Tinuta office: Pantaloni cu dungi si geanta mea Chanel

Tinuta office: Pantaloni cu dungi si geanta mea Chanel

Contrar părerilor că îmbrăcămintea office trebuie să fie neutră, motiv pentru care hainele de stilul office nu sunt, practic, „creative”, eu, drept antreprenoare, cred că ținuta office poate fi reinterpretată pentru a prezenta modă nonconformistă și extrem de contemporană.

De la culori vibrante la texturi și stiluri inovatoare, există numeroase căi de a transforma ținuta într-una office. Unul dintre look-urile mele office favorite conține atât clasice ale stilului, cât și detalii moderne și nonconformiste. Se bazează pe cca paisley imprimarea pantalonilor pe care îi port în mod regulat și care definesc această ținută de lucru.

Cum am ajuns la această ținută office?

Minunata mea pereche de Pantaloni cu dungi Chanel este rezultatul dorinței mele de a experimenta cu haine pe post de ținută office. După ce m-am plimbat un timp prin magazine, băcându-mi ochii pe hainele cele mai frumoase pe care le puteam găsi, pantalonii cu dungi au iesit în evidență.

Am optat pentru pantalonii cu dungi, pentru că îmi placea printul uni, subtil, alb și negru, care se îmbina frumos cu hainele luminii colorate și minimaliste pe care obișnuiesc să le port la birou. Unele dintre piesele mele favorite pe care le port sunt o fustă roz, o jachetă metalizată și o geantă Chanel.În ceea ce privește încălțămintea, obișnuiesc să port balerini pe care să îi pot combina cu pantalonii cu dungi, chiar și când întâmpin dificultăți în a alege sandale perfecte pentru această ținută. Aceste optiuni îmi permit să fiu la confort și, în același timp, să arăt mereu modernă.

De ce eu optezi pentru Pantaloni cu dungi?

Pentru mine, pantalonii cu dungi sunt o optiune minunată pentru ținută office. Ținuta pe culoare neutră ajută mănăstirea merge la diferite evenimente, fără a mă simți îmbrăcată prea îngrijit pentru anumite evenimente. Din acest motiv, pantalonii cu dungi Chanel reprezintă pentru mine cea mai bună decizie - sunt atât elegant, cât și sofisticat și pot fi ușor deturnați ca să se potrivească oricărui stil.

Top Pantaloni Dama La Moda In 2024 Te-ar putea interesa si: Top Pantaloni Dama La Moda In 2024

Am auzit că există anumite reguli de urmat atunci când vine vorba de moda office. Adevărata vanatorie?

Da, în cazul în care mă refer la regulile vestimentare impose în multe birouri, în special în ceea ce privește pantalonii cu dungi, ținuta ta trebuie să rămână cât mai sobă și minimală. De aceea, exemplul meu de ținută office se bazează pe câteva reguli simple:

● Evită pantalonii de una singură. Se întâmplă adesea să poarte pantaloni și jachetă și bluză. Abia așa poți arăta elegant și îngrijit.

● Chooseți culorile neutre și minimaliste. Negru, crem și albastru sunt cele mai bune variante de pantaloni pe care le poți opta.

● Portați „bătrârec”. La mine din garderoba nu lipsesc niciodată pantofii din piele și rochiile simple și clasice.

Pantalonii pot fi ușor de transformat cu ajutorul unor accesorii și articole vestimentare potrivite:

● Genti: Gecile cu adevărat interesante, precum geanta mea Chanel, transforma ținuta office într-una modernă și sofisticata.

● Ochelari: Îmbunătățirea este cheia în orice ținută, iar ochelarii moderni fac stilul interesant și defalcat.

● Cercei: Cerceii sau alte bijuterii pot oferi glamou-ul necesar pentru a face ținuta mai remarcată.

● Inel Geam: Acestea oferă ținutei sale un aspect complex și modern.

Ținuta office poate arăta extraordinar și puteti acumula cu ușurință culori, stiluri inovatoare și texturi care să vă asigure un look modern și sofisticat. Mea preferata ținuta este sigur cea bazat pe pantalonii cu dungi Chanel, accesorizata cu alte articole vestimentare interesante. Acest look se potrivește perfect cu multe dintre evenimentele sau locurile de lucru în care îmi place să merg. Uitziți proaspăt și modern, dar și sofisticat, dar și la moda.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Tinuta office: Pantaloni cu dungi si geanta mea Chanel

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×