Top filme SF clasice care ar face seriale TV grozave

Top filme SF clasice care ar face seriale TV grozave

Filmele SF sunt o sursă de inspiratie oi adorata de multi fani ai genului. Multe dintre productiile clasice au servit deja ca temei pentru seriale si altele - ar face același lucru foarte bine. Daca vei căuta prin lista de mai jos, probabil vei gasi un film SF iconic care iti va inspira.

Iată top 5 filme SF clasice care ar face seriale TV grozave:

  1. Blade Runner (1982)

Blade Runner este unul dintre cele mai cunoscute filme SF clasice, regizat de Ridley Scott. Acest film urmărește o epopee de apelare a lui Rick Deckard, un fost polițist cibernetic, pentru a elimina replicantii care au fugit de pe una din coloniile miniere extraterestre. Acest film a devenit atat de popular, incat este acum recunoscut ca unul dintre cei mai influenti regizori SF. Pe langa aceasta, are un glob puternic de continuare si ar fi superb daca ar face seriale TV grozave.  1. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)

E.T. the Extra-Terrestrial este un film regizat de Steven Spielberg ce a furat inimile milioanelor de spectatori. Acesta prezinta povestea unui om sau "Extra-terrestrial" aflat intr-o lume străină, găsind dragoste si aventuri pe masura ce el încearcă să găsească acasa. Aceasta fantezie uimitoare ar fi perfecta pentru un serial de televiziune, deoarece povestea a captivat intotdeauna privitorii.

  1. Aliens (1986)

Desi Alien a fost lansat in 1979,el a intarit fania cu sequel-ul sau din 1986 - Aliens. Acest film regizat de James Cameron tenteaza pana la urma protagonistul, Ellen Ripley, sa devina liderul unei misiuni de razbunare in colonia marteana Tsubaki III, un loc controlat de creaturi alien. Dinamica asincronizarii intre lupte si actiune, combinate cu efecte SF si ofera o experienta de teatru ce ar fi excelenta in fata unui TV modern.

Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile Te-ar putea interesa si: Top 100 Cele Mai Bune Filme De Comedie Din Toate Timpurile
  1. The Terminator (1984)

The Terminator este un film plin de actiune SF despre o inteligenta artificiala care trimite in trecut un cyborg numit The Terminator pentru a elimina, inainte sa se nasca, studentul de o matematica geniala, destinata sa salveze lumea de la distrugerea totala. Acest film de cult are o tensiune constanta, deoarece piese importante micute descoperite pe masura ce filmul merge mai departe, oferind o experienta unica.

  1. The Matrix (1999)

The Matrix digera perfect povestea unui om, Thomas Anderson, ce descopera ca lumea exterioara in care sa crezut este falsa. El descopera ca realitatea este controlata de o inteligenta artificiala, numita Matrix, care a creat o lume virtuala si a incercat sa opreasca omenirea sa evadeze. Serialul TV ar oferi un potențial fenomenal pentru a explora acest mediu fals si ar putea oferi o perspectiva interesanta atat tehnologica, cat si filosofica.

Acestea sunt doar cinci dintre cele mai bune exemple de filme SF clasice care ar putea face seriale TV grozave. Pentru mii de fani ai genului, aceste povesti captivante cât si personajele ciudate si complicate inseamna totul. Speram ca un producator va avea curajul de a prelua aceste idei si de a le transforma in creatii memorabile pentru televiziune.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme SF clasice care ar face seriale TV grozave

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×