Top filme filmate în locații exotice

Top filme filmate în locații exotice

Catre cineva care iubeste fotografia, filmarea si explorarea locurilor exotice, urmatoarele filme sunt o sursa inepuizabila de distractie si inspiratie. Acest top se concentreaza pe filmele in care actiunea se petrece in locuri exotice, si poate evidentia oportunitatile de a explora in jurul lumi, fara a iesi din casa.

"Lord Of The Rings" - Nuova Zelanda

Unul dintre cele mai populare si mai bine cotate filme, Lord of The Rings, se poate mandri cu filmarile magnifice de pe continentul Sci-Fi din Noua Zeelanda. Papura National Park si rainforests-ul nordic sunt doar cateva dintre locatiile exotice unde directorii acestei minunate piese au ales sa filmeze. Este un film de familie, istorisit prin ochii unui erou uimitor, cu paisaje absolut deosebite si seturi de filmare menite sa inspire sentimente de caldura si curaj.

"The Beach" - Thailanda

Cu Leonardo DiCaprio in rolul principal, filmul "The Beach" a impresionat lumea prin orfene diafane ale Thailandei. Filmul s-a concentrat pe o lume secreta apelea care se ascundea de turisti si si-a gasit casa in unele dintre cele mai ascunse locuri ale Thailandei, in inima junglei Mai Khao si in Maya Bay. "The Beach" vizualizeaza o lume complet salbatica, de nepovestit, care ineamna mult mai mult decat cele cunoscute litoralele de pe coasta.

"The Lion King" - Africa de Sud

"The Lion King" este una dintre cele mai inovative productii de pe ultimilor 30 de ani, inspirata din natura salbatica din Africa de Sud. Cele mai importante sectiuni ale filmului au fost filmate in Mpumalanga, care acopera florile sale si zimbrul din parcul natural Kruger. Acest film a gasit casa in tarmuri de nisip si deserturi fumurii, oferind spectatorilor sansa sa vada o data in viata o bucata din acest magnific continent african intr-un mod absolut uimitor."Avatar" - China

Avatarul, un alt film al directorului James Cameron, prezinta un galam de tari si culturi din jurul globului printr-o lume virtuala, intretinuta de muticiunea lui Pandora. Una dintre aceste culturi este cea chinezeasca, si au fost folosite vai cu stancile si cascadele din zona Hunan din China pentru a vizualiza partea chineza a filmului, mai precis GongYi Square.

"Avatar" a setat noi standarde pentru modul in care realitatea si privirea noastra imaginara asupra lumii pot interconecta.

"Jumanji" - Hawaii

Reintoarcerea lui Jumanji a fost unul dintre cele mai bune filme realizate de curand, dar si una dintre productiile care a surprins cele mai frumoase locuri din lume. Doua dintre cele mai importante seturi de filmare pentru acest cuplu, care s-a bucurat de-a lungul: insula Hawaii si insula Kauai. Cu palmieri dansatori, cascade si nesfarsite paduri tropicale, pajurile, tarmurile si mai mult, filmul a oferit chiar si prima oara spectatorilor sansa sa experimenteze lumea minunata a insulelor Hawaii.

🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023 Te-ar putea interesa si: 🥇 Top 100 Cele Mai Bune Seriale De Urmarit In 2023

"The Secret Life of Walter Mitty" - Islanda

Odata cu prezenta lui Ben Stiller, "The Secret Life of Walter Mitty" a oferit un puzzle fascinant de culori, forme, texturi si geografii ale Islandei. Povestea a fost inspirata de calatoria tinerei sale la glaciarele Svinafellsjokul si a oferit mult mai mult decat o calatorie linistita la locuri exotice; a fost o calatorie vizuala care a imortalizat minunata frumusete a tarii.

" The Darjeeling Limited" - India

The Darjeeling Limited a fost filmat in doua locatii din India: Delhi si Jaipur. Filmul are o destindere isostatica a Indiilor, unde acestia isi petrec o aventura in autostop, incercand sa se apropie mai mult unii de altora. Setul jocului a captat catva dintre cele mai tale locuri, printre care: Fortul Amber, Taj Mahal, Gralierul Palatului si multe altele.

"The Motorcycle Diaries" - America de Sud

"The Motorcycle Diaries" se desfasoara prin America de Sud si include locuri precum Peru, Venezuela si Columbia. Directorul Walter Salles a legat istoria latino-americana precum si furtuna si impreviziunea in mod absolut minunat. Drumul lor de-a lungul continentului american de Sud ofera publicului o imagine si-un context care ajuta la asimilarea realitatii durerii si libertatii pe care personajele le-au experimentat.

"Eat Pray Love" - Indonesia

Filmul "Eat Pray Love" cu Julia Roberts in centrul acestuia se desfasoara intr-o valoare a spiritului misterios a Indonesiei. Filmul a prezentat trei experiente distincte din cea mai calduuroasa parte a insulei Bali, prezentand toate kuncurile exotice, culturile si religiile locale . Filmul a prezentat imagini eu amintesc displina echilibrul meditativ a yoga, si labirintul traditional Hawan sakit.

"The Last Samurai" - Japonia

Filmul "The Last Samurai" este cel mai recent dintre filmele din acest top, avand loc in Japonia. Filmul a fost filmat intre Matsumoto si Nagano, unde orasele japoneze cu case si gradini traditionale sunt intalnite de-a lungul drumului. Unul dintre cele mai frumoase locuri din acest film este regiunea Aizu, un tinut care remarca unul dintre cele mai populare ritualuri japoneze: ceremonia ceaiului. Pe langa istoria meditationara a Japoniei si culturii sale, filmul ofera istorii intime despre mestesugurile iscusite japoneze.

"The Fall" - Tunesia

"The Fall" acesta a fost filmat partial in Tunisia, prezentand ninunile si histirile muntuite ale acestei tari. Filmul a demonstrat traditiile si cultura din aceasta poveste fascinanta, care care a fost desemnat unul dintre cele mai frumoase filme realizate vreodata. Luna de pescuit alba medievale si muzica inspirata aplicate istoriei de scurta durata au capturat sufletele caracterului Rise Bardem si singuratatea filmului.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme filmate în locații exotice

Raspunde corect la intrebarea:
Cate anotimpuri are anul?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×