vultur

O alta pasare de prada cu simbolism inconfundabil, tatuajele cu vulturi tribale pot fi aplicate in cateva stiluri diferite si reprezinta o modalitate izbitoare de a comemora acesti rapitori nobili si fiorosi. Tatuajele cu pasari sunt o modalitate grozava de a-ti arata spiritul liber si dragostea patriotica (in special cu vulturii cheli), aceste modele functioneaza cel mai bine pe piept si brate. 

Tatuaj tribal vultur

27. Tatuaj tribal japonez

Amestecarea irezumi traditionala cu modelele de tatuaje mai abstracte ale muncii tribale poate face o munca unica si dinamica, ducand tatuajele japoneze dincolo de traditie la nivelul urmator.

Tatuaj tribal japonez

28. Tatuaj Tribal Flame

O forta elementara, focul, reprezinta puterea neimblanzita a lumii naturale. Impreuna cu aceasta, varietatea de forme pe care le pot lua flacarile face ca tatuajele tribale cu flacara sa fie o alegere excelenta pentru cei cu fler artistic.  

Tatuaj tribal cu flacara

29. Tatuaj Tribal Moon

Semnificativ pentru culturile din intreaga lume, efectul lunii asupra vietii este observat de doua ori pe zi pe masura ce valul se rostogoleste si iese. Aceasta importanta universala face ca tatuajele tribale cu luna sa fie piese semnificative care pot fi aplicate oriunde pe corp.

Tatuaj Tribal Moon

30. Tatuaj tribal cu pene

In diferite practici indigene, penele au semnificatii multiple, desi puterea, protectia si curajul sunt cele mai comune. Tatuajul cu pene are capacitatea de a se adapta la o varietate de stiluri pentru a crea cea mai buna piesa atragatoare pentru tine. 

Tatuaj tribal cu pene

31. Tatuaj cu craniu tribal

Poate simbolul suprem al mortalitatii, tatuajele cu cranii tribale pot servi drept mementouri puternice ca timpul nostru in aceasta lume este limitat.

Tatuaj cu craniu tribal

32. Tatuaj taur tribal

Cu coarne ascutite si o privire apriga, taurii sunt o alegere excelenta pentru liniile curate si negre ale muncii tribale. Tatuajele tribale de tauri sunt o declaratie puternica a stilului si atitudinii purtatorului, reprezentand puterea si puterea. 

Tatuaj taur tribal

33. Tatuaj tribal irlandez

Noduri complexe care caracterizeaza desenele irlandeze si celtice au o semnificatie profunda si este izbitoare vizual. Fie ca este o cruce sau inelul Claddagh, tatuajele tribale irlandeze sunt o modalitate excelenta de a va arata mandrie de mostenirea dvs. celtica.

Tatuaj tribal irlandez

34. Tatuaj lup tribal celtic

Reprezentand razboinicul neinfricat in traditia celtica, tatuajele de lup tribal celtic ii permit purtatorului sa-si arate mostenirea si spiritul razboinic, toate infasurate intr-un design atragator. 

Tatuaj lup tribal celtic

35. Tatuaj tribal cu sarpe

Simboluri ale vitalitatii, fertilitatii si renasterii, tatuajele tribale de sarpe pot fi aplicate in mai multe stiluri interesante si diferite, pastrand in acelasi timp aceasta semnificatie simbolica puternica.

Tatuaj tribal cu sarpe

36. Tatuaj tribal indian

Desi nu sunt la fel de cunoscute ca modelele polineziene, tatuajele au fost prezente in cultura indiana de secole. In diferite grupuri etnice de pe subcontinent, tatuajele tribale indiene sunt la fel de diverse ca si oamenii care le poarta.

Tatuaj tribal indian


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la 45 cele mai bune tatuaje tribale pentru barbati

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×