Top filme ca Avatar: The Way of Water de urmărit în continuare

Top filme ca Avatar: The Way of Water de urmărit în continuare

Avatar: The Way of Water este în continuare unul dintre cele mai bune filme care a apărut vreodată. Filmul a câștigat premii, a strâns aproximativ 3 miliarde de dolari la nivel mondial și a fost văzut de oameni din întreaga lume. La o mai buna privire, putem vedea cât de multe filme incredibile au fost influențate în mare măsură de filmul Avatar. Acestea sunt câteva dintre cele mai bune filme ca Avatar: The Way of Water pe care ar trebui să le vizionați pentru a simți vibrațiile aceluiași gen de cinema.

Avatar și Scene De Acțiune Epică

Avatar: The Way of Water a introdus lumea acțiunii epice, care a fost luată în considerare și folosită în mai multe filme și seriale de succes. Printre filmele cu acțiune epică influențate de Avatar se numără:

 • The Lord of the Rings Trilogy: The Fellowship of the Ring, The Two Towers și The Return of the King au schimbat culmea cinematografiei prin industria filmului de dragoste adventure-epic. Cele trei filme sunt încă considerate ca fiind printre filmele cele mai bune care au existat vreodată.

 • Star Wars: Începuturile și Saga: Două universuri incredibile, scufundate în magie și acțiune, se intersectează și se mișcă în ritmul "Doi regi, un vis". Acestea sunt filmele Star Wars care au dus lumea cinematografiei mai departe.

  
  
  
 • Mad Max: Furiosul rachet: Acest film se poate apropia cel mai mult de Avatar în ceea ce privește lumea epica pe care o creează. Filmul povestește despre răzbunare, conflict și luptă într-una dintre cele mai solide lumi de acțiune create vreodată.

 • High Quest: The Return of the King: Un altul "rege" care a apărut în lumea filmelor. High Quest: The Return of the King a fost un film de dragoste epic și fantasie care, de asemenea, a fost influențat de Avatar. Unul dintre cele mai bune și mai epice filme create vreodată.

Dispunerea rezumată și Elementele Incitante

Avatar: The Way of Water a introdus o nouă direcție în pianul Rezumatului și a Elementelor Incitante. Următoarele două filme au fost, de asemenea, influențate de filmul Avatar și au introdus propriile lor elemente similare de disputare a rezumatului și de incitare în lumea filmelor:

 • Gladiator: Acest film a introdus conceptul de răzbunare și de auto-redresare prin intermediul supranaturalului. Gladiatorul a fost unul dintre primele filme care a introdus unele dintre elementele pe care le-am văzut în Avatar.

 • The Game of Thrones: Acest serial a introdus lumea și intriga complicate a tronurilor, intrigi și dispută politică care a influențat în mare măsură lumea scurtmetrajelor și filmelor de aventură.

  Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024 Te-ar putea interesa si: Top site-uri cu filme si seriale online gratuite in 2024

Efectele Speciale și Stiluri Noi

Avatar: The Way of Water a introdus o noua dimensiune a efectelor speciale. Acest lucru a permis o mai mare încrețire a ficțiunii și a afectat mai multe filme ulterioare. Filmele care au folosit aceste noi efecte speciale ale Avatarului și care au introdus stiluri noi de filmare includ:

 • Matrix:Matrix a fost unul dintre primele filme care a introdus lucrările de efecte vizuale complexe și speciale. Acest film a introdus lumea virtuală și lumea reală în cadrul efectelor speciale.

 • Jurassic World: Acest film a introdus modul în care CGI a schimbat lumea cinematografiei. Efectele speciale și lucrurile pe care le-a adus Jurassic World au constituit punctul culminant al efectelor speciale create.

 • Deadpool: Acest film a introdus lumea glume-actiune și de comedie spumoase și a provocat o noua generatie de efecte speciale. Cheia acestor efecte speciale a fost aceea de a oferi tuturor divertismentul și a renova întradevăr lumea cinematografiei cu concepte noi și unice.

Calitatea Vizuală, Acuratețea și Povestea

Avatar: The Way of Water a oferit unui nou nivel de calitate și acuratețe visuală. Acest film a introdus noi moduri de a spune o poveste folosind numai imaginea și dialoguri provocatoare și complexe. Alte filme care folosesc același principiu și tematică sunt:

 • Inception: Inception a introdus povestea folosind numai cuvinte și imagini. Acest film feine niciodată ce înseamnă orologiu pentru a spune povestea și a furnizat publicului ce este necesar, de la personaje la sentimente, pentru a se conecta și a se bucura de personaje și de film.

 • Forrest Gump: Acest film din 1994 a introdus conceptul metafizic și temporal în lumea cinematografiei și a profund influențat cinematografia prin toate elementele sale complexe.

 • Schindler’s List: Filmul lui Spielberg din 1993 a luat lumea cinematografiei mai departe și a stat la baza multor filme care au venit ulterior.

 • Icarus:Cel mai recent film care a adus cinematografia la un alt nivel, Icarus a introdus conceptul de efecte speciale și vizuale cu adevărat bune care au făcut filmul să fie încă o opera de arta incredibila care poate fi apreciata.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme ca Avatar: The Way of Water de urmărit în continuare

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×