Top cele mai bune plaje din Insulele Comore

Top cele mai bune plaje din Insulele Comore

Cele mai frumoase plaje din lume se afla in diferite locatii, unele mai cunoscute decat altele. Cei care sunt incantati de frumusetea unor plaje cu apa turcoaz sau cu nisipul fin trebuie sa ia in considerare insulele Comore pentru o experienta de neuitat. Insulele Comore au o istorie interesanta si unice trasaturi culturale care ofera experiente extraordinare. Datorita vederii impresionante si diferitele activitati de pe insule, se castiga multe recomandari de la cei care au vizitat locul. In cele ce urmeaza, vrem sa aratam cititorilor top cele mai bune plaje din Insulele Comore pe care nu ar trebui sa le rateze.

I. Cele mai bune plaje din Insulele Comore

Atunci cand vorbim despre top cele mai bune plaje din Insulele Comore, mai intai trebuie sa vorbim despre ce caracteristici acestea au si ce ofera.

  1. Plaja deschisa de la Ngouja

Plaja deschisa de la Ngouja se afla pe insula Moheli si este caracterizata de albastru intens al apei si diferitele forme de vietuitoare marine care traiesc in apele adanci. Plaja este, de asemenea, exotica si este in mod frecvent vizitata de turisti care prefera medii mai linistite. Acestia pot face scufundari, se pot bucura de plaja, dar sunt si unele plaje mai apropiate pe care turistii le pot vizita.

2.Plaja ametitoare de la Mitsamiouli

Plaja ametitoare de la Mitsamiouli se afla pe insula Grande Comore. Aceasta plaja este una dintre cele mai frumoase de pe insula, cu palmieri, nisip fin si apa limpede si placuta. Turistii pot sa se bucure de plaja si sa aiba parte de o multime de finete si de aventuri.3.Baia Ducos

Baia Ducos se afla pe insula Grande Comore si este una dintre principalele atractii turistice ale insulei. Pe langa frismusetile si aventurile pe care le poate oferi turistilor, plaja si-a castigat reputatia si datorita brazdei sale aride. Cu toate acestea, frumusetea nisipului si a apei sunt si ele incantatoare.

4.Plaja Mbouini

Plaja Mbouini se afla pe insula Anjouan si este cunoscuta in special datorita curcubeului de pesti care traiesc in apele adanci. Aceasta plaja dispune de o varietate de pesti si vietuitoare marine care sunt exotice si care ofera o experienta interesanta pentru vizitatori. Plaja dispune de facilitati pentru sezlonguri, umbrele si dusuri.

II. Cazare si Mancare

Vizitatorii care vor sa se bucure de toate frumusetile insulelor Comore au la dispozitie diferite optiuni de cazare si mancare.

  1. Cazare

Daca vorbim despre cazare, exista cateva locatii populare si gata sa ofere servicii turistilor.

a. Hoteluri Gala Hotel si Imperial Hotel sunt doua hoteluri care ofera un standard inalt de cazare si servicii turistilor. Aceste locatii dispun de un grad de dotare modern si ofera camere spatioase si curate pentru un sejur confortabil.

Top tablouri Rembrandt care îi înfățișează măiestria în portrete Te-ar putea interesa si: Top tablouri Rembrandt care îi înfățișează măiestria în portrete

b. Resorturi Pentru cei care vor sa se bucure de frumusetea insulelor Comore si de plaja, ii recomandam Resortul Crystal View. Acest loc ofera o priveliste spre o oferta variata de servicii.

  1. Mancare

Cei care vor sa guste bucataria locala, pot incerca urmatoarele recomandari:

a. Restaurantul Kivoi Acest restaurant se afla langa plaja din Mitsamiouli si ofera o varietate de aperitive si mancaruri. Menu-ul lor dispune de diferite mancaruri locale, precum si diferite tipuri de pesti si bucate traditionale.

b. Air Gastronomie Acest restaurant modern se afla la Hotelul Imperial si ofera o experienta gastronomica interesanta si unica. Meniul dispune de bucate traditionale si alte mancaruri moderne care mai de care mai bune.

III. Activitati pe plaja

Cei care vor sa se bucure de toata frumusetea insulelor Comore trebuie sa stie ca acolo exista si multe alte activitati de care pot sa se bucure pe plaja.

  1. Inotul si scufundarile Din cauza curateniei si a finetii nisipului si apei, multi turisti prefera sa se bucure de ele prin inot si scufundari. Se pot efectua scufundari in diferite profunzimi si pe diferite trasee si se poate admira multimea de vietuitoare marine.

  2. Snorkelingul Acesta este, de asemenea, una dintre activitatile care fac parte din ofertele insulelor Comore. Vizitatorii pot sa se bucure de plaje in profunzime prin folosirea echipamentului adecvat si se pot bucura de vederea cephalopodilor in habitatul lor natural.

  3. Activitati acvatice Cei care vor sa se bucure de tot ce anume ofera frumusetea insulelor Comore ar trebui sa incerce diverse tipuri de sporturi pe apa, cum ar fi plimbarile cu barca, surfingul sau windsurfingul.

IV. Cum puteti ajunge la Insulele Comore

Pentru cei care se intreaba cum pot ajunge la diversele insule din arhipelagul Comore, iata cateva informatii utile.

  1. Avion Cea mai usoara modalitate de a ajunge la aceste insule este cu avionul. Acesta poate oferi o calatorie rapida si unica care poate fi plaguita privelistea pe care o ofera. Aceasta optiune poate fi deosebit de convenabila pentru cei care-si doresc sa ajunga in Insule mai repede decat cu alte mijloace transport.

  2. Autocar De asemenea, pentru cei care vor sa economiseasca bani, este o optiune si sa ajunga la insula cu autocarul. Aceasta metoda poate sa ofere si experiente destul de unice si sa permita acelora care nu planeaza sa mearga cu avionul sa exploreze arhipelagul Comore.

  3. Vapora O alta modalitate cu care se poate ajunge la aceste insule este cu vaporul. Calatoria este mai lunga dar cei care au timp, pot sa exploreze locuri unice si frumoase intalnite pe durata calatoriei.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top cele mai bune plaje din Insulele Comore

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face 5 ori 5?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×