Top companii care nu necesită studii universitare

Top companii care nu necesită studii universitare

Un studiu alfabetizare și de educație modernă nu este întotdeauna un atu în anumite domenii care se axează mai mult pe talentul, ideile și experiența. Prin urmare, există numeroase oportunități de angajare pentru cei care nu au studii universitare. În această postare, vrem să ne concentrăm pe topul companiilor care oferă shot-uri la toate angajările, indiferent de educația lor, dar care nu sunt sau mai puțin obligatorii.

Citiți mai jos pentru a descoperi topul celor mai bune companii de angajare pentru cei care nu au bifat licenta.

1 Amazon

Amazon a luat o abordare diferită față de alte firme mari, care au tendința de a solicita, de obicei, cei cu pregătire academică majoră. Cu toate acestea, Amazon a renunțat la barierele de formare universitară și se concentrează mai degrabă pe executarea obiectivelor.

Da, acest angajator acceptă potențiali angajați cu educație obișnuită și le oferă lor șansa de a lucra în numeroase poziții, cum ar fi dezvoltator web și specialiști SEO, specialiști în marketing și cercetare de piață. În plus, dau și oportunități de angajare în domeniile de vânzare, contabilitate și distribuție ambalaje.

2 Google

O altă companie interesantă pentru angajații fără licență este Google. Acest angajator de renume oferă la fel de multe oportunități în domeniul ingineriei și tehnologiei, dar se îndepărtează de tradiția de a face angajări doar pentru cei cu pregătire educațională avansată.Cu toate acestea, Google se concentrează pe talentele și experiența candidaților, și nu neapărat pe pregătirea lor academică. În prezent, angajează pentru posturi precum specialist în produse și servicii, programator, specialist în dezvoltare de produse și programare, și altele.

3 Apple

Apple creează cu succes produse inovatoare de când a debutat în anul 1976. Estragem de la această companie că un DIPLOMA DE LICENTĂ nu este réspoinsabila pentru a fi luat în considerare pentru orice post. Cu toate acestea, Apple preferă candidații cu un set de abilități specifice și care au pasiunea și motivația de a lucra în echipă și de a dezvolta produse.

Apple oferă adesea posturi în salarii, marketing, cercetare și dezvoltare, producție, vânzări, suport tehnic și alte domenii tehnologice. De asemenea, câte oportunități sunt în afara acestor domenii, cum ar fi în finanțe, managementul produselor, HR și altele.

Top cele mai bune idei de afaceri in 2024 Te-ar putea interesa si: Top cele mai bune idei de afaceri in 2024

4 LinkedIn

LinkedIn se poate contura o reală platformă de angajare fără accent pe educație. Pe lângă angajarea oamenilor educați, oferă șanse egale și candidaților cu studii universitare.

LinkedIn țintește printre altele să faciliteze angajarea pe baza abilităților, capacităților și impactului de gândire. Compania promite că studiul de unică folosință nu va fi verificat sau luat în considerare în procesul de angajare.

În prezent, compania angajează pentru posturi, cum ar fi de consilieri în marketing, vânzări, management, PR și consiliere.

5 Microsoft

Microsoft este, de asemenea, o companie care oferă oportunități angajărilor chiar și în lipsa unei pregătiri de nivel academic superior.

Cum și alte multe companii, Microsoft se concentrează pe talent, ambiția și abilitățile candidaților, în loc de educație. Posturile disponibile aici sunt destul de diverse și includ designeri web, specialiști în marketing, vânzări și dezvoltare, experți în cercetare și dezvoltare, specialiști în tehnologie și alte posturi de management.

6 Twitter

Twitter oferă și el o șansă celor fără formare universitară de a lucra pentru zona de evoluție și designul web.

Toți potențialii candidați primesc oportunitatea de a aplica la această mare firmă de social media, fără preocupări legate de formare de nivel superior. Conform liderului său executiv, Twitter nu se bazează pe studiile de presus pentru a se decide cele mai potrivite angajări.

Compania oferă posturi precum de dezvoltator web, marketing și vânzare, comunicare de afaceri, strategia de produse și publicitate.

7 Walmart

Walmart este unul dintre liderii retail și ușor de recunoscut în lume. Este de remarcat că nu face discriminări pe baza pregătirii educate, oferind șansa persoanelor cu pregătire obișnuită și cu abilități convenabile de a se alătura companiei.

Doar cu ajutorul unor aptituini de vânzare, comunicare și atentie la detalii, cei fără experiența temeinică în domeniu pot obține posturi cum ar fi programator HTML, programator web, manager de vânzări, manipulator de date etc..


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top companii care nu necesită studii universitare

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×