Top Cele Mai Tari Femei De Fotbal Din Toate Timpurile

Top Cele Mai Tari Femei De Fotbal Din Toate Timpurile

Fotbalul este unul dintre cele mai apreciate sporturi din lume, cu milioane de fani la nivel mondial. Acest fenomen oferă jucătorilor mai mult decât o pasiune și angajament față de pasiune, permitându-le să lucreze și să fie legați împreună.

În ultimii ani, au existat unele indicii evidente ale avansării femeilor în lumea sportului. Cele mai cunoscute echipe de fotbal feminin ale tuturor timpurilor au oferit egalitatea și diversitatea animatorului și au reușit, de asemenea, să schimbe conceptul conform căruia, fotbalul este doar pentru bărbați.

În acest articol, vom explora top cele mai tari femei din toate timpurile care au condus la această revoluție. Vom lua în considerare jucătorii care se află la vârful jocului în aceste zile și jucătorii care au schimbat linearitatea jocului de-a lungul anilor.

  1. Mia Hamm (1987-2004)

Mia Hamm este cel mai faimos nume în istoria fotbalului feminin. Hamm a devenit prima fotbalista numita in echipa americana de fotbal feminin (WNT) la doar 15 ani. Unul dintre cei mai de succes jucători în istoria sportului, Hamm a reușit să atingă și să reușească obiectivele sale. A marcat numeroase goluri, obținând numeroase premii, cum ar fi: Femeia Sportiva a Anului, Medalia de Aur a Olimpiadei, Premiul FIFA Centenar și premiul Laureus World Sports pentru cea mai bună sportivă în 2000.  1. Carli Lloyd (2005 - prezent)

O altă jucătoare de fotbal feminin de top este Carli Lloyd. Cu calități remarcabile și cu o putere impresionantă, Lloyd a reușit să se ridice la nivelul marilor campioane ale tuturor timpurilor. Jucătoarea a început să se facă remarcată prin jocurile sale, în special după ce a marcat cinci goluri în primul său meci din echipa națională și s-a câștigat, astfel, statutul de campioană. Lloyd a reușit să capteze atenția fanilor cu goluri excelente și cu premii precum Jucătoarea Balonului de Aur FIFA, Campioana FIFA Women's World Cup, Jucătoarea anului FIFA și Marele premiu al Olimpiadei.

  1. Birgit Prinz (1995-2011)

Birgit Prinz este un nume iconic pentru fotbalul feminin. Ca jucătoare de fotbal profesionist din Germania, a reușit să facă mii de fani peste tot. Unul dintre cei mai titrați jucători din istorie, Prinz s-a ridicat la nivelul marilor campioane prin recordurile sale remarcabile și prin numeroasele sale realizări. Premiile sale includ Două medalii de aur ale Jocurilor Olimpice, Două Baloane de Aur FIFA, Două Trofee anglia Cup, Campioana UEFA Women's Cup și Cele două premii de Campioana UEFA Champions League.

Cele Mai Bune Curse De Cai Din Lume Te-ar putea interesa si: Cele Mai Bune Curse De Cai Din Lume
  1. Christen Press (2010 - Prezent)

Christen Press este unul dintre cei mai prolifici jucători de fotbal feminin din prezent. De la atingerrea sa profesionistă în 2010, ea a dat dovadă de dedicare și de disponibilitate și a făcut o carieră de neuitat. În ultimii ani, a programat numeroase goluri bune, unele chiar de marcă mondială. La fel ca acești campioni, Press are următoarele premii: Medalia de Aur a Olimpiadei, Medalia de Argint a Jocurilor Olimpice, Premiul UEFA Women's Player of the Year, Premiul ESPY și Premiul Sportului anului.

  1. Sissi (1989-2011)

Sissi, sau Miraildes Maciel, a fost considerată unul dintre cei mai mai buni jucători de fotbal femei de pe campurile de joc la începutul anilor 2000. Pe lângă recordurile și calitățile sale de joc, Sissi a reușit, de asemenea, să schimbe mentalitatea de joc și a reușit să fie o inspirație pentru fanii. Jucătoarea a obținut Premiul Jucătoarea Anului FIFA în 2001, Premiul FIFA Centenar și mai târziu, Premiul FIFA pentru Cele mai Bune Realizări ale Anului 2007.

  1. Marta (2002 - prezent)

Marta a câștigat multe premii în cariera sa, inclusiv cea mai prestigioasă realizare a sa, Balonul de Aur FIFA în cinci ediții consecutive. Este unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului feminin și a devenit co-campionă mondială în 2003 și în 2007. În plus, ea a obținut de asemenea Medalia de Argint la Jocurile Olimpice 2012 și Premiul Laureus World Sports pentru cea mai bună sportivă al anului.

  1. Abby Wambach (2001 - 2015)

Abby Wambach merită toată atenția fotbalului feminin și a rămas una dintre cele mai cunoscute jucătoare din toate timpurile. Ea a jucat pentru echipa națională a Statelor Unite pentru 15 ani, câștigând numeroase premii și realizări. Printre premiile ei se numără: Medalia de Aur a Olimpiadei 2012, Premiul Campioanei Mondiale în 2015, Medalia Jocurilor Olimpice 2004 și 2011, Premiul Balonului de Aur FIFA și Premiul Femeii Sportive a Anului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Cele Mai Tari Femei De Fotbal Din Toate Timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×