Top aplicații de matematică

Top aplicații de matematică

Matematica este subiectul care încadrează cea mai mare parte a învățării academicienilor și poate fi, de multe ori, destul de provocatoare pentru copii. Acest fapt poate fi dobândit, cu ajutorul lucrărilor de casă și a exercițiilor zilnice, dar poate fi, de asemenea, îmbunătățit cu ajutorul unor aplicații de matematică adaptate nevoilor copiilor. Folosirea aplicațiilor de matematică oferă copiilor o educație pe măsură și îi ajută să își consolideze și să își dezvolte cunoștințele. Aceste jocuri și aplicații captează interesul copiilor și transformă orele de matematică într-o activitate distractivă.

Dacă ești în căutarea unei aplicații care să încurajeze cercetarea copiilor tăi în materie de matematică, atunci această listă a celor mai bune aplicații educaționale de matematică din 2020 le va ușura viața.

Ce sunt aplicațiile educaționale de matematică? Aplicațiile educaționale de matematică sunt proiectate pentru a oferi copiilor întăriri de învățare, demonstrând cum se pot folosi calcule matematice și rezolvarea de probleme în lumea reală. Aceste aplicații sunt elaborate în așa fel încât să le facă pe copii să înțeleagă subiectele matematice și chiar și natura lor matematică. Ele sunt concepute pentru a oferi un loc de joacă distractiv care să ofere și un mediu școlar, menit să împiedice epuizarea și extenuarea copiilor.Când vorbim despre aplicațiile de matematică adaptate pentru copii, vorbim despre acestea: -Jocuri distractive și educaționale care încurajează înțelegerea conceptelor matematice; -Activități interactive și captivante care se pot adăuga la lecțiile școlare; -Teste și exerciții și elaborarea de planuri de învățare personalizate; -Cartografierea conceptelor și scăderii dificultății, conform vârstei copiilor și nivelului lor intelectual; -Rezolvarea problemelor matematice în lumea reală.

Top aplicații de matematică pentru copii

  1. DragonBox DragonBox este o aplicație considerată drept una dintre cele mai eficiente jocuri educaționale pe care le-a oferit vreodată internetul. Această aplicație oferă copiilor o gamă largă de cartușe matematice și de jocuri distractive, concepute toate în așa fel încât să fie la îndemâna lor și să le ofere o înțelegere mai bună a subiectelor matematice. Acest joc educațional merg în ritmul copiilor și le permite să se bazeze pe înțelegerile pe care le fac. Cu ajutorul acestui program de învățare, copiii se pot dezvolta mai repede și mai inteligent.

    Ce este geometria și tipul ei în matematică? Te-ar putea interesa si: Ce este geometria și tipul ei în matematică?
  2. MathsRunner Acesta este un joc de aventură și de puzzle foarte complex, ce prezintă lesne copiilor activități de matematică distractivă și motivatoare. Ca să-l joace, copiii trebuie să integreze problema matematică în aventura lui și, în același timp, să învețe despre rezolvarea corectă a anumitor tipuri de probleme. Atunci când rezolvă un joc, elevii dobândesc medalii, ceea ce îi face să se implice mai mult și mai entuziasmați în rezolvarea problemelor. Acest joc are, de asemenea, și un program inovator numit Execuție de matematică, care le permite copiilor să îmbunătățească învățarea lor matematica, punându-le în fata el însuși o serie de provocări care trebuie acceptate.

  3. Matematica Matematica este o aplicație ideală pentru a ajuta copiii să învețe prin jocuri și exerciții interactive de matematică distractivă. Acesta este un instrument eficient pentru copiii care au probleme în a rezolva anumite ecuații sau alte probleme matematice. Acest program îi învață pe elevi cum sa rezolve probleme folosind concepte matematice de bază precum adăugarea și scăderea. Este conceput cu adevărat pentru a-i ajuta pe copii să învețe și să se distreze în același timp.

  4. Micul Einstein Cu ajutorul unui unui profesor simpatic animat, acesta este un joc educațional bazat pe matematică, conceput pentru a ajuta copiii să înțeleagă numerele și schema lor. Acest joc se bazează pe tehnologia interactivă touch screen, care îi ajută pe copii să rezolve probleme aritmetice, sub numele lui Micul Einstein. Copiii obțin puncte pentru fiecare problemă rezolvată corect și acestea pot fi utilizate pentru a debloca niveluri noi.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top aplicații de matematică

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×