The Green Mile: Lucruri pe care nu le știai despre distribuție și producție

The Green Mile: Lucruri pe care nu le știai despre distribuție și producție

The Green Mile, un film clasic regizat de Frank Darabont, adaptat de o carte scrisă de Stephen King, a strâns laolalt o distribuție de top pentru a contura un poveste emoțională despre răzbunare, perseverență și iertare. Este unul dintre cele mai iubite filme ale tuturor timpurilor și prezintă o distribuție deosebită și câteva personaje minunate. În ciuda faptului că acest film a cucerit milioane de inimi, există lucruri pe care majoritatea oamenilor nu le știau despre talentata distribuție și producția The Green Mile. Iată câteva lucruri interesante pe care ar trebui să le știi despre The Green Mile.

Distribuția unica

1 Michael Clarke Duncan

Michael Clarke Duncan a fost cel care a jucat rolul lui John Coffey în The Green Mile. Înainte de a juca în acest film, Michael Clarke Duncan a avut câteva apariții în diverse seriale de televiziune, cum ar fi „ER“, „The Fresh Prince of Bel-Air” și chiar un rol în reproducerea lui Arnold Schwarzenegger pentru „Planeta Maimuțelor”. De-a lungul carierei sale, Michael a jucat în „Armageddon”, „The Scorpion King” și „The Whole Nine Yards”.

2 Tom Hanks

Tom Hanks a jucat rolul lui Paul Edgecomb, un ofițer de la Penitenciarul Est, în The Green Mile. La începutul carierei și-a făcut apariţia în diverse seriale de televiziune și a jucat în filme precum „Big”, „Bachelor Party” și „Turnul lui Babel”. Apoi a apărut în filme ca „Philadelphia”, „Saving Private Ryan” și alte producții de top, conducându-l spre o carieră legendară.3 Bonnie Hunt

Bonnie Hunt a jucat rolul privateului Melinda Moores, care lucra la Penitenciarul Est în The Green Mile. Ea a apărut în filme cum ar fi „Jumanji”, „Cheaper by the Dozen 2” și „Jerry Maguire”. Este și cunoscută ca regizor și producător și a jucat în multiple roluri de televiziune la „Dave’s World” și „Gary Unmarried”.

4 James Cromwell

James Cromwell a jucat rolul lui Warden Hal Moores, șeful Penitenciarului Est, în The Green Mile. A început cariera sa în teatru, dar de-a lungul anilor a devenit un actor de film foarte faimos și a apărut în filme ca „The Lion King”, „Babe”, „L.A. Confidential” și „The Queen”. A câștigat un Glob de Aur pentru rolul său din serialul „Murder One”.

Producția

Potrivit IMDB, producția filmului a durat 121 de zile, incepând de la 30 Noiembrie 1998 și se terminând la 27 Martie 1999. Producȗia a fost filmata in unele dintre cele mai scumpe studiouri de film din lume, cum ar fi Warner Bros. și Paramount. Budget-ul acestei producții a fost în valoare de 60 de milioane de dolari și a generat vânzări de subtitrări în valoare de 287 de milioane de dolari.

Harry Potter - 16 lucruri pe care probabil le-ai ratat Te-ar putea interesa si: Harry Potter - 16 lucruri pe care probabil le-ai ratat

Fenomenul Filmului

The Green Mile a fost un fenomen de box office, care nu se mai întâmpla de mult timp. Uimitoarea sa distribuție, împreună cu perfecta narare a lui Frank Darabont au captat atenția milioanelor de fani. In luna Martie 2000, filmul se afla pe primul loc în box office-ul american. De asemenea, a câștigat nominalizări la Oscar pentru cel mai bun montaj, sunet și cinematografie și a fost apreciat de Critics’ Choice Award pentru cea mai buna ceremonie, iar regizorul Darabont a primit premiul pentru cea mai buna adaptare scrisa a unei scenei din AFI.

Secretul Succesului

The Green Mile a avut succesul pe care l-a avut datorită unei echipe de lucru talentate și a unei regizări de excepție. În timpul interviurilor, regizorul Francis Darabont a spus că a avut teama că filmul său să nu fie prea clișeic și că a încercat să concentreze mesajul filmului asupra mesajului de iertare și răbdare pe care acesta îl transmite.

În plus, Frank a mers atât de departe încât să contacteze și sa recruteze echipa să și aleagă numai actorii pe care ei îi doreau pentru fiecare rol. Actori precum Tom Hanks, Bonnie Hunt, Michael Clarke Duncan și James Cromwell sunt toţi interpreţi specializaţi autoarecomandaţi de echipa de producţie.

Întotal Existau 16 Roluri principale

º Thomas Hanks

º Bonnie Hunt

º Michael Clarke Duncan

º James Cromwell

º David Morse

º Gary Sinise

º Michael Jeter

º Sam Rockwell

º Graham Greene

º Doug Hutchison

º Jeffrey DeMunn

º Barry Pepper

º Patricia Clarkson

º Harry Dean Stanton

º Dabbs Greer

º Eve Brent

The Green Mile, un film captivant și rupt de realitate oferă o lume din care spectatorul poate învăța lecții cu adevarat profunde. Lumea filmului a fost creată cu multă abilitate și talent, iar franciza a devenit una dintre cele mai iubite producții cinematografice din toate timpurile, datorită distribuției sale și echipei de producție talentate pe care o are.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la The Green Mile: Lucruri pe care nu le știai despre distribuție și producție

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×