Top cărți care îți vor schimba perspectiva asupra vieții

Top cărți care îți vor schimba perspectiva asupra vieții

Cărțile sunt cheia cunoașterii și au puterea de a ne schimba viața în moduri minunate. Odată ce introducem cunoașterea și aprofundarea subiectelor în viața noastră, putem vedea mai clar ceea ce este important pentru noi și cum putem obține ceea ce dorim.

Alegerea unei cărți să te inspire îți poate schimba perspectiva asupra vieții și a balanței vieții. Fie că ești în căutarea unor provocări sau că îți dorești să faci schimbări esențiale în abordarea vieții tale, iată câteva cărți care te pot ajuta:

 1. „Cel mai bun sine” de Mel Robbins. Acest bestseller de la New York Times arată cum arăți persoana pe care vrei să o devii. Robbins îți arată cum să învingi sentimentul de atitudine încordată și să folosești 5 secunde ca să transmiți emoții pozitive.

2.„Power of Now” de Eckhart Tolle. Aceasta este o carte ce se axează pe recunoaștera că dificultățile din viață care apar pot fi miraculos transformate prin observarea în prezent și, prin urmare, acceptarea lor.

 1. „Masa mutată” de Wayne Dyer și Larry Iverson. Această carte ghid oferă lecturi interesante și soluții durabile pentru problemele care vă stoarcece energia și optimismul. Scopul lor este să te ajute să te concentrezi asupra sentimentelor pozitive și asupra abilității tale de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai cuprinzătoare.

  
  
  
 2. „Psihologia de azi” de Jeffrey S. Young și Janet S. Klosko. Această carte vorbește despre cum poți folosi metodele cogniționale pozitive ca să îți schimbi percepția asupra vieții. Prin schimbarea acestei percepții, poți ajunge și într-un loc în care îți poți realiza toate visele și obiectivele.

 3. „Întâmplare de la bucătărie” de Anthony Bourdain. Acest text al lui Bourdain oferă o perspectivă asupra mâncării, călătoriei și a vieții. Prima sa carte din serie ne duce într-un lume fascinantă, mai ales când poți folosi călătoriile pentru a vedea lumea din punct de vedere cultural, social și, desigur, culinar.

 4. „Puterea miraculoasă a gândirii positive”, de Norman Vincent Peale. Această carte este un must-read care să-ți schimbe complicitatea și poate fi folosită ca manual de auto-ajutor. Cartea oferă o cale prin care să te concentrezi pe gândurile tale și să îți schimbi stilul de viață într-unul mai pozitiv.

  Top 100 Carti De Dezvoltare Personala Te-ar putea interesa si: Top 100 Carti De Dezvoltare Personala
 5. „Moștenirea eficacității” de Steven R. Covey. Aceasta este una dintre cele mai populare cărți de auto-ajutor care vorbește despre cum importantă este acumularea de cunoștințe pentru a obține successul. Autorul dorește să ne ajute pe noi, cititorii, să identificăm ce este mai important pentru noi și să ne atingem scopurile folosind principii de leadership și eficacitate.

 6. „Manualul șamanului” de Michael Harner. Această carte inspiră oamenii să cerceteze spiritualitatea lor și să învețe tehnici de healering tradiționale șamanice. Cartea are un impact profund asupra gândirii oamenilor și îți poate schimba modul în care privești lumea, deschizându-ți poarta către lumea mistică.

 7. „Split Decision” de Robert Kiyosaki. Aceasta este o carte despre finanțe personale și managementul banilor și oferă cititorului ghiduri despre cum să devină mai responsabil financiar. El deține și „Bogatul tatăl sărac”, o carte care te guidează în subtilitățile investițiilor.

 8. „Cel mai frumos lucru al meu” de Elizabeth Gilbert. Această carte poate fi considerată un manifesto inedit al unei vieți pozitive și de bunăstare. „Cel mai frumos lucru al meu” reprezintă o explorare a vieții, medicinii și spiritului și îmbină gândirea creativă cu trăirea prezentului.

Găsirea cărții căreia îi poți acorda încrederea poate fi provocatoare. Ca atare, această listă de cărți care îți vor schimba modul în care vezi lumea ar trebui să te ajute să îți iei decizia în ceea ce privește începutul unei noi călătorii către o viață mai bună și mai prosperă.

Cum îți poți schimba perspectiva

Dacă intenționezi să-ți schimbi perspectiva, tehnica cea mai bună este aceea de a-ți găsi cauzele ineficienței. Dacă vei începe să dozezi provocările uneori prea mari și să îți prioritizezi acțiunile, vei vedea.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top cărți care îți vor schimba perspectiva asupra vieții

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×