Timothée Chalamet: Steaua ascendentă a Hollywood-ului

Timothée Chalamet: Steaua ascendentă a Hollywood-ului

Timothée Chalamet este un actor american de 23 de ani care se pregătește să urce mulți pași în industria de divertisment Hollywood-ului. Acesta se află în prezent în plină ascensiune, cu numeroase roluri în producții mari ale anului ajutându-l să devină un nume în creștere în blocul cinematografic american. În acest articol, vom analiza steaua ascendentă a lui Timothée Chalamet și vedem care sunt rezultatele carierei sale.

Timothée Chalamet s-a născut în 1995 în New York, SUA. Este fiul tatălui său, Marc Chalamet, editor independent de film și al mamei sale, Nicole Fluet, cercetătoare de artă. Chalamet a avut o educație internațională, trăind în Franța și luându-și lecții de actorie la LaGuardia High School, una dintre cele mai respetate școli artistice din SUA.

Primele sale roluri

Și-a început cariera profesională în 2012, jucând în diferite producții comerciale și teatru independent, dar visul său n-a devenit realitate până în 2014, care a fost momentul în care a jucat alături de Steve Carell în dramă romântică "Foxcatcher". Această poveste biografică îi permite lui Chalamet să își demonstreze abilitățile actoricești și a obținut o nominalizare la îmbrățișarea Independet Spirit Award pentru cel mai bun actor în rol secundar.După ce a obținut recunoaștere, Chalamet a primit mai multe oferte interesante de roluri care l-au ajutat să trăiască experiența cinematică și să rămână activ în această industrie.

Steaua ascendentă a lui Timothée Chalamet

În 2017, Chalamet a primit poate cel mai mare rol din cariera lui până în prezent. Joacă rolul principal în filmul "Call Me By Your Name", filmul lui Luca Guadagnino ce a devenit unul dintre cele mai bine evaluat drame ale anului și locul în care Chalamet a cucerit inimile criticilor de film și fanii deopotrivă. Costumele sale și interpretarea lui a adus recunoașterea la film festivals și mai multe premii, fiind nominalizat la premiile Oscar, Golden Globe și BAFTA.

Cariera lui Chalamet în 2018

În 2018, Chalamet continuă să se afle în punctul culminat al carierei sale, fiind prezent în cel puțin patru producții majore. "Hot Summer Nights" este thrillerul adolescentin în care joacă un traficant de droguri. El contribuie la adaptarea lui Woody Allen "A Rainy Day in New York" și, de asemenea, joacă viitorul regizor Henry Durand în filmul de aventură, acțiune și drama "Beautiful Boy". În plus, joacă rolul lui Laurie Lee în drama istorică "Little Women".

Joey King: Regina adolescentelor din Hollywood Te-ar putea interesa si: Joey King: Regina adolescentelor din Hollywood

Ultimele sale apariții

Chalamet a apărut recent în pelicula "The King" și în audiția "The Responsible" de la BBC. În primul, joacă printul Henry care se pregătește să conducă un tron și, în al doilea, joacă un soldat care se întoarce de pe câmpul de luptă și încearcă să se întoarcă la viața de gospodărie.

Diversitatea actorică a lui Chalamet

În numeroasele sale filme de anul acesta, Chalamet demonstrează că are abilități actoricești și poate interpreta roluri variate. Eroul său "Call Me By Your Name" este apreciat pentru complexitatea sa și profunzimea interpretării sale, în timp ce rolurile sale din "Beautiful Boy" și "The King" sunt la fel de memorabile. Avem de asemenea un punct de vedere nou în "Little Women", unde Chalamet prezintă o abordare majoră asupra personajului său Laurie, opusă interpretării originare a lui George Cukor.

Timothée Chalamet, un nume în ascensiune

Chalamet a dovedit că are abilitatea de a se prezenta excelent în numeroase producții și genuri cinematografice, de la drame la povești reale, comedii și chiar producții istorice. Portretul său de actor inteligent și ambițios este remarcabil și el continuă să aibă numeroase succese care ajută la menținerea sa în stelele ascensionale ale Hollywood-ului.

Roluri viitoare ale lui Chalamet

În prezent are loc producția filmului "Dune", unde Chalamet va juca rolul lui Paul Atreides. Acesta este un alt rol care îi va aduce recunoaștere suplimentară lui Chalamet și îl va ajuta să se consolideze ca o celebră stea a Hollywood-ului.

De asemenea, Chalamet se află în negocieri pentru a juca personajul principal în pelicula “The Starling” și se aşteaptă să fie liderul unei adaptări a romanului lui Denis Johnson pentru Amazon Prime. El a primit, de asemenea, o ofertă pentru a interpreta John F. Kennedy în filmul Netflix "The Great Imperium" și este de asemenea interesat să jucaeze în producțiile lansate în anul 2020.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Timothée Chalamet: Steaua ascendentă a Hollywood-ului

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×