Top cărți noi uimitoare pe care trebuie să le citiți cât de curând

Top cărți noi uimitoare pe care trebuie să le citiți cât de curând

Cititul este o modalitate distractivă și relaxantă de petrecere a timpului, oferind posibilitatea de a vă lua mintea departe de rutina de zi cu zi. Cu toate acestea, cei care se află mereu în căutarea unei cărți bune pentru a citi știu cât de dificilă poate fi găsirea acelui titlu perfect. Uneori, aceasta poate fi o sarcină chiar epuizantă.

Din fericire, există nenumărate cărți noi și uimitoare pe care trebuie să le citiți cât de curând. Iată mai jos câteva sugestii în acest sens și puteți fi siguri că vă vor oferi momente de neuitat.

I. Abominable de Dan Simmons

Abominable are debutul lui Dan Simmons în genul de istorie alternativă și este un thriller istoric fascinant. Această poveste a autorului premiat cu Pulitzer se desfășoară în Europa anilor 1918-1919 și se concentrează pe opera secretă a unei femei și a unei bande de veterani ai Primului Război Mondial. Povestea prezintă Kora Williamson, agentul american care ia parte la o căutare frenetică a unei tehnologii extraordinare și terifiante. Acesta este un roman energic, amestecând un mister profund cu o poveste care vă va ține activi.

II. Mizerabil de Stefan HertmansMizerabil de Hertmans centerază o viziune romantică asupra primei jumătăți a secolului trecut, de la Războiul Mondial I la aproape Revoluția Culturală din anii '60. Această carte, care se întâmplă în familia personajului principal - Oda, o cală de provincie în Flandra de Vest - combină trecutul tragic și durerea familiei, luptele și amintirile lor. De-a lungul călătoriei, autorul face o radiografie minuțioasă și captivantă a vieții bătrânei femei și a istoriei provinciei sale.

III. Credo și urmăritorii de Don Winslow

Don Winslow se întoarce în acest roman cu un personaj destul de cunoscut: Art Keller, agenția DEA antrenat în lupta sa împotriva drogurilor în Mexic. Credo și urmăritorii se concentrează pe o operațiune secretă a agentului, în care Keller descoperă un plan care ar putea să schimbe lupta sa împotriva traficanților de droguri pentru totdeauna. Eroina sa vrea să se elibereze de frustrări și urmărirea fiind inteligentă și captivantă, își ține telespectatorii lipiți de o pagină.

Top 100 Carti De Dezvoltare Personala Te-ar putea interesa si: Top 100 Carti De Dezvoltare Personala

IV. Miercuri noapte la ora 8 de Chris Pavone

Miercuri noapte la ora 8, de Chris Pavone, este un thriller energetic și intrigant, bazat pe viața unui agent de securitate britanic. Protagonistul este un bărbat care lucrează în vânzări, dar trebuie să se confrunte cu pastile de somn și alcool când i se cere să investigheze o crimă complicată. Această carte vă va ține în suspans de la prima până la ultima pagină și oferă momente inimaginabile, când acțiunea devine frenetică și irezistibilă.

V. Ospățul magicianului de Lev Grossman

Lev Grossman vă invită la Ospățul magicianului, unde vă va lua îndepărtându-vă de orice ați întâlnit până acum. Această poveste are tot ce iubești la o epic fantasy, dar aduce și răsfrângeri ale realității contemporane. Următo area călătorie a lui Quentin Cold-water ajunge în vârfuri te umple mișcarea aceasta epică în care se joacă mai mult de o sarcină și se schimbă destinele oamenilor.

VI. Roxane de Theodore Dalrymple

Roxane de Theodore Dalrympleeste romanul care se bazează pe activitatea lui Dalrymple în Rusia anilor 90 în calitate de misionar. Personajul principal este Roxane, cu o aparte rancune și ură față de lumea în care trăiește și de persoanele pe care încearcă să le ajute în această călătorie. Această poveste captivantă și provocatoare oferă o capacitate de reflecție profundă asupra vieților în care vedem și nu vedem ceva familiar.

VII. Orele ascunse ale bibliotecarului de Brad Colbow

Orele ascunse ale bibliotecarului este un roman care prezintă povestea unui bibliotecar bântuit de un blestem misterios. Acesta este trimis într-o călătorie să ia parte la ceea ce se pare a fi un joc de-a șoarecele și pisica cu Creatorul Universului, în care trebuie să îndeplinească provocări bizare și să depășească obstacole complicate, pentru a-și salva sufletul și a-și vindeca suferința. Această carte abordează teme precum identitatea, moralitatea și bunătatea și se învârte în jurul stilului de povestire general al autorului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top cărți noi uimitoare pe care trebuie să le citiți cât de curând

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×