Top emisiuni TV cu povești despre sănătate mintală

Top emisiuni TV cu povești despre sănătate mintală

Emisiunile tv sunt acum mai populare ca oricand, si publicul mizeaza pe programele care pun in lumina subiecte importante. Despre sănătatea mintală în mod special se prezinta diverse informatii, surprindere, sfaturi si povestiri toate pentru a educa si motiva si a informa publicul. Acest articol exploreaza top-ul emisiunilor tv care creeaza conștientizare si discuta despre sănătatea mintală.

1 Știi să îți asculti corpul

„Știi să îți asculti corpul” este o emisiune de televiziune care exploreaza subiecte din domeniul sanatatii lasand in urma educatie si intelepciune. Este gazduita de către Dr. Gilda Carle, o experta la nivel mondial pe subiect si autoare a mai multor carti. Emisiunea prezinta povestiri ale oamenilor reali din lume, parcurgand subiecte din ambele domenii ale vietii, relatii si psihologie. Emisiunea se adreseaza tuturor, si se distinge prin captarea secventelor emotionale, informatii clare, intelepciunea gazdei si un limbaj simple si eficient, fara jargonuri inutile.

2 Tabletele familiei K

Tabletele familiei K este o alta emisiune de televiziune ce se centreaza pe problemele de sanatate mintala. Este gazduit de un cuplu, Judy si David, din Arkansas, care au trei copii cu tulburari mintale. Emisiunea prezinta cum se distribuie sarcinile intre familie si cum se lupta cu problemele, cum se lupta cu privire la problema de gasire cat mai multa informatie si sa faca ce este necesar. De asemenea, dezvaluie cum grupul familial se lupta pentru a gasi cea mai buna solutie, si cum se educa si isi protejeaza copiii. Este un jurnal ce are ca scop creșterea constiintei si motivarea tinerilor care sunt purtatori ai acelorasi probleme. Aceasta emisiune ofera sprijin si informatii de cea mai buna calitate.3 Și mai departe

„Si mai departe” este o emisiune de televiziune care prezinta mai multe subiecte legate de sănătatea mentala si care pastreaza publicul alert si motivat. Este gazduit de Theresa Caputo, care desi primeste consultatii individuale, se concentreaza foarte mult pe experientele de viata ale altor oameni cu probleme de sanatate mentala. Acest show exploreaza teme precum dezvoltarea emotionala si existenta, adaugand informatii benefice si oameni influenti ce trateaza aceste subiecte. Emisiunea s-a bucurat de mare succes in ceea ce priveste promovarea unei culturi sanatoase de constientizare a sanatatii mintale.

4 Rămâi optimist

„Rămâi optimist” mergand cu trendul emisiunilor ce se axa pe subiectele de sănătatea mintală - aceasta emisiune de televiziune gazduita de vedete de televiziune Ramzah Rehman si Jessica Bowman, introduce discutii despre diverse subiecte despre toti cei care sunt implicati in ceea ce priveste sănătatea mintală. Emisiunea introduce si isi manifesta dezvoltarea lor sa se concentreze mai mult pe creșterea constiintei si dezvoltare personala. Emisiunea foloseste o abordare unica si contine si interviuri, emisioane in direct, si programe informative. Show-ul aduce in prim plan diverse subiecte si face multe referiri la cercetare medicala si experientele oamenilor.

Ghidul final despre cum să arăți bine în fotografii Te-ar putea interesa si: Ghidul final despre cum să arăți bine în fotografii

5 Dezbaterea afectiva

Alta emisiune ce se concentreaza pe sănătatea digitala si mintala care se bucura de mare succes este "Dezbaterea afectiva". Acesta prezinta perspectiva expertilor in domeniul sanatatii mintala si sanatatii digitale si este prezentat de Johnathan Kornel-Fahl. Invitatii acestei emisiuni sunt specialisti renumiti in domeniul medical si au prezentat multiple teme cum ar fi acelea legate de riscurile online si diferitele impacturi asupra sanatatii publice. Seara se incheie cu o discutie pe tema schimbarii comportamentala si educatiei legata de sănătatea mentala.

6 Sat cu lumină

Sat cu lumină este o emisiune de televiziune gazduită de Jenn Taylor si Exploreaza subiecte precum probleme de comportament, situatii riscante, intrebari si tabuuri. Nu sunt prezentate in mod traditional si prezentate in interviuri cu invitati, discutii pe teme ca relatiile cu alte persoane, reactii emotionale si educatia intilnita. Sund show are ca scop educarea omului si lupta impotriva stigmatei ce se adeaca subiectelor de sănătate mentală.

7 Conversatii neformale

Producatorul gazda, Lavie Brown, prezinta o emisiune tv intitulata "Conversatii neformale". In cadrul acestui show, invitatii sunt de diferite orientari si diversi speciali si discuta despre teme cum ar fi depresia, anxietatea si schimbarile emotionale. Brown prezinta emisiuni care nu se focuseaza doar pe suferința psihică, ci si pe propriile ei intelepciune si informatii puternice si intelepte in domeniul respectiv. Se concentreaza pe incurajarea si educarea publicului. Acesta infasoara subiectele intr-un mod care aduce optimism si motivatie.

8 Progresul sustenabil

„Progresul sustenabil” este o emisiune produsa de catre Chelsea Roff și Paul Weitz si prezinta subiectele de sănătatea mentala si sanatatea digitala. Acest show de televiziune prezinta realitatea, dar merge mai departe și prezinta solutii și procese constructive de a ne ajuta pe noi și pe cei din jur. Acest lucru este susținut prin informații bazate pe cercetare și invitați antrenați în industrie. Show-ul promovează constientizarea unei culturi mai bune pe tema de sănătate digitală și a stilului de viață.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top emisiuni TV cu povești despre sănătate mintală

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face doi plus doi?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×