The Lovely Bones Cast: Unde sunt astăzi

The Lovely Bones Cast: Unde sunt astăzi

The Lovely Bones a fost un film de succes bazat pe best-seller de același nume, publicat în 2002 și regizat de Peter Jackson. Filmul se află în centrul unei tragedii de familie despre complicata provocare de efectuare a răzbunării după ca o fetiță, personajul principal Susie Salmon, să fie violată și ucisă la vârsta de 14 ani. Povestea este spusă dintr-un punct de vedere al lui Susie în lumea de dincolo, unde ea privește nemângâiată cum trăiește familia ei în absența ei. Membrii distinși ai distribuției The Lovely Bones au interpretat excelent personajele drama emoțională. Dar ce s-a întâmplat mai târziu cu actorii și actrițele din The Lovely Bones Cast? Iată unde sunt astăzi.

1 Saoirse Ronan

Saoirse Ronan a jucat rolul titular din The Lovely Bones. Ronan a devenit recent cunoscut ca unul dintre cei mai buni actori ai generației sale, datorită premiilor sale oscar ca Lady Bird, The Grand Budapest Hotel și Brooklyn. Ronan a devenit prima irlandeză la vârsta de 13 ani care a fost nominalizată pentru un Oscar și a apărut în multe alte filme de succes, cum ar fi Stockholm, Byzantium, The Host și How I Live Now. Ea a devenit, de asemenea, un simbol al vârstei ei, și nu se arată a fi pregătită să se oprească în curând.

2 Mark WahlbergMark Wahlberg a jucat rolul tatălui lui Susie, Jack Salmon. Wahlberg este unul dintre cei mai bine cotați actori de la Hollywood astăzi, jucând în mai multe filme de succes, precum Promised Land, Ted, The Departed și Boogie Nights. Wahlberg este acum producător și a jucat un rol supspinzător în McMillions. Ea a devenit, de asemenea, un simbol al vârstei ei, și nu se arată a fi pregătită să se oprească în curând.

3 Rachel Weisz

Rachel Weisz a jucat rolul mamei lui Susie, Abigail Salmon. Weisz a jucat în multe filme de succes, precum The Mummy, The Bourne Legacy și The Constant Gardener. Weisz a câștigat ulterior un premiu Oscar pe baza prestatiei sale din The Constant Gardener. De asemenea, ea și-a etalat abilitățile sale comedice prin distractiva sa apărare a violenței de gen din The Favourite. Ea se așteaptă să joace în The Wilsons, alături de Woody Harrelson.

4 Stanley Tucci

Stanley Tucci a jucat rolul lui George Harvey, adolescentul care a ucis-o pe Susie. Tucci a fost în multe alte filme precum The Devil Wears Prada, The Hunger Games, Julie and Julia și Big Night. Tucci a câștigat două premii Emmy consecutiv pentru slujba serialului de televiziune Impresionant, care i-a adus un rol de lungă durată în The Marvelous Mrs Maisel. Tucci se așteaptă să-și arate talentul său în curând într-o altă aventură fantastică, Supernova.

Filmele online. Iata care sunt avantajele vizionarii lor Te-ar putea interesa si: Filmele online. Iata care sunt avantajele vizionarii lor

5 Susan Sarandon

Susan Sarandon a interpretat-o pe bunica lui Susie, Grandma Lynn. Sarandon a jucat în mai multe filme bune, cum ar fi Bull Durham, Thelma & Louise, Stepmom și Dead Man Walking. Sarandon a câștigat, de asemenea, un premiu Oscar pentru rolul său din Dead Man Walking. Recent, a jucat în Bad Moms și Ray Donovan. Ea se așteaptă să joace în următorul său proiect, Solitary.

6 Michael Imperioli

Michael Imperioli a jucat rolul lui Len Fenerman, detectivul care a investigat cazul asasinării lui Susie. Imperioli a fost un membru al familiei Soprano din seria de televiziune de succes. El a jucat in The Sopranos, Californication, Rescue Me și Spike Lee's Summer of Sam. Recent a jucat în Godfather of Harlem și a fost creditat la producția Charlie.

7 Rose McIver

Rose McIver a jucat rolul adult al lui Susie, cel care isi revizuieste tragediile din trecut. McIver a jucat, de asemenea, in iZombie si Once Upon a Time si a fost creditata la producția Tinker Bell and the Legend of the NeverBeast. Ea va fi în curând văzută în seria a patra a lui Masters of Sex și în Nurse Ratched Season 2.

8 Reece Ritchie

Reece Ritchie a jucat în rolul lui Ray Singh, un vecin al familiei Salmon care își exprimă adesea grijile sale și dorințele lui metafizice. Ritchie a mai jucat în Prince of Persia și The Lovely Bones și a apărut, de asemenea, în Alexa & Katie și Criminal Justice. El se așteaptă să fie deseori văzut în alte filme și producții de televiziune în curând.

9 Carolyn Dando

Carolyn Dando a jucat rolul lui Lindsey Salmon, sora lui Susie. Dando ajuta la descoperirea răzbunării împotriva asasinului lui Susie în filmul The Lovely Bones. Dando a apărut în alte filme și producții de televiziune precum Little Women, Summer of 8, și This Beautiful Fantastic. Ea se așteaptă să joace în următoare seria a lui The Feed.

10 Amanda Michalka

Amanda Michalka a jucat rolul lui Clarissa, prietena bună a lui Susie. Michalka a apărut, de asemenea, în Super 8, Teen Beach 2 și The Guardian. Ea a devenit, de asemenea, cântăreață prin formarea trupetei Aly and AJ.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la The Lovely Bones Cast: Unde sunt astăzi

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×