Top filme de acțiune cu Jennifer Lopez

Top filme de acțiune cu Jennifer Lopez

Filmele de acțiune cu Jennifer Lopez sunt unele dintre cele mai încântătoare și captivante filme pe care publicul le-a iubit vreodată. Jennifer Lopez, cunoscut ca JLo, este un obiectiv de divertisment de largă deschidere și s-a bucurat de succes de-a lungul carierei sale. A jucat într-o serie de filme de acțiune și este recunoscută pentru joacă deosebit de dinamică. Aceste filme sunt o combinație de acțiune și povești intrigante și unele dintre ele au făcut-o pe Jennifer Lopez să fie un adevărat fenomen. Iată top 10 cele mai bune filme de acțiune cu Jennifer Lopez.

  1. Bărbatul Imperiu:

Conținând o aruncare excelentă de eroi care includ Chris Cooper, Eric Roberts și Jennifer Lopez, Bărbatul Imperiu este unul dintre cele mai distractive filme de acțiune cu Jennifer Lopez din toate timpurile. Acest film ispovesteste povestea unui bandit din Vegas care se preda și se alătură departamentului FBI pentru a se lupta cu mafia chineză. Jennifer Lopez joaca rolul lui Karen Corelli, liderul grupului FBI care este ansamblu pentru a ajuta la capturarea lui Yat. Această film este o poveste de actiune și suspans și ca baza pentru această film, Jennifer Lopez a jucat superb rolul său.

  1. Pauza de Prânz:

Pauza de Prânz este un film vechi, dar bun care a fost în ceea ce privește Jennifer Lopez. Filmul urmărește povestea unui jack-of-all-trades personale care în cele din urmă se folosește de experienta sa pentru a face concurență cu un nou joc TV și, de asemenea, pentru a-și redobândi iubitul. Jennifer Lopez joaca rolul lui Grace, redactorul assistant al game show-ului. El îi ajută pe Jack și se alătură eforturilor sale pentru a merge mai departe în jocul TV și pentru a-și salva relația. Performance-ul ei cercetată și bine realizată a făcut emoționant acest film.  1. Out of Sight:

Out of Sight este considerat unul dintre cele mai bune filme de acțiune cu Jennifer Lopez. Filmul spune povestea lui Jack Foley, un evadat de la închisoare, care se îndrăgostește și căutază opriri festive împreună cu super avocatul Karen. Jennifer Lopez joaca rolul lui Karen și renderizarea energică a acestei filme prin Jennifer Lopez și George Clooney, împreună cu actorii excelenți și scenariul captivant, Out of Sight este unul dintre cei mai buni filme de acțiune de la Jennifer Lopez.

  1. Shall We Dance?:

Shall We Dance? este unul dintre cele mai ludibritice filme de acțiune cu Jennifer Lopez. Acest film arata lumea dansului de performanta si abordarea lui Jennifer Lopez a scenelor delicioase de dans a fost admirabil. El joacă rolul lui Paulina, o profesoara de dans cu care un sot de serviciu se îndragostește curând. Paulina îi învață lui John cum sa iubeasca și sa danseaza. Jennifer Lopez a jucat un rol cheie în această film și abilitatea ei intunecată de a dansa a adus un plus semnificativ filmului.

Top 100 Filme Si Seriale Turcesti Te-ar putea interesa si: Top 100 Filme Si Seriale Turcesti
  1. Oglinda:

Oglinda este un film de acțiune cu Jennifer Lopez care merge despre un erotic charlatan care se infiltrează în și seduce un cult religios extrem în speranța de a descoperi o minune medicală. Jennifer Lopez joaca rolul lui Maria, o femeie care se alătură cultului și îl ajută pe charlatanul său să-și îndeplinească scopul. Ea joaca rolul ei minunat și cu un talent incredibil de distilare complexității acelui rol pasionat.

  1. Closer to Home:

Closer to Home este unul dintre cele mai bune filme de acțiune cu Jennifer Lopez care spune o poveste profundă despre exploatrea forței de muncă și modul în care aceasta își poate pierde pe cineva sine. Jennifer Lopez joaca rolul lui Lorena, o femeie puternică care a dezvoltat o atitudine cinică față de lucrurile bune în lume prin remilitarizarea locului de muncă. Performanța ei increzută și dinamică a meritat multe aplauze.

  1. Amantele:

Amantele este unul dintre cele mai memorabile filme de actiune cu Jennifer Lopez. În această film, Ellete, o profesională în IT, se îndrăgostește și se implică rapid într-o poveste de dragoste oarba. Dificultățile pe care le întâmpină pentru a se dacă poate abandonă dragostea și pentru a-și lappa sufletul ar putea fi impiedecati institutia romanului și personajul enigmatic al lui Jennifer Lopez. Jennifer Lopez joaca constant rolul acest personaj și cu talentul ei de actorie, reușește să o vada ca este în mijlocul acestei dragoste confuze.

  1. Jane Austen Dance:

Acesta este un film bazat pe romanul Jane Austen și jucat de Jennifer Lopez. Povestea se învârte în jurul personajului ei, Charlotte, care este dispusă să încalce destinul ei în modul său preferat. Jennifer Lopez joaca rolul corect a acestui personaj, fericita si voioasa, pe care doar ea poate o juca. Performanța cu adevărat merge pe cele mai dubioase direcții ale filmului și aduce adevarul povestii la viața.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme de acțiune cu Jennifer Lopez

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×