Este tatuajul o arta? Creativitatea tatuajelor

Este tatuajul o arta? Creativitatea tatuajelor

Deci, unde se termina linia intre cand tatuajul este o arta sau deja distrugerea intregii corpului tau? Tatuajul poate parea a fi un semn al schimbarilor permanente ale suprafetei dermice si poate adauga infrumusetare, infrumusetare sau, cumva, viziuni neingrijite, in functie de perspectivele privitorului.

Deoarece un tatuaj este ceva care se aplica si este vizibil pe pielea cuiva, ar trebui sa aiba un scop si un sens foarte specific.

Scopurile tatuajelor

Majoritatea oamenilor care au tatuaje pe corp pot considera ca este ceva care le simbolizeaza identitatea - la fel ca arta. Si, in principal, din cele mai vechi timpuri (egipteni, vikingi, triburi sud-americane etc.), conceptul acestei picturi permanente pe corp este deja privit ca un tip de arta.

Prin urmare, in unele opinii si cazuri, tatuajele nu au fost intotdeauna considerate opere de arta. Acest lucru se datoreaza unor situatii in care persoanele care au tatuaje pe corp au imagini care se refera la figuri dezgustatoare si iritante.

In loc sa adaugati efecte de impodobire corpului sau un simbolism iconic care indica participarea cuiva sau apartenenta la o comunitate, tatuajul a fost abuzat.

Lumea acestui tip de arta sau pictura corporala a fost, de asemenea, prezentata in unele expozitii, competitii si expozitii comerciale. Prezinta tatuajul ca fiind mai mult o meserie sau expertiza decat o forma de arta. Pentru multi oameni, tatuajele si arta au existat in sfere diferite, dar din aceleasi concepte si sfere. Altii chiar sustin ca tatuajele nu sunt opere de arta.Cand un tatuaj este deja considerat o opera de arta?

Tatuajele pot fi atat subiective, cat si obiective. Dar unele scopuri subiective asociate cu obtinerea unuia includ sa arati cool si, intre timp, sa ai fata unei figuri comice sau monstruoase imprimata pe suprafata pielii.

Dar acest lucru nu implica deja ca figura cu cerneala este o arta sau un act de vandalism, deoarece imprimarea poate contine mai degraba un mesaj, indiferent daca este violent sau explicit, care provoaca perceptii si emotii.

Pe de alta parte, intrucat arta este definita ca ceva care implica un detaliu important despre viata designerului sau a artistului, poate fi, de asemenea, o baza buna pentru a stabili daca un anumit tatuaj poate fi considerat opera de arta sau nu. Prin urmare, nu se poate determina daca un anumit tatuaj este o arta sau nu doar privindu-l.

10 zei celebri, zeite si personaje mitologice in arta Te-ar putea interesa si: 10 zei celebri, zeite si personaje mitologice in arta

La fel ca arta, antica sau contemporana, ar trebui sa existe intotdeauna o explicatie in spatele ei. Chiar daca este doar o simpla forma triunghiulara sau circulara, se numeste arta daca este semnificativa pentru purtatorul de tatuaj. In plus, se poate discuta ca un tatuaj este mai mult sau mai putin decat o opera de arta daca corpul este folosit doar ca mediu pentru a expune o imprimare artistica.

Pielea umana ca mediu de arta

Folosirea pielii umane ca mediu al operei de arta este o baza puternica ca tatuajul este o activitate artistica. Imprimarea unei anumite imagini sau reprezentari pe pielea umana care implica elemente de arta cum ar fi umbre, raport, proportie, psihologia culorilor, amestecare etc. necesita si necesita cunoasterea tehnicilor de tatuare a unui rezultat artistic.

Nu toate tatuajele sunt facute la fel, asa cum veti observa in mod intentionat. Unele tatuaje au si rezultate foarte profesionale. Tatuajul are nevoie, de asemenea, de expertiza in executarea elementelor fundamentale si a metodelor pentru a veni cu cea mai artistica si ordonata piesa de imprimare cu cerneala pe pielea umana.

Ce este special la tatuaj si cum este diferit fata de toate celelalte forme de arta?

Diferenta dintre tatuaje si alte forme de arta este ca conceptul de tatuaj in sine vine de la medium sau purtatori, si nu direct de la tatuatori.

Tatuatori si artisti tatuatori

Asemanarile dintre tatuatori si artistii tatuatori cu artistii clasici sunt ca acestia pot crea o imagine pe si printr-un anumit mediu de arta si pot aplica principii artistice, cum ar fi elementele si calitatea dungilor.

Dar aspectul mai intrigant al tatuarii unei opere de arta este ca implica sanatatea fiziologica si dermica. Astfel, artistii ar trebui, de asemenea, sa poata atrage in afara de a imbunatati o anumita gandire sau concept artistic.

Mai mult, diferenta dintre tatuatori si artistii tatuatori este capacitatea lor de a initia un design original, o tehnica de stil de tatuaj sau de a crea noi proceduri de tatuare pentru ca tatuatori si purtatorii de tatuaj sa le copieze si sa le imbunatateasca.

Ce este arta plastica? Istoria Artelor Plastice Te-ar putea interesa si: Ce este arta plastica? Istoria Artelor Plastice

Tatuatori pot fi, de asemenea, artisti, dar pot fi limitate in abilitatile lor de a aplica profunzimi tehnice daca un purtator de tatuaj sau un client necesita un design original bazat pe conceptul sau.

Sunt bani in tatuaj

Tatuajul este arta sau tatuajul pentru a arata cool, cu toate acestea, tatuajul este perceput ca implica bani si valoare in el. Clientii tatuati includ cele mai mari vedete, in special luptatori, muzicieni si sportivi, deoarece acesti oameni pot influenta spectatorii si publicul pentru a-i atrage sa aprecieze forma neconventionala de arta.

Mai mult decat un model cu cerneala pe suprafata pielii, tinerii mai moderni l-au vazut si ca pe o identitate si o estetica, deoarece peste 20% din populatie este tatuata. Tatuajul este, de asemenea, descris ca auto-exprimare, libertate si o tendinta, mai degraba decat sa il percepe ca ceva rebel si un act de vandalism sau autodistrugere.

Similar cu formele de arta clasice si medievale, tatuajele sunt, de asemenea, valoroase ca obiecte de colectie precum picturi, sculpturi sau mozaicuri. Tatuajele sunt destul de scumpe, costand adesea la fel de mult ca o opera de arta plastica, indiferent daca individul le colecteaza pe piele sau in alt mod.

De asemenea, in vremurile tribale stravechi, un tatuaj este un simbol al superioritatii si puterii. In lumea moderna, au loc conventii de tatuaje, ceea ce le permite artistilor si tatuatorilor sa obtina mai multi clienti si sa castige mari.

Si in unele cazuri, tatuajele sunt, de asemenea, afisate in exponate prin fotografii si videoclipuri 3D si duplicate pe un suport tiparit pentru pastrare si montare pentru expozitii publice.

Prin urmare, aceste explicatii si implicatii care evalueaza conceptele de tatuaj, activitatile tatuatorilor sau artistilor tatuatori si semnificatia din spatele fiecarui tatuaj echivaleaza si reflecta intentiile artei.

Existenta tatuajelor are exact aceleasi directii si rezultate ca toate formele precedente de arta care au existat vreodata si care concluzioneaza ca Tatuajul este o arta.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Este tatuajul o arta? Creativitatea tatuajelor

Raspunde corect la intrebarea:
In ce an a fost revolutia din Romania?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×