Top Cartonașe Roșii Din Istoria Premier League Din Toate Timpurile

Top Cartonașe Roșii Din Istoria Premier League Din Toate Timpurile

Recent aruncând o privire profundă în istoria Premier League, am descoperit că trei competiții diferite ne-au schimbat fața de succes în ultimii ani. Istoria Premier League are mai mult de trei decenii de existență și, în această perioadă, atât jucătorii, cât și antrenorii, au jucat cu viteză, determinare sau au întâmpinat sentimente extreme de bucurie sau de tristețe. Jucați la limită, mulți jucători were100% dedicat pentru echipa lor, pentru a le aduce marele trofeu: Premier League.

Unul dintre aspectele criticale ale jocului este cartonașele roșii. Acestea sunt acordate când un jucător comite cea mai gravă faptă a jocului. Cartonașul nu mai poate fi retras, semnalează o eliminare imediată și o suspendare a jucătorului respective. Jucătorii experimentați își amintesc au și-au pus adversarii în dificultate cu extrem de mari jocuri care au culminat cu cartonașul roșu.

În acest articol vom explora Top Cartonașe Roșii din Istoria Premier League din toate timpurile. Toate aceste cartonașe roșii au fost acordate pentru cazuri speciale și remarcabile.

1 Vinnie Jones (Chelsea,1989)

Vinnie Jones este faimos pentru cariera lui de acteur, dar la începutul carierei sale a devenit un fenomen fotbalistic atunci când a apărut pe stadionul High bury pentru a se confrunta cu Tottenham Hot Spurs. În această partidă de fotbal, Jones nu a ezitat să se atinga de jucătorii adversari cu atâta determinare, încât a fost acordată cartonaș roșu pentru că a insultat prea mult și a pus ca adversarii să se sperie.2 Roy Keane (Manchester United, 1997)

Cea mai marcantă cartonaș roșu a fost acordat lui Roy Keane în 1997, în derby-ul Manchester United vs. Manchester City. Keane, cunoscut pentru agresivitatea sa la fotbal, a lovit pe atacantul City, nerezonabil, acesta primind o cartonaș roȝu care a declanșat pe internet. Mai târziu, a apărut aici și acolo cu mândrie, Keane fiind recunoscut pentru acest incident mai târziu, pe care el însuși a descris-o drept fiery și mândrie.

3 Patrick Vieira (Arsenal, 2005)

În 2005, Patrick Vieira a primit de asemenea o cartonaș roșu cu care a leșinat ca sistem al Arsenalului. Vieira, printre cei mai puternici câmpioni ai Premier League, a comis o fapta neplăcută în acest an, lovind pe zidul celor de la West Ham United. Acum suspicios că i-a luat pe toți prin surprindere, Vieira a primit imediat cartonaș roșu pentru că a insultat și a pus adversarii pe fuga.

Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști Te-ar putea interesa si: Top Mașini Deținute De Sportivi Profesioniști

4 Dele Alli (Tottenham Hotspurs, 2017)

Acesta cartonaș roșu e uneori uitat. În 2017, Dele Alli a primit cartonaș de la referee în meciul Tottenham Mari vs. Slovan Bratislava, înainte de a fi tras la periuță pentru momentele sale îndrăznețe. Alli a fost acuzat că a sugerat arbitrului de Pictură să rezerve un loc pelistrația, dezamăgsit că nu a acordat o eliberare la una din a faulul său și, imediat, a primit o cartonaș roșu pentru asta.

5 Thierry Henry (Arsenal, 2006)

Cea de-a cincea cartonaș roșu importantă din istoria Premier League este cea care a afectat jucătorul lui Arsenal Thierry Henry în 2006. Henry, un jucător cu calități progresive și abilități ofensive legendare, a comis o faptă urâtă la fel și a primit o cartonașă roșie și/sau suspendare pentru gestul său disputat.

6 Steven Gerrard (Liverpool, 2015)

Steven Gerrard a fost implicat în numeroase momente memorabile în Premier League printre care și cea mai îngrozitoare cartonaș roșu din istoria clubului său, Liverpool. Gerrard, atunci în vârstă de 35 de ani și cu peste cincizeci de astfel de jocuri la activ, a primit acest cartonaș în 2015 pentru un kick în abdomen la jucătorul lui Manchester United, Ander Herrera. A fost o fapta extremistă, configurând imediat cartonaș roșu și efectuând un penalty pentru United.

7 Wayne Rooney (Manchester United, 2015)

Wayne Rooney este decretat unul din cei mai buni jucatori din istoria Premier League și a reușit să ofere momente complet de memorat printre care și cea mai recentă cartonaș roșu de la el în 2015. Rooney a obținut cartonașul roșu pentru că a primit două cartonașe galbene după ce a încercat să nege un loc în care i-a blocat pe adversari să ajungă la un corner.

8 Cesc Fabregas (Chelsea, 2015)

Cesc Fabregas a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Premier League de-a lungul timpului și în 2015 a primit un cartonaș roșu controversat. În acest meci, Fabregas a refusat să oprească un atac adversar și a îndepărtat discuția cu referee-ul. A fost o faptă provocatoare și care a determinat acordarea unei cărți roșii și o suspendare.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Cartonașe Roșii Din Istoria Premier League Din Toate Timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×