Top filme extrem de unice despre fantome

Top filme extrem de unice despre fantome

Timpul nostru din ultimii ani a generat un numar mare de filme care exploreaza tema fantomelor si a tulburatorilor oameni morti asupra vietilor oamenilor din prezent. Aceste filme aduc o prezenta vesela si adesea inspaimantatoare a exclusivistelor, inventivitatea si frumusetea din supravietuirile lor aproape vehemente. De asemenea, aceste top filme extrem de unice despre fantome ofera publicului un sentiment de obsesie, un sentiment care uneori poate fi urias. Uita-te mai jos si identifica cele mai noi, cele mai unice si cele mai bune filme despre fantome si chiar fantome care iti fac inimile sa bata mai tare.

1. The Possession of Hannah Grace (2018)

The Possession of Hannah Grace este un film de groaza 2018 care se bazeaza pe transformarea unui om mort rau printr-un ritual satanic si un anumit fel de inconjurare negativa din orice parte. Ceea ce e interesant aici este schimbarea transformarii unui spirit in altul. Pe Francisca Rejoasa, o necrolog depasita, care lucreaza noaptea intr-un spital mortuar si afla de schimbarea si schimbarea iminenta care o prinde in echilibru. Acest film de groaza a fost unul dintre hit-urile sale din 2018 si vorbeste despre zguduirea vietii persoanelor moarte si a spiritelor care sunt blocate, salvandu-le si eliberand umanitatea mai departe.

2. The Conjuring (2013)

The Conjuring se bazeaza pe o familie care se muta intr-o noua casa si se confrunta cu forte paranormale ale diabolicului. Spectatorii urmaresc ceea ce au de facut, si mai intai, sa aiba grija de familie, iar apoi sa elibereze spiritul si sa anihileze casa intr-un fel. Acest film de groaza, cu incidente stravechi din America de Nord in anii 1970, este unul dintre cele mai bune filme despre fantome, conectand si interesul publicului pentru mix-ul traditional de mituri si legende. Chiar daca aceasta este o prezentare moderna a acestor elemente, The Conjuring aduce prin scenariu si decoruri cea mai neinteresanta atmosfera de groaza de orice vreme.3. The Changeling (1980)

The Changeling se bazeaza pe activitatea unui spirit malefic in casa unui compozitor vaduv, care inchiriaza un castel din Seattle. Acestea sunt manifestari negative despre astfel de cazuri si multe alte incidente bizare care se intampla in vietile oamenilor atunci cand vine vorba despre stapanirea unui spirit malefic si intarirea prezentei fantomei. Filmul este facut din perspectiva realista asupra vietii din anii 1970 si provoaca publicul sa ia in considerare ce si cum poate sa faca un spirit, ce sentimente poate sa transmita el si cum isi poate expune foarte bine anxietatea si exploanarea potentiala a vietii stapanului. Acest film actioneaza cu un sentiment ciudat de dezamagire si slabiciune, relatand drama colturilor simetrice ale lumii si a unei tricouri de schimbare de “parcare”.

4. Poltergeist (1982)

Poltergeist este unul dintre cele mai bune filme despre fantome de pana acum. Acesta se concentreaza pe reactia familiei Freeling atunci cand ei sunt inflicted de fiare, forte paranormale si alte entitati ascunse care le invadeaza casa si le servesc pentru odata cu pret tare. Din pacate, ei trebuie sa se lupte cu fortele paranormale, sa-si salveze copiii si sa infranga fortele ca sa salveze casa si familia lor. Acestea sunt adunari adanci si pertinente, scena intunecata si sunet track-ul care te fac sa tremuri si sa te simti terifiat. Cu aceasta groaza pusa in ecuatie, Poltergeist este un film clasic de succes, care se ridica deasupra tuturor si te lasa o bucata de gheata de final sa te transporte inapoi la realitate.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2024

5. The Ring (2002)

The Ring se baza pe un videocaseta misterios, care da o senzatie de teroare asupra spectatorilor, atunci cand intra intr-o dimensiune aparte si se confrunta cu fantome ce vor sa-si razbune moartea. Filmul de groaza adanceste tensiunea misterioasa, caldura si razboiul de aparare al protagonistului principal, Rachel Keller, care incearca sa descopere misterul care se afla in spatele casetei cu care a fost torturat. Acest lucru include scurtele, ploile de toamna, nostalgii si medii pasionale pe care The Ring le aduce in filmul sau.

6. The Grudge (2004)

The Grudge vine din filmele de groaza japoneze si se bazaza pe o gospodina Brooklyn care vine in Japonia sa-si castige viata ca si ingrijitoare. Dupa ce intra in lumea impiedicata a Grudge-ului japonez, ea descopera groaza din spatele acestui mister, care se dovedeste a fi un spirit malefic care se afla in spatele unei rani sufletesti. Acest film de groaza prezinta imagini online si convins invitatul sa isi mai acorde increderea ca se pot intoarce din cercurile lor mortale. Acest film te face sa te simti nearanjata, iar partile ei terrorizante te vor tine cu sufletul la gura.

7. Insidious (2010)

Insidious provoaca un sentiment extrem de atrocitatii impuse si tanguiling spirit care schimba cat si tunelurile secrete ale vietii. O familie obisnuita are nevoie sa elibereze sufletul fiului lor din manunchiurile profunde ale lumii ulterioare si sa lupte impotriva acestei forte paranormale. Acest film activeaza sentimente uimitoare si tanguiling si produce frica si brutaria zguduiesc de multa vreme. Aceste aspecte adanc super puternic ale filmului intaresc simbolistica lumii paranormale si prezinta un alt nivel de credibilitate motivationala a spectatorilor.

8. Sinister (2012)

Sinister se bazeaza pe scurtmetrajul care prezinta tragedia intunecata a vietii sale. Filmul vine de la un scriitor independent care se muta in casa sinistra a unei familii si vede o serie de incidente paranormale care lasa filmul la un nivel profund de mister. Acesta se lupta cu lucruri care tin de spiritul unei persoane decedate si oamenii care au tras la raspundere. pentru aceasta.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme extrem de unice despre fantome

Raspunde corect la intrebarea:
Ce culoare are cerul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×