Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile

Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile

Topul jucătorilor de baseball din toate timpurile este un subiect cu care sportivii și fanii de sport se confruntă de multă vreme. Dat fiind faptul că este vorba despre o mare provocare pentru umanitate, este greu să faci o selecție și să iei cei mai buni zece jucători din toate timpurile. Cu toate acestea, am încercat în cele ce urmează să facem posibilul și să construim o listă cât mai bună a acelor jucători care se pot pretinde că sunt cei mai buni din istoria jocului de baseball.

I. Babe Ruth

Unul dintre cele mai bune jucători de baseball din toate timpurile este fără îndoială George Herman „Babe” Ruth. Babe Ruth și-a început cariera de sportiv profesionist în 1914 și a avut parte de o carieră destul de lungă (1914–1935). În timpul carierei sale, Babe Ruth a bifat 714 chingi. El a realizat 59 home-runuri anual în anul 1920 și a devenit unul dintre cei mai puternici apărători și atacanți din istoria jocului de baseball. El era renumit pentru stilul său agresiv de joc și pentru mândria titlului său în istoria baseballului.

II. Ty Cobb

Tyrus Raymond "Ty" Cobb a fost un jucător de baseball profesionist american care a jucat în Liga Americii de Baseball (AL) și care a reprezentat aproape tot timpul echipa Detroit Tigers. A fost unul dintre cei mai inteligenți și competitivi jucători de baseball pe care lumea l-a văzut vreodată. De-a lungul carierei sale, Ty Cobb a bifat 4.191 de chingi și a devenit într-un an recunoscut pentru numeroasele lui recorduri științifice și amestecuri.III. Willie Mays

Willie Mays a fost un jucător de baseball profesionist american care a jucat pe parcursul a 22 de ani pentru New York și San Francisco Giants și pentru New York Mets. Mays a fost cunoscut în principal pentru „The Catch” (o minge de intrare adâncă dehasta, cu mâna stângă, din a zecea serie pentru a salva o victorie pentru Giants). El este, de asemenea, membru al Clubului lui 500 chingi și membru al Sălii de Faimă.

IV. Hank Aaron

Hank Aaron a jucat la baseball în liga profesionistă din 1954 până în 1976, la majoritatea timpului pentru Atlanta Bravs. Când s-a retras, Hank Aaron avea cea mai mare scor din toate timpurile cu 755 chingi, un record care a fost egalat doar de Barry Bonds în anul 2007 și, de atunci, este neegalat. Deși a realizat mai puține home-runuri decât mulți alți jucători pe parcursul carierei sale, Aaron este unul dintre acei jucători care „nu ratează” și care au marcat cea mai mare parte a timpului.

Top Sfaturi De Înot Pentru Începători Pentru Adulți Te-ar putea interesa si: Top Sfaturi De Înot Pentru Începători Pentru Adulți

V. Stan Musial

Stan Musial a jucat player de baseball professional pentru St. Louis Cardinals în perioada 1941-1963, fiind unul dine cele mai bune jucători pe care lumea l-a văzut vreodată. El era cunoscut pentru că juca frenetic în terenul de joacă și pentru stilul său vorace de atac. Cariera sa profesională a lui Stan Musial are o adevărată durată de 22 de sezoane. De-a lungul sezonelor sale, Stan Musial a obținut o medie de 3.630 chingi, 476 chingi duble, 175 chingi triplu și 1.377 home-runuri. Opera lui Musial nu ar fi fost completă dacă nu se amintesc de recordul său de 7 chingi în același joc.

VI. Ted Williams

Theodore Samuel Williams a jucat pentru echipa Boston Red Sox între anii 1939 și 1960. El este unul dintre cei mai considerați jucători de baseball din toate timpurile, din cauza abilității sale de a hita perfect și a ascuți inteligența tactică. El a fost de asemenea cunoscut printr-un joc defensiv de mare clasă. În ceea ce privește atacul, el a realizat 1.839 chingi și 1.388 de home-runuri. Din punct de vedere statistic, Ted Williams a realizat un singur ci comun și anume recordul de cele mai multe chingi consecutive (1941).

VII. Derek Jeter

Derek Jeter, un jucător cu șase apariții la Jocul All-Star All-Star și membru al Sălii de Faimă, a jucat la baseball în liga profesionistă între anii 1995 și 2014. Derek Jeter era cunoscut drept „Captain Clutch” pentru modul în care se juca la momentele cheie și pentru abilitatea sa de a se concentra asupra ceea ce era necesar. Profesionistul a realizat 3.465 chingi și 1.311 chingi duble. De asemenea, el a introdus conceptul „flopul” în liga, care l-a ajutat să realizzez 170 home-runuri în cariera sa.

VIII. Walter Johnson

Walter Johnson a fost un jucător profesionist de baseball american care a jucat pentru Washington Senators din 1907 până în 1927 și unul dintre cei mai buni joacatori profesioniști de vreodată. El a fost cel care a introdus conceptul de viteză în jocul de baseball. Încurcată cu numeroase lovituri de chingi puternice pe parcursul carierei sale, Johnson a realizat un total de 3.509 chingi și 460 home-runuri. 


Ce nota merita acest Articol:

Nu sunt Comentarii la Top Jucători De Baseball Din Toate Timpurile

Raspunde corect la intrebarea:
In ce luna suntem?
Iti place Articolul? Distribuie si prietenilor tai:

×