Top 5 jucării sexuale pentru plăcerea maximă

Top 5 jucării sexuale pentru plăcerea maximă

Dacă ai accesat această pagină și citești acest articol, atunci cu siguranță ți-a captat atenția această temă! De ce oare? Ești pasionat/pasionată de o viață intimă mai intensă și senzuală sau problema se ascunde de fapt în experiența și chimia din relația de cuplu, care nu mai este la fel de pasională ca la început de “aventură în doi”?

Dacă te afli într-o relație de lungă durată care nu mai funcționează atât de bine, atunci e timpul de o nouă schimbare și te asigur că ești pe calea cea bună. Este greșit să-ți fie frică să-ți expui propriile așteptări și necesități ce țin de pasiunea erotică, fie că îți este frică să nu fii judecat sau pur și simplu îți este rușine să discuți despre acest subiect. Pentru ca relația de cuplu să dureze și să funcționeze mereu în armonie și înțelegere, atunci este nevoie neapărat și necesar să te deschizi și să vorbești liber despre ceea ce îți place, care sunt nevoile tale și care sunt neajunsurile. Noi ți-am pregătit o temă care cu siguranță te va ajuta și va aduce o nouă experiență uimitoare în “aventura voastră”. Iată o listă specială cu top 5 jucării sexuale pentru o plăcere maximă:

 1. Satisfyer Partner Multifun 2

Încercați senzații noi și profunde împreună cu Satisfyer Partner Multifun 2! Un vibrator excelent pentru cuplu care dorește să experimenteze cele mai tari și mai profunde atingeri. Acesta este dotat cu 3 motoare puternice care vă va răsfăța cu vibrații incitante în cele mai plăcute zone, asigurându-vă trăirea celor mai frumoase aventuri împreună. Cele 2 butoane intuitive pot crea 100 de combinații de vibrații intense și totodată, pot controla 10 niveluri diferite de viteze. Interesant, nu-i așa? Dar acesta nu este tot! Stimulatorul are capacitatea să ofere 14 moduri de utilizări diferite, oferindu-vă opțiuni infinite și complexe de felul în care doriți să fiți satisfăcuți. Pe lângă această varietate de posibilități, rezistența la apă îl face să vă poată bucura chiar și în timpul dușului sau în baie în orice moment. Deja ești surprins și cu siguranță îți pui întrebarea: Cum se folosește un vibrator de acest tip și de unde pot să-l achiziționez? Noi suntem aici ca să te ajutăm! Pentru satisfacerea femeiei este nevoie să folosești brațele stimulatorului pentru masarea sfârcurilor, clitorisului sau a altor zone. Tija joacă rolul în stimularea punctului G și atingerea celor mai pasionale senzații. În cazul bărbatului, este suficient să utilizați acele combinații de vibrații pe organul genital. Dacă te-am convins în alegerea acestei jucării, atunci o poți achiziționa cu încredere, accesând pagina magazinului online MAKEUP la această categorie https://makeup.ro/categorys/723569/

Top site-uri si aplicatii de intalniri si matrimoniale din Romania si Internationale Te-ar putea interesa si: Top site-uri si aplicatii de intalniri si matrimoniale din Romania si Internationale

 2. Lovelife 

Cum funcționează și ce este Lovelife? Este un vibrator pasional destinat pentru plăcerea ambilor parteneri, fiind utilizat cu ușurință. Designul său deosebit permite comoditatea și confortul, pentru simțirea celor mai profunde senzații atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ce îl face cu adevărat unic? Cele 7 moduri diferite de vibrații care oferă 7 moduri diverse de răsfăț și satisfacție potrivite pentru gusturile individuale. Schimbarea treptată și tranziția de la vitezele joase la cele mai înalte oferă plăcere și dorință atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

3. Vibrator Volta

Vibratorul Volta cu petale din silicon face parte din top jucării sexuale pentru femei, deoarece oferă cele mai plăcute atingeri. Funcționarea și eficiența se bazează pe cele 6 niveluri diferite de intensitate care stimulează punctele erogene ale corpului (sfârcuri, clitoris, gât). Forma să bifurcată permite să prindeți clitorisul, iar tranziția de la viteze joase la cele ridicate vor asigura senzații uimitoare și de neuitat. Desigur, dacă dorești și ești adepta experimentelor și aventurii, atunci poți introduce jucăria chiar și în vagin, dar cu atenție maximă pentru a nu provoca disconfort.

4.Tenga Egg

Răsfață-ți partenerul tău cu Tenga Egg pentru a-l satisface la maxim. Masturbatorul în formă de ou cu o lungime inițială de 7 cm are proprietatea de a se adapta și a se întinde până la 30 cm în procesul utilizării sale, luându-și forma dorită în funcție de curbele organului genital. Plăcerea este provocată de suprafața interioară a obiectului, care are o structură cu nervuri ce sporește masturbarea în timpul mișcării de “sus în jos”.

5. Setul We-Vibe Discover Gift Box

Dacă vrei să încerci și să experimentezi totul deodată sau aproape totul, atunci încearcă acest set pasional care te va bucura și te va induce în cele mai pasionale senzații. Setul conține un vibrator, un stimulator anal și clitoridian, un  vibromasaj, un zar “Adevăr sau provocare?”, o lumânare pentru masaj, bandă pentru legarea ochilor și un aparat de exerciții pentru mușchii intimi. 

Te-am intrigat sau încă mai stai pe gânduri? Lasă deoparte principiile nesănătoase care nu fac bine relației de cuplu și încearcă măcar o dată o astfel de experiență, iar noi îți vom garanta că nu vei da greș!


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top 5 jucării sexuale pentru plăcerea maximă

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Acest articol este destinat Adulților
Declari că ai peste 18 ani pentru a putea accesa această pagină?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×