Top 3 probleme frecvente în pat și cum poți scăpa de ele

Top 3 probleme frecvente în pat și cum poți scăpa de ele

Sursa foto: https://www.pexels.com

Dacă cele mai mari probleme pe care le ai în pat sunt reprezentate de faptul că nu poți să dormi, fie din cauza pernelor prea calde sau din cauza luminii din cameră sau cine știe ce alte probleme, acest articol categoric nu este pentru tine. 

De fapt, ne adresăm celor care au probleme sexuale și asta cauzează frustrare și neînțelegeri între ei și partener. În cazul în care constați că tu sau partenera/partenerul vă regăsiți în situațiile de mai jos, te vei bucura să descoperi că oferim și soluții!

O lipsă de atracție față de partener/parteneră 

În general, o relație este absolut minunată, mai ales din punct de vedere sexual în primele luni sau primii ani. În funcție de fiecare persoană în parte, rutina se va instala mai devreme sau mai târziu. Există foarte multe cauze, de exemplu certurile, reproșurile, modificările fizice, lipsa de comunicare, dar rezultatul este același: nu mai simți nevoia să te culci cu el sau cu ea!Ce se poate face în acest caz? Depinde de context. Dacă lipsa de atracție are legătură cu diverse disfuncții în relație, pe care partenerul sau partenera nici măcar nu vrea să le discute, nu prea mai ai cum să continui relația, decât dacă ești masochist/masochistă. 

Dacă, pe de altă parte, partenerii sunt deschiși și dispuși să muncească pentru relația lor, soluțiile sunt și ele mai multe la număr. Poți încerca să-ți surprinzi mai des partenerul sau partenera, poți propune poziții sau locuri noi în care să faceți sex, poți să ajuți mai des în casă sau poți pur și simplu să-ți schimbi obiceiurile care nu sunt folositoare pentru relație. Depinde doar de tine/voi. 

Disfuncție erectilă 

Prin disfuncție erectilă ne referim la imposibilitatea bărbatului de a menține o erecție. Fie că ea este prea slabă pentru a continua raportul sexual, fie că erecția pur și simplu nu are loc, cauzele pot fi similare. 

Top site-uri si aplicatii de intalniri si matrimoniale din Romania si Internationale Te-ar putea interesa si: Top site-uri si aplicatii de intalniri si matrimoniale din Romania si Internationale

Deoarece există foarte multe motive pentru care te poți confrunta cu această afecțiune, de la boli care limitează circulația sângelui, până la tulburări nervoase, dar și factori psihologici, diverse medicamente, boli cronice sau alte probleme, sfatul nostru este să programezi cât mai curând o vizită la medic. 

Doar specialistul va fi în măsură să recomande tratamentul medical, cu medicamente sau hormorni, terapii psihologice, ajutor mecanic sau doar o mai bună comunicare cu partenera. Stai liniștit, soluții pentru o erecție slabă există cu duiumul! 

Părerea despre propriul corp

S-ar putea să te întristeze, dar nici tu și nici partenerul sau partenera nu veți rămâne mereu tineri și la fel de frumoși. Trecerea anilor, obiceiurile alimentare greșite, lipsa de mișcare, un program prea încărcat sau prea stresant, bolile, perioadele din viață în care nu ești activ sau chiar apariția unui copil, toți acești factori pot contribui la dobândirea unei imagini mai puțin fericite despre corpul tău.

Și dacă tu sau partenera/partenerul nu vă simțiți sexy, slabe șanse să vă mai întâlniți prin dormitor. Când nu îți apreciezi propriul corp, scade automat și dorința sexuală. 

Și în acest caz există mai multe soluții. Ori schimbi/schimbați ceva la viața voastră, ori înveți/învățați să vă iubiți corpul exact așa cum este el. Dorința sexuală nu va întârzia să apară! 

Ține minte că cea mai importantă este comunicarea cu partenerul, dar și curajul de a cere ajutor! 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top 3 probleme frecvente în pat și cum poți scăpa de ele

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×