Top filme și emisiuni TV cu Jordan Peele

Top filme și emisiuni TV cu Jordan Peele

Jordan Peele a devenit unul dintre cei mai buni producatori, regizori si actori de televiziune din cursul anilor. El a castigat primul Oscar pentru "Get Out" - categoria Cel mai bun film al anului 2017 - si de atunci s-a bucurat de mulți admiratori printre reclamele si programele sale de televiziune. El a lansat alte proiecte de succes, din care mai multe sunt filme și emisiuni TV. Iata top 5 filme și emisiuni TV cu Jordan Peele:

1. Get Out

Get Out este unul dintre primele sale filme si a intrat rapid in mainstream sau la public. Filmul a fost un succes comercial și critic. Acesta a avut primul Oscar pentru Cel mai bun film sărbătorit cu niște aclamatii. Get Out a fost bazat pe teme adânci precum suprematismul alb și marginalizarea rasiala si este un must-see.2. Weird City

Weird City este o serie de televiziune creata, producata si gazduita de Jordan Peele si Charlie Sanders. Aceasta serie a fost lansata de YouTube Premium și a durat 6 episoade. Weird City se axeaza pe lumea distopică a viitorului și explorarea problemelor moderne pe parcursul differentelor episoade. Este un show inteligent si amuzant care se axeaza pe teme ca politica, tehnologie și mediu.

3. The Twilight Zone

The Twilight Zone a fost relansata cu un nou tur de masa in 2019. Jordan Peele a învățat din succesul lui Get Out și a asumat rolul de producator executiv, regizor și narrator. Tema show-ului are tehnologie, călătorii prin spațiu-timp și extremele mintale cauzate de emotii.

Top tablouri celebre cu pisici care au făcut istorie Te-ar putea interesa si: Top tablouri celebre cu pisici care au făcut istorie

4. Us

Us este cea mai recentă producție a lui Jordan Peele și a fost lansata in martie 2019. Acesta este un thriller psihologic, iar temele filmului includ familia, cultura, paranoia si evenimenenetele neașteptate. Filmul a obținut nominalizări la Premiile OSCAR pentru Cel mai bun montat, Cel mai bun scenariu original si Cea mai bună actrita în rol principal.

5. Little Demon

Little Demon și o alta producție a lui Jordan Peele și contributia sa la proiectul de televiziune în anul 2020. Acesta este o comedie de groaza și e axata pe mama unui copil possessed by a demon. Filmul nu este încă lansat, dar promite sa fuga calea horror si o sa aiba o sosire cu mult aplauze.

Jordan Peele a devenit rapid unul dintre producerii, regizorii și actorii de televiziune mai buni pe care l-au cunoscut în prezent. El a realizat mai multe filme și emisiuni de televiziune remarcabile, cum ar fi Get Out, Weird City, The Twilight Zone, Us și Little Demon. Jordan Peele a avut numeroase nominalizari si a castigat un premiu Oscar pentru Get Out. El a stârnit un val de entuziasm și admiratie printre publicul global, și promite sa continue să capteze interesul publicului prin mai multe proiecte produse și regizate.


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top filme și emisiuni TV cu Jordan Peele

Raspunde corect la intrebarea:
Cat face cinci plus trei?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×