Top Cei Mai Mari Jucători De Noroc Din NFL

Top Cei Mai Mari Jucători De Noroc Din NFL

Fotbalul este una dintre cele mai populare sporturi din lume, iar fanii au o cunostinta și o pasiune mare pentru fiecare jucator. NFL-ul are cele mai bune jucatori din lume, iar recunoștința și etaloanele lor vor fi mereu admirate. Această listă încearcă să identifice cei mai mari pe caştiguri și performanță, în istoria NFL-ului.

1 Tom Brady

Tom Brady este unul dintre cei mai mari jucatori din NFL-ul din toate timpurile, recunoscut ca “The GOAT” ( Greatest Of All Time - Cel Mai Mare Din Totdeauna). Cu un palmares impresionant care include sapte Super Bowls castigate, patru premii MVP și sase titluri de linie ofensiva, Brady a devenit de-a lungul anilor un nume faimos. Brady este cel mai în vârstă jucator din NFL, acum la vârsta de 42 de ani, dar încă joaca la un nivel ridicat.

2 Peyton Manning

Peyton Manning este unul dintre cei mai respectati jucatori din NFL, el aducând atât performanța de neegalat și momente legate de recorduri și trofee în întreaga sa carieră. Manning are cinci Super Bowls, opt titluri de linie în ofensiva și două premii MVP și câteva dintre celebritele sale realizări - cum ar fi şapte sezoane consecutive cu mai mult de 4.000 de yarzi de pasaţi - vor continua să împunge toți jucătorii în viitor.3 Drew Brees

Și Brees poate fi inclus în lista celor mai mari jucători din istoria NFL, datorită numeroaselor sale controler ale recordurilor, inclusiv a celui de a fi cel mai bun pasaț al tuturor timpurilor, și șapte Super Bowle. Brees a fost unul dintre cei mai compleți și versatili jucatori ai ultimilor ani, și aflarea la vârste adulte tinere și-a dovedit foarte util pentru cariera sa.

4 Brett Favre

Înainte de sosirea supremației lui Brady, Brett Favre, un quarterback foarte amplu, a fost propovăduit de mulţi dintre fanii NFL ca fiind „cel mai bun din toate timpurile”. Joacand pentru 20 de sezoane, cu 3x premiu MVP și cinci titluri NFC, Favre a pus bazele pentru loialitatea, pristarea și determinarea de care au nevoie toți jucatorii NFL-ului.

5 Joe Montana

Joe Montana este cu siguranță unul dintre cei mai mari jucatori din toate timpurile din NFL. Cu cea mai mare rată a câștigurilor din NFL-ul, două Super Bowls și patru premii MVP, Montana a făcut ca fotbalul să fie un drog pentru mulţi fani devotaţi, oferind multiplul său joc versatil și goliciunile sale inteligente..

Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile

6 Johnny Unitas

John Unitas a fost unul dintre jucatorii cei mai influenți ai Americii și cu siguranță unul dintre cei mai mari quarterbacki din NFL . Unitas a condus Baltimore Colts la primul Super Bowl castigat și a detinut recordul pentru cele mai multe meciuri cu pasaţi consecutive de touchdown în istoria NFL-ului. Existența sa a fost marcată de patru campionate, care include prima Super Bowl și trei Premii MVP.

7 Dan Marino

Dan Marino este unul dintre cei mai talentați quarterbacki pe care i-a văzut vreodată o ligaă de fotbal profesionist. El a cuprins un total de 8.358 de verigi de pasa, care oferă cea mai mare rată finalizată de când a început sesiunea (61,7%), și a avut cea mai mare rata a câștigurilor (86,4%) și mai multe jocuri fără pierderi (8) decât oricine din NFL.

8 Jerry Rice

Jerry Rice este unul dintre cei mai mari recepționari din toate timpurile din NFL. El a îmbunătățit mulți recorduri și, cu 13 sezoane consecutive ca cel mai bun recepționar al NFL și trei premii Super Bowl, Rice poate fi considerat cu adevărat ca fiind cel mai bun recepționar din toate timpurile.

9 Jim Brown

Cu o rată uriasă de câștiguri (104,3 yarzi/ joc) și un numar mare de trofee - cum ar fi un titlu de linie de senzații iepuri, un premiu MVP și un Super Bowl - Jim Brown a fost alegerea noastră ca fiind unul dintre cei mai mari jucatori din istoria NFL-ului. El este cel mai bun călător din toate timpurile din NFL și continuă să fie un anume model pentru generațiile viitoare.

10 Lawrence Taylor

Fostul jucator de la New York Giants, Lawrence Taylor, poate fi considerat ca fiind cel mai bun jucător de apărare din istoria NFL-ului. El a avut un palmares impresionant în sezoanele sale de joc în NFL și include trei premii MVP, două Super Bowls și opt titluri de linie defensiva. El a modificat abordarea la jocul de apărare și a complicat efectiv orice atacuri arunca la adresa sa adversaruilor trecutilor.

Acestei liste cu cei mai mari jucatori din NFL-ul de-a lungul timpului ar putea fi supusă obiectivelor multiple, însă recunoașterea și recunoștinţa pe care o merită aceşti jucatori nu trebuie uitata. Alegerea a devenit aproape o chestiune de subiectivitate, dar cu excepţia câtorva nume, NFL este plin de vedete în domeniul rugbyului. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Cei Mai Mari Jucători De Noroc Din NFL

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×