Tendințele modei anilor 70: Top stiluri

Tendințele modei anilor 70: Top stiluri

Tendințele modei anilor 70 sunt pe cale să revină în modă, aducând înapoi vechea modă vintage și împrumutând un excentric accent modern. Acest lucru se datorează, în principal, influențelor de pe Instagram, preluate de designeri moderni și adaptate pentru a fi valabile pentru toate siluetele. Cele mai populare stiluri din anii 70 revin de obicei datorită faptului că acestea se îmbină perfect cu modernitatea.

Top 6 stiluri populare din anii 70

  1. Haine Suflarde si Wide-Leg Pantaloni Wide-leg pantalonii, cunoscuți și ca pantaloni „palazzo” sau „harem” sunt recunoscuți pentru gambele lor subțiri și fluide. Acestea sunt ideale pentru sezoanele mai calde, atunci când se potruveste cu o rață joasă sau o bluză suflardă. Acest lucru va face ca look-ul să aibă un automatic un aer retro cu puțin efort.

2.Vestele late cu doua noimi iți Vestele late cu doi nasturi, cu care aveam cunoștiința din anii 70, au revenit în interiorul tendințelor de modă. Acestea s-au reinventat ca piesă-cheie pentru individualitatea siluetei și au devenit must-haves în garderoba multor oameni. Se potrivește perfect cu orice, de la jeans la rochii, conferind o notă retro, în același timp modernă.3.Jachete din piele Pielariile din anii 70 au fost foarte populare și trebuie menționat că sunt inca la modă astăzi. Acestea s-au schimbat, însă, în termenii culorii și al dimensiunii, depășind, astfel, look-ul retro și obținând un aer modern. Mai mult, jachetele din piele au devenit în prezent piesa cheie a unei outfituri și sunt recunoscuți pentru symbolul lor de casualitate.

  1. Blugii lonțuiti Totuși, îngrijorat de tendința de a purta blugi strâmți și obosiți, mulți au adus înapoi blugii lonțuiți. Acestea sunt adesea confecționate în culori mult mai strălucitoare și cu ornamente interesante, dar încadrare în același stil retro și comfortabil.

    Top Pantaloni Dama La Moda In 2024 Te-ar putea interesa si: Top Pantaloni Dama La Moda In 2024
  2. Rochii cu fustă și Croiuri Evazate Pentru doamne, tendințele modei anilor 70 se concentrează adesea în jurul unei alte piese vestimentare minunate: rochiile. Rochiile în stilul anilor 70 pot fi facute într-o varietate de croiuri, începând cu cele mai scurte si terminând cu rochiile lungi, încadrate de fuste evazate și imprimate în mod modern.

  3. Halate În sfârșit, halatele și rochia cu mâneci lungi sunt, de asemenea, un must-have al modei anilor 70. Halatele sunt unele dintre cele mai voluminoase piese de îmbrăcăminte, ceea ce le face perfecte pentru sezonul rece, în special în această toamnă. Accesorizate cu o pereche de blugi sau fuste, halatele se potrivesc foarte bine în această nouă tendință.

Cum poți stiliza aceste tendințe Cu privire la modul în care poți să te reinventezi în tendințele anilor 70, există câteva sfaturi importante de urmat. Primul lucru este că trebuie să te asiguri că iti potrivesți hainele ca dimensiunea și croiul țin cont de înfățișarea sa personală. Uneori, ei pot fi prea stresați de piesele vechi și pot arăta incomod sau chiar nepotrivit.

De asemenea, atunci când investesti în vreo piesă retro sau pur și simplu uramţi ceva ce se găsește în magazine, asigură-te că aceasta se potrivește cu ceea ce purti și că acest lucru se mândreste cu personalitatea ta. Mai mult decât atât, este important să alegi culoarea potrivită pentru materialele pe care le folosesti, astfel încât să se potrivească cu look-ul tau.

În final, cu anii ’70 care revin în modă și împrumutând stiluri retro și detalii modernizate, există multe modalități prin care fiecare poate obține un look organic, ușor personalizat. De la veste la blugi, halate sau rochii, aceste stiluri vor ține încă mult timp în tendințe.

Te-ar putea interesa si:


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tendințele modei anilor 70: Top stiluri

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×